priesteris

Moscow Zero | Spānija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
3.0 (1616 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Maskavā priesteris Ovens nolīgst komandu, kas viņu vadītu pazemes pasaulē, lai atrastu savu draugu Sergeju, kurš ir pazudis, pētot leģendu par dēmonu esamību un ieeju ellē zem pilsētas.

True Confessions | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (6881 balsu)
Policists saduras ar savu priestera brāli, izmeklējot jaunas prostitūtas nežēlīgo slepkavību

Big Nothing | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.8 (28896 balsu)
Neapmierināts skolotājs bez darba apvieno spēkus ar krāpnieku un viņa draudzeni šantāžas shēmā.

From Dusk Till Dawn | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
7.2 (274224 balsu)
Budžets
19,000,000.00$
Seth Gecko un viņa jaunākais brālis Ričards dodas uz priekšu pēc asiņainās banku aplaupīšanas Teksasā. Viņi aizbēgs pāri robežai uz Meksiku un nākamajā rītā, kad atmaksās vietējo ķegli, būs bez mājām. Viņiem vienkārši jāizdzīvo “no krēslas līdz rītausmai” satikšanās vietā, kas, izrādās, ir sloksnes locītavas elle.

The Exorcist III | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (23528 balsu)
Paredzēts piecpadsmit gadus pēc filmas oriģināldarba, The Exorcist III koncentrējas ap filozofisko leitnantu Viljamu F. Kindermanu, kurš pēta apbēdinošu slepkavību sēriju ap Džordžtaunu, kur visi satur mirušā sērijveida slepkavas The Gemini iezīmes. Tas galu galā noved viņu pie katatoniska pacienta psihiatriskajā slimnīcā, kurš nesen sācis runāt, apgalvojot, ka viņš ir Dvīņi, un detalizēti raksturo slepkavības, taču viņam ir pārsteidzoša līdzība ar tēvu Damienu Karrasu.

End of Days | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (102770 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
1999. gada 28. decembrī Ņujorkas iedzīvotāji gatavojas tūkstošgades mijai. Tomēr velns nolemj sagraut ballīti, ierodoties pilsētā, apdzīvojot vīrieša ķermeni un meklējot viņa izvēlēto līgavu - 20 gadus vecu sievieti, vārdā Kristīne Jorka. Pasaule beigsies, un vienīgā cerība slēpjas ateistā, vārdā Jericho Cane.

The X-Files: I Want to Believe | ASV| Kanāda
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Kad mīklainos apstākļos pazūd kāda FIB aģente un meklējumos iesaistītais mācītājs ar gaišreģa spējām nonāk pie savāda atraduma, pēc FIB lūguma izmeklēšanā iesaistās Malders un Skalija, kuri ir metuši pie malas savu veco nodarbi un jau ilgu laiku nav pat redzējušies. Taču pazudusī FIB aģente ir tikai sākums savādai cilvēku pazušanai un abiem bijušajiem kolēģiem ir jāmēģina no jauna sastrādāties, lai atrisinātu šo mīklaino gadījumu. Lomās: David Duchovny, Gillian Anderson, Amanda Peet, Xzibit Režisors: Chris Carter Scenārists: Frank Spotnitz, Chris Carter Producents: Brent O'Connor

Gran Torino | Vācija| ASV
Žanrs
Budžets
33,000,000.00$
Valts Kovalskis ir tikko zaudējis savu sievu un viņa bērni vēlas ievietot savu tēvu veco ļaužu pansionātā. Būdams ass, cinisks un nekomunukabls, Valts slikti sadzīvo ar aziātu izcelsmes kaimiņiem, pret kuriem Korejas kara veterāns neslēpj savus rasistiskos uzskatus. Viss iesākās ar kaimiņu puikas Tao mēģinājumu nozagt Valta lepnumu - 1972. gada izlaiduma Fordu "Gran Torino", kurš rīkojās aziātu bandas uzdevumā. Lai izpirktu savu vainu, Tao ģimene nosūta viņu strādāt pie Valta. Cenšoties nosargāt Tao no bandītu ietekmes, Valts nonāk konfilktā ar viņiem un kļūst par bandas mērķi. Lomās: Clint Eastwood, Geraldine Hughes, John Carroll Ly Režisors: Clint Eastwood

