short

Skin | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (3297 balsu)
Nelielā lielveikalā pilsētā ar zilu apkakli, melns vīrietis smaida 10 gadus vecam baltam zēnam pāri kases ejai. Šis nekaitīgais brīdis sūta divas bandas nežēlīgā karā, kas beidzas ar šokējošu pretplūdu.

A Walk in Winter | ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (57 balsu)
Budžets
10,000.00$
Kad Konrāds atgriežas dzimtajā pilsētā, lai identificētu mātes ķermeni, viņš ir spiests stāties pretī sāpīgajām bērnības atmiņām.

Ape | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (172 balsu)
Lai pārņemtu kontroli pār savu dzīvi, Travisam Vilkeram ir jāiekaro halucinācijas, kas plosīja viņa bērnību.

Jack-Jack Attack | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (13796 balsu)
Tiek uzskatīts, ka Parrsa mazulis Džeks Džeks ir normāls, un viņam nav tādu lielvaru kā viņa vecāki vai brāļi un māsas. Bet, kad viņu nolīgt nepiederošs cilvēks, Džeks Džeks parāda savu patieso potenciālu.

Without a Mom | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (90 balsu)
Divi geju tēti bļaustās, lai sniegtu savam tiešajam dēlam jēgpilnu atbalstu pēc viņa pirmās īstās mīlestības zaudēšanas.

Six Shooter | Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
7.5 (10439 balsu)
Budžets
200,000.00$
Melna un asiņaina īru komēdija par skumju vilciena braucienu, kurā vecāks vīrietis, kura sieva ir mirusi tajā rītā, sastopas ar dīvainu un, iespējams, psihotiski jaunu oddbolu ...

Hotel Transylvania: Puppy! | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (740 balsu)
Viesnīcas Transilvānijas iedzīvotāji uzskata, ka viņu pasaule ir apgriezta otrādi, kad jaunietis Deniss saņem pārsteiguma briesmona lieluma mājdzīvnieku.

Quarantine | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (6 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Televīzijas reportiere kopā ar operatoru gatavo materiālu par nakts maiņu Losandželosas ugunsdzēsēju iecirknī. Dototies uz kārtējo izsaukumu, žurnālisti kopā ar brigādi ierodas kādā daudzīvokļu namā. Policisti notikuma vietā ieradušies pirmie un viņiem mājas iedzīvotāji ziņo, ka no kāda dzīvokļa skan asinis stindzinoši kliedzieni. Kad tiek uzlauztas durvis, dzīvoklī sastaptā sieviete izskatās nevesela. Viņas uzbrukums policistam kļūst par nāvējoša vīrusa izplatības ķēdes sākumu. Ēkā atrodošies cilvēki nokļūst slazdā, jo tiek noteikta karantīna. Izejas nav, sakari ir bloķēti, bet straujā vīrusa izplatība apdraud ikvienu. Televīzijas operators fiksē katru briesmīgās nakts notikumu, ik uz soļa riskējot ar dzīvību. Lomās: Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Columbus Short, Greg Germann, Steve Harris, Dania Ramirez, Rade Sherbedgia, Jonathon Schaech Režisors: John Erick Dowdle Scenārists: John Erick Dowdle, Drew Dowdle Producents: Sergio Aguero

Hammy's Boomerang Adventure | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (900 balsu)
RJ jenots sagatavo dabas video, kas viņam un cūciņu bērniem izrādās attaisnojums, lai spēlētu palaidnības vāveres Hammija priekšā.

Awakenings | ASV| Krievija
Žanrs
IMDB
6.0 (20 balsu)
Kautrīgs pētījumu ārsts Dr Malcolm Sayer izmanto eksperimentālas zāles, lai "pamodinātu" retas slimības katatoniskos upurus. Leonards ir pirmais pacients, kurš saņēma pretrunīgi vērtēto ārstēšanu. Viņa pamošanās, kas piepildīta ar bijību un entuziasmu, pierāda arī Sajēra atdzimšanu, jo pārpilnais pacients intravertam ārstam atklāj dzīves vienkāršos, bet neizsakāmi saldos priekus.

Garfield
Žanrs
IMDB
6.6 (141 balsu)
Garfīlda dzīve ir brīnišķīga. Viņš ēd, viņš guļ, kādēļ būtu jādara kas vairāk? Taču kad viņa saimnieks ir iegādājas plušķi vārdā Odijs, Garfīlds noprot, ka vairs nebūs vienīgais mājas saimnieks. Bet kādu nakti notiek kas lielisks - Odijs tiek nolaupīts. Tomēr tā vietā, lai atviegloti uzelpotu, Garfīlds, vainas apziņas mocīts, dodas suni meklēt.

New Year's Eve | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.6 (87310 balsu)
Budžets
56,000,000.00$
Jaungada naktī iespējams viss: iemīlēšanās, piedošana, jaunas apņemšanās un cerības, vientulība un trakas ballītes – tā ir gada spožākā nakts! Zvaigžņu ansamblis - Sāra Džesika Pārkere, Eštons Kučers, Halle Berija, Roberts de Niro, Katrīna Heigla, Mišele Feifere, Hilarija Svanka, Džons Bon Džovi un citi – romantiskā un iedvesmojošā filmā „Jaungada nakts”. Filmu veidojis Holivudas romantisko filmu veterāns Gerijs Māršals, kura kontā ir tādas iecienītas filmas, kā “Jaukā sieviete”, “Bēgošā līgava” un “Valentīna diena”. Lomās: Sarah Jessica Parker, Halle Berry, Robert De Niro, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank Režisors: Garry Marshall

1 2 3 4