neatkarīga filma

The Underneath | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (3025 balsu)
Budžets
6,500,000.00$
Maikls Šambers ir ieradies mājās Ostinā, Teksasā. Mātei, kura sāk jaunu dzīvi, un brālim, kuru veca veca greizsirdība. Uz vietām, kuras viņš atceras, un atmiņām, kuras viņš nevar aizmirst. Un Raselai, sievietei, kuru viņš apprecēja, un pēc tam nodevās viņa aizraušanās ar azartspēlēm. Tagad viņa ir kopā ar Tomiju Dandiju, vīrieti, ar kuru neviens nenodarbojas. Viņš rūpējas par viņu tā, kā Maikls nekad nevarēja, taču par viņa uzmanību ir cena, un Rāhella to zina. Un, kad Maikls izstrādā plānu, kā atbrīvot Rašelu no Tomija pārziņā, viņi nonāk sapratnes, briesmu un vēlmju tīklā, no kura neviens neaizbēg.

Deconstructing Harry | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (40866 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Šī filma stāsta par veiksmīga rakstnieka Harija Bloka stāstu, kuru spēlē pats Allens, kurš smeļas iedvesmu no cilvēkiem, kurus viņš pazīst reālajā dzīvē, un no notikumiem, kas ar viņu notika, dažkārt liekot šiem cilvēkiem no viņa atsvešināties. .

Passion of Mind | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (3089 balsu)
Kad Marija, atraitne Provansā ar divām meitām, aizslēdz savas guļamistabas durvis un dodas gulēt, viņa sapņo par Martu - Manhetenas literāro aģentu, kurš tikpat spilgti sapņo par Mariju. Sievietes izskatās līdzīgas. Marija satiek Viljamu, kurš sāk tiesāt viņu. Martijs satiek Āronu, grāmatvedi, kļūst par viņa draugu un pēc tam par viņa mīļāko. Abas sievietes mīļotājiem stāsta par savu sapņu dzīvi. Viljamss ir greizsirdīgs, Ārons to pieņem. Pat ja viņi ir kļuvuši par mīlniekiem, Marija negulēs blakus Viljamam. Marija dodas brīvdienās kopā ar Viljamu uz Parīzi, un Martijs pamostas ar pelnu trauku no viesnīcas uz viņas nakts stenda. Vai viņi ir viena un tā pati persona? Kas atbloķēs realitāti

Goats | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
5.9 (4877 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Pēc sevis absorbētās mātes New Age un tēva, kas ir svešinieks, 15 gadus vecā Elisa Vitmane izauga, paļaujoties uz netradicionālu aizbildni: kazu pārgājienu, marihuānu audzējošu gudro ar nosaukumu “Goat Man”. Kad Eliss nolemj pamest savas tuksneša mājas alternatīvos veidus aizliktai Austrumu krasta sagatavošanas skolai, lielas pārmaiņas notiek veikalā.

Full Frontal | ASV
Žanrs
IMDB
4.6 (9309 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Mūsdienu komēdija, kas izveidota Losandželosā, “Full Frontal” izseko sarežģītajām attiecībām starp septiņiem draugiem, jo viņi risina trauslās saites, kas viņus saista kopā. Pilna frontālā telpa notiek diennakts laikā - dienā nokavēto savienojumu dzīvē.

Trust the Man | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (8269 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Pārvarošajai aktrisei Rebekai (Mūrniece) ir jātiek galā ar neveiksmīgo laulību, lai paliktu mājās tētis Toms (Dučovnijs). Kamēr šķiet, ka Rebekas slepkavas brālis Tobijs (Billy Crudup) nevar apņemties savu centīgo-romānu mākslinieci Elaine (Maggie Gyllenhaal). Tā kā abas attiecības iziet ārpus kontroles, abi pāri sāk meklēt no jauna atklāt iemīlēšanās burvību un romantiku Ņujorkā.

Smoke | Vācija| ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.4 (32078 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Rakstnieku Polu Benjamiņu gandrīz notriec autobuss, kad viņš atstāj Auggie Wren dūmu veikalu. Svešinieks Rašids Kols izglābj viņa dzīvību, un drīz pusmūža Pols pasaka bezpajumtniekam Rašidam, ka neiebilst pret īstermiņa mājas draudzeni. Joprojām skumstot par savas sievas slepkavību, Paulu aizrauj gan Rašida meklējumi atjaunot sakarus ar tēvu, gan Auggijs atklāj, ka sieviete, kas varētu būt viņa meita, gatavojas dzemdēt.

Pollock | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (26113 balsu)
Budžets
6.00$
1949. gada augustā Life Magazine parādīja reklāmkarogu virsrakstu, kas uzdeva jautājumu: "Džeksons Polloks: vai viņš ir lielākais dzīvo gleznotājs Amerikas Savienotajās Valstīs?" Filma ir atskats uz neparasta cilvēka dzīvi, cilvēku, kurš ir pareizi saukts par "mākslinieku, kas veltīts slēpšanai, slavenību, kuru neviens nepazina." Cīnīdamies ar šaubām par sevi, iesaistoties vientuļā kara vilkšanā starp nepieciešamību izteikties un vēlmi izslēgt pasauli, Polloks sāka lejupejošu spirāli.

Joe the King | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (2535 balsu)
Trūcīgais 14 gadus vecais jaunietis cīnās par savas dzīves uzturēšanu, neskatoties uz smago vardarbību pret māti, smagāko vardarbību pret tēvu un aizvien pieaugošo šķiršanos no nedaudz vecākā brāļa. Nelielas zādzības pārtikai kļūst arvien nozīmīgākas, līdz viņš nozog kasi no ēdnīcas, kur strādā. Lai arī Džo naudu izmanto, lai nomaksātu dažus tēva parādus un aizstātu mātes ierakstus, kurus tēvs sabojāja, bet Džo nesaņem pateicību ...

Hi, Mom! | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (4028 balsu)
Vjetnamas vetārsts Jons Rubīns atgriežas Ņujorkā un īrē nolietotu dzīvokli Griničas ciematā. Tieši šajā dzīvoklī viņš sāk filmēt “Peeping Tom” stila cilvēkus, kas atrodas dzīvoklī pāri ielai. Viņa apsēstība ar filmu veidošanu noved pie tā, ka viņš iekrīt radikālā “Melnās enerģijas” grupā, kas savukārt liek viņam veikt savādu pilsētvides terora aktu.

Žanrs
IMDB
6.8 (22376 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Īpaši konservatīvs policists cieš novājinošu insultu un tiek norīkots rehabilitācijas programmā, kas ietver dziedāšanas nodarbības - kopā ar dragreisa karalieni blakus.

We're No Angels | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (20808 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Divu izbēgušu mīnusu vienīgā lūgšana izglābties ir iziet no priesteriem un iet garām policijas blokādei uz robežas Kanādas drošībā.

1 .. 6 7 8 9 10 .. 13