neatkarīga filma

Dreamland | ASV| Kanāda| Beļģija
Žanrs
IMDB
6.4 (2358 balsu)
Trīs stāsti par opioīdu pasauli saduras: narkotiku tirgotājs organizē vairāku karteltu fentanilu kontrabandas operāciju starp Kanādu un ASV, arhitekts, kurš atgūstas no OxyContin atkarības, izseko patiesību aiz dēla saistības ar narkotikām, un universitātes profesors cīnās negaidīti atklāsmes par savu pētījumu darba devēju, zāļu kompāniju, kurai ir dziļa valdības ietekme un kas tirgū ienes jaunu “bez atkarības” pretsāpju līdzekli.

Žanrs
IMDB
7.7 (59809 balsu)
Budžets
6,800,000.00$
Lī Rejam Oliveram, nāves gadījuma ieslodzītajam, tiek dota otrā iespēja dzīvē, ja viņš piekrīt veikt jaunu ķīmisku apstrādi, ko izmanto uzvedības modificēšanai.

Wet Hot American Summer | ASV
Žanrs
Budžets
5,000,000.00$
Iestatījums ir Camp Firewood, gads 1981. Ir pēdējā diena, pirms visi atgriežas reālajā pasaulē, taču vēl ir jāatstāj vasaras nepabeigta biznesa vērts jautājums. Darbības centrā ir nometnes direktors Bets, kurš cīnās par kārtību, kamēr iemīlas vietējā astrofizikas profesorā. Viņš ir aizņemts, cenšoties izglābt nometni no nāvējošā NASA Skylab gabala, kas aizskrien pret zemi. Tas viss plus: bīstama ūdenskrituma glābšana, mīlas trijstūri, nederīgas lietas, forši bērni un runājošas dārzeņu kannas. Jautājumi visi tiks atrisināti, protams, dienas beigās paredzētajā lielajā talantu šovā.

Older Than America | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (836 balsu)
Pagātnes patiesība tiek atklāta daudzās šai drāmā uzmācīgajās vīzijās. Dīvainie redzējumi ar katru dienu kļūst arvien spilgtāki. Jauna indiāņu mantojuma sieviete sāk apvienot katoļu priesteru apkaunojošo sižetu, lai neļautu mātei atklāt zvērības, kas izvērsās indiāņu internātpamatskolā.

The Poker House | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (4865 balsu)
Agnese un viņas divas māsas visu dienu cīnās mājās, kuras ir pārspējuši spēlētāji, zagļi un johns.

The Squid and the Whale | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (73642 balsu)
Budžets
1,500,000.00$
Balstoties uz Noa Baumbaha un viņa brāļa patieso bērnības pieredzi, kalmārs un valis stāsta aizkustinošo stāstu par diviem jauniem zēniem, kuri nodarbojas ar vecāku šķiršanos Bruklinā 80. gados.

The United States of Leland | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (22249 balsu)
Izņemtais jaunietis Lelands Ficdžeralds atrodas ieslodzījumā par garīgi invalīdu zēna slepkavību, kurš arī bija viņa draudzenes Bekijas brālis. Tā kā kopiena cīnās ar nogalināšanu, cietuma skolotājs Pērls Madisons nolemj rakstīt par Lelanda lietu. Tikmēr citiem, kurus skārusi slepkavība, ieskaitot Bekiju un viņas māsu Džūliju, jācīnās ar savām problēmām.

Paper Man | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (17803 balsu)
Vidēja vecuma komēdija, kurā hroniska ir maz ticamā draudzība starp neveiksmīgo autoru Ričardu Dunne un Longailendas pusaudzi, kurš viņam māca kaut ko vai divus par izaugsmi, un tas notiek zem viņa ilgojošās sievas un viņa iedomātā supervaroņa nožēlojamā acs. draugs.

The Believer | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (35589 balsu)
Budžets
1,500,000.00$
Smaga ASV rasistiska galvassega, kura sava inteliģences dēļ vada bandu, kas veltīts cīņai ar ienaidnieku: it kā amerikāņu un ebreju sazvērestība par kundzību. Tomēr viņš slēpj noslēpumu: viņš ir dzimis ebreju valodā, izcils zinātnieks, kura apšaubīšana par viņa ticības principiem ir likusi viņu sadusmot un sajaukt, vēršoties pret tiem, kuriem, viņaprāt, ir sava traģiskā vēsture.

I Origins | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (106679 balsu)
Dakteris Aiens Grejs - molekulārais biologs - apjautis, ka viņa darbs stagnējis kādas eksotiskas jaunas sievietes dēļ, kas nu ir pazudusi no viņa redzesloka. Turpinot pētījumus ar asistenti Karenu, viņi atklāj faktus, kas sarežģī visu līdzšinējo zinātnisko un garīgo pieeju cilvēces attīstībai. Ceļodami apkārt puspasaulei un riskējot ar visu, Aiens ir gatavs pierādīt savu teoriju.

The Runaways | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (44934 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Biogrāfiska un aizraujoša filma par leģendāro amerikāņu rokzvaigzni Džoanu Džetu. Filma atklāj viņas karjeru un dzīvi 1970. gados, kad Džoana bija 16-gadīga soliste meiteņu rokgrupā „The Runaways”. Neskatoties uz to, ka visas dalībnieces bija jaunākas par 16 gadiem un ar viņām mēģināja manipulēt grupas menedžeris, savas neilgās pastāvēšanas laikā „The Runaways”, pateicoties saviem muzikālajiem talantiem, iekaroja neiedomājamu popularitāti. Viņas ir kļuvušas par pirmo meiteņu rokgrupu, kas uz saviem koncertiem spēja sapulcināt pilnus stadionus. Galvenajā lomā – „Krēslas” zvaigzne Kristena Stjuarte. Lomās: Kristen Stewart, Dakota Fanning, Michael Shannon, Stella Maeve, Scout Taylor-Compton, Alia Shawkat Režisors: Floria Sigismondi Scenārijs: Floria Sigismondi Producents: Art Linson, John Linson, William Pohlad

Rachel getting married | ASV
Žanrs
Kima, kura klīnikā ārstējas no narkotiku atkarības, pamet ārstniecības iestādi, lai apmeklētu māsas Reičelas kāzas. Tomēr problēmas vajā Kimu arī mājās. Reičela nevar piedot māsai neskaitāmos pāridarījumus, ko viņa paveikusi narkotiku ietekmē, tomēr tēvs turpina dievināt savu mājās pārnākušo meitu. Jo tuvāk nāk kāzu diena, jo vairāk Kimai no Reičelas pielīp lampu drudzis, un attiecības ģimenē kļūst arvien saspīlētākas. Lomās: Anne Hathaway, Debra Winger, Bill Irwin, Rosemarie DeWitt, Anna Deavere Smith, Tunde Adebimpe, Mather Zickel, Anisa George Režisors: Jonathan Demme Scenārists: Jenny Lumet Producents: Neda Armian, Marc Platt

1 .. 8 9 10 11 12 13