izzušana

In the Valley of Elah | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (65,069 balsu)
Budžets
23,000,000.00$
Jauns kareivis pēc atgriešanās no kara operācijas Irākā noslēpumaini pazūd, un visi policijas meklējumi izrādās velti. Viņa tēvs, pensionēts policists, kopā ar detektīvi uzsāk paši savus meklējumus, kuros iesaistās arī pazudušā dēla māte. Neatlaidība noved viņus pie šokējošiem atklājumiem... "Ela ielejā" ir 2007. gada Venēcijas kinofestivāla konkursa programmā iekļautā filma ar Šarlīzi Teronu, Tomiju Lī Džonsu un Sjūzenu Sarandonu galvenajās lomās. Filmu veidojis "Oskara" laureāts režisors Pols Hegiss ("Sadursme").

Girl with the Dragon Tattoo | ASV| Norvēģija| Zviedrija
Žanrs
IMDB
7.8 (403688 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Filma, uzņemta pēc Stīga Larsona romāna, kas ir pirmā grāmata triloģijā ‘Millenium’, stāsta par meiteni, kas pazudusi pirms 40 gadiem un kuras liktenis nedod mieru kādam vīram. Pēdējā mēģinājumā atklāt meitenes pazušanas noslēpumu viņš noalgo žurnālistu, kas spējis atrisināt vissarežģītāko noziegumu detaļas.

La cara oculta | Spānija| Kolumbija
Žanrs
Oficiante Fabiāna iepazīstas ar vienu no nejaušiem apmeklētājiem, kurš pārdzīