izzušana

The Woods | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.7 (10537 balsu)
1965. gadā Jaunajā Anglijā satrauktā meitene sastopas ar noslēpumainiem notikumiem mežā, kas ieskauj izolētu meiteņu skolu, kuru viņai nosūtīja vecāki, kuriem ir svešinieki.

Blind Spot | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.3 (122 balsu)
Trīs svešinieki tiek sapulcināti, meklējot Darcy - cilvēku, kuru viņi visi mīl, kurš ir saistīts ar kādu nejauku pazemes biznesu.

Come and Find Me | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.7 (7504 balsu)
Kad viņa draudzene pazūd, Dāvidam jāseko viņas atrašanās vietai, kad viņš saprot, ka viņa nav tā, par kuru viņa izlikās.

Hoffa | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (20672 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Arodbiedrības vadītāja Džeimsa R. Hoffa portrets, kas redzams caur viņa drauga Bobija Ciaro acīm. Filma seko Hoffa caur viņa neskaitāmajām cīņām ar RTA un prezidentu Rūzveltu.

The Ward | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (39188 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Psihiatriskajā klīnikā mīt spoks, kas terorizē pacientus

Jumanji | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (288449 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
Kad brāļi un māsas Džūdija un Pīters atklāj apburtu galda spēli, kas paver durvis maģiskai pasaulei, viņi negribot uzaicina Alanu - pieaugušo, kurš spēles laikā ir ieslodzīts 26 gadus - savā viesistabā. Alans vienīgā cerība uz brīvību ir spēles pabeigšana, kas izrādās riskanta, jo visi trīs darbojas no milzu degunradžiem, ļaunajiem pērtiķiem un citām drausmīgām radībām.

I See You | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (2660 balsu)
Kad 12 gadus vecs zēns pazūd, vadošais izmeklētājs Gregs Harpers cenšas līdzsvarot izmeklēšanas spiedienu un rada nepatikšanas ar sievu Džekiju. Saskaroties ar neseno dēku, ģimenei, kas lēnām zūd, Džekija saķeroties ar realitāti, tiek pieliktas lielas grūtības. Bet pēc tam, kad viņu mājās notiek ļaunprātīga klātbūtne un viņu dēls Konnors ir pakļauts mirstīgajām briesmām, beidzot tiek atklāta aukstā, cietā patiesība par ļaunumu Harpera mājsaimniecībā.

Fleuve noir | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
6.2 (1206 balsu)
Kad pusaudze pēkšņi pazūd bez pēdām, lieta tiek nodota alkoholiķu policijas darbiniekam, kurš uztur sarežģītas attiecības ar paša nemierīgo pusaugu dēlu, aizdomās par narkotiku tirdzniecību.

The Fourth Kind | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (71618 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
1972. gadā tika izstrādāta gradāciju skala kontaktiem ar citplanētiešiem: NLO pamanīšana atbilst pirmajai kontakta kategorijai. Ja tiek atrasti lietiski NLO pierādījumi – var konstatēt otrās kategorijas kontaktu. Tieša saziņa ar citplanētiešu civilizācijas pārstāvjiem – trešā kategorija. Savukārt cilvēku nolaupīšana – tā ir ceturtā kategorija. Līdz šim tieši nolaupīšanas gadījumus jeb ceturto kategoriju pierādīt bijis vissarežģītāk. „Ceturtā kategorija” ir šausmu trilleris, kura notikumi norisinās mūsdienās Aļaskas pilsētā Nomā, kur, sākot ar 1960. gadiem, mistiskā veidā pazūd un vēlāk atgriežas cilvēki. Tieši šajā nomaļajā planētas nostūrī psiholoģe Abigeila Tailere uzsāk izmeklēšanu, iespējamo NLO nolaupīšanas upuru atzinumus ierakstot video. Viņas izmeklēšana noved tuvu tam, lai atklātu noslēpumus, kas saistīti ar ceturto kategoriju, kad cilvēkus nolaupa NLO. Lomās: Milla Jovovich, Will Patton, Elias Koteas, Hakeem Kae-Kazim, Corey Johnson Režisors: Olatunde Osunsanmi Scenārijs: Olatunde Osunsanmi Producents: Paul Brooks, Joe Carnahan, Terry Robbins

The Eagle | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (63531 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Mūsu ēras 120.gadā Flāvijs Akvila veda 5000 romiešu elites leģiona kareivjus kaujas uzdevumā tālu aiz tolaik zināmās pasaules robežām – uz Kaledonijas augstienēm (mūsdienu Skotija). Kopš tā laika neviens vairs nav viņus redzējis… Pēc 20 gadiem komandiera dēls Marks Akvila (Čenings Tatums) nolemj atklāt viņu nozušanas noslēpumu un atrast pazudušā leģiona emblēmu – ērgli, lai atkal celtu godā savu tēvu, kas vadīja 9.leģionu. Padzirdējis baumas, ka ērglis redzēts kādas cilts templī tālu Kaledonijas ziemeļos, Marks dodas bīstamā ceļojumā. Izglābis jauno kaledonieti Esku (Džeimijs Bells), kas kā ēsma iemests gladiatoru cīņās, Marks ņem pateicīgo, bet īgno puisi par vergu. Viņš neieklausās brīdinājumā, ka nevienam romietim nav lemts palikt dzīvam viņpus Adriāna mūra, un dodas aiz zināmās pasaules robežas bīstamos un izmisīgos meklējumos, lai stātos pretī mežonīgām ciltīm un atgūtu 9.leģiona ērgli. Lomās: Čenings Tatums, Džeimijs Bells, Donalds Sazerlends, Marks Strongs Režisors: Kevins Makdonalds

A Very Long Engagement | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (74508 balsu)
Budžets
47,000,000.00$
Filmas darbība risinās 1919. gadā. Matildei ir 19 gadu. Pirms 2 gadiem viņas līgavainis Manešs ir devies karā. Līdzās miljoniem uzvārdu, arī viņa uzvārds ir ierakstīts bojāgājušo sarakstos. Taču Matilde atsakās tam noticēt. Ja viņš būtu miris, viņa to zinātu. Drosmīgi un neatlaidīgi viņa meklē patiesību par sava mīļotā likteni. Viņa sastopas ar maldīgām cerībām un nejaušībām, taču soli pa solim atklāj līgavaiņa likteni.

Arthur et les Minimoys | Francija
Žanrs
Budžets
86,000,000.00$
Arturam rūpju ir gana. Kāds ļauns uzņēmējs grib atņemt vecmāmiņas māju, kur zēns pavada brīvdienas. Uz vecākiem nav ko cerēt, jo tie viņu pametuši likteņa varā. Nav ko cerēt arī uz vectēva atgriešanos - viņš pirms četriem gadiem pazuda bez vēsts. Turklāt, Arturam ir tikai desmit gadi! Tomēr notiek kas brīnumains - Arturs vectēva bibliotēkā atrod burvju grāmatu, kas viņam palīdz nokļūt "otrā pusē" - mazmurkšķīšu zemē! Tā ir zeme, kurā dzīvo mazas un gudras radības, kas mīt saskaņā ar dabu. Sākas raibi un jautri piedzīvojumi, jo tikai mazmurkšķīši vienīgie var zēnu glābt! Franču režisora un grāmatas autora Lika Besona ("Nikita", "Piektais elements", "Žanna d'Arka u.c.) spilgtā piedzīvojumu filma, kurā apvienots kino ar datoranimāciju. Viņa darbs par Arturu un mazmurkšķīšiem ir lieliska piedzīvojumu pasaka bērniem un visai ģimenei. Artura lomā jaunā zvaigzne Fredijs Haimors ("Meklējot Nekurzemi", "Čārlijs un šokolādes fabrika"), mazmurkšķīšu balsis ierunājušas tādas zvaigznes kā Madonna, Roberts De Niro, Deivids Bovijs, Snoop Dogg u.c.

1 2 3