La mala educacion / Bad education | Spānija
Žanrs
IMDB
7.4 (61243 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Divi draugi - Huans (Gael Garcia Bernal) un Enrike (Fele Martinez) iepazīst viens otru, mācās un iemīl kino sešdesmito gadu spāņu katoļu skolā, Franko valdīšanas laikā. Priesteris, puišu literatūras skolotājs, ir liecinieks un arī dalībnieks pusaudžu nākotnes veidošanā. Desmit gadus pēc skolas beigšanas un vēlreiz astoņdesmitajos abi, nu jau pieaugušies draugi, satiekas, lai secinātu, ka kopā piedzīvotais ir neatgriezeniski ietekmējis viņu dzīves. Arī šīs abu draugu tikšanās ir liktenīgas... Režisors Pedro Almodovars popularitāti ieguvis ar vairāku ekstravagantu un kolorītu filmu uzņemšanu. Arī Latvijā skatītājiem ir bijusi iespēja redzēt viņa spilgtākās filmas, tādas kā "Viss par manu māti" un "Runā ar viņu", par kuras orģinālscenāriju ieguvis Oskara balvu. Galveno lomu atveidotāji arī ir pazīstami skatītājam Latvijā. Meksikāņu aktieris Gael Garcia Bernal bija redzams uz ekrāna kinolentē "Un tavu māti arī..", un spāņu aktieri Fele Martinez un Javier Camara filmējušies Almodovara godalgotajā filmā "Runā ar viņu". Spāņu, latīņu ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Deliver Us from Evil | ASV
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Ģimenes problēmu nomocīts Ņujorkas policists uzsāk satraucošu un neizskaidrojamu noziegumu izmeklēšanu. Lai tos atrisinātu, viņš lūdz palīdzību mācītājam, kurš ir pazīstams ar savām netradicionālajām metodēm un uzskatiem. Kopīgi viņi uzsāk cīņu pret šausminošajiem un dēmoniskajiem iemiesojumiem, kuri terorizē pilsētu, lai reizi par visām reizēm pieliktu punktu slepkavībām un citiem noziegumiem, kas ir satricinājuši visu pilsētu. Filmas pamatā ir grāmata, kas ir balstīta uz Ņujorkas policista reālajā dzīvē izmeklētajiem noziegumiem. “Vientuļais reindžers” un “Karību jūras pirātu” filmu sērijas veidotāja Džerija Brukhaimera un filmu “Sinisters”, “Diena, kad apstājās Zeme” un “Emīlijas Rouzas ļauno garu izdzīšana” režisora Skota Deriksona jaunajā šausmu filmā galvenās lomas atveido Eriks Bana (“Izdzīvojušais”, “Zvaigžņu ceļš” un “Troja”), Edgars Ramiress (“Slepenā operācija "30 pēc pusnakts"”, “Borna ultimāts” un “Domino”) un Olīvija Mūna (“Maģiskais Maiks”, “Dzelzs Vīrs 2” un “Neprātīgais vakars”).

The Fifth Element | Francija
Žanrs
IMDB
7.7 (396861 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Katrus 5000 gadus, Zemi un visu dzīvo uz tās mēģina iznīcināt Ļaunums. 23. gadsimtā visa dzīvā glābēja misiju ir jāuzņemas taksometra šoferim Korbenam Dallasam kopā ar kādu meiteni - Lilū, kura pavisam negaidīti uzradās Korbena taksometra aizmugurējā sēdeklī. Tomēr Lilū nav parasta meitene - viņa ir galvenais (piektais) elements, bez kura Ļaunumu apturēt nav iespējams.

1 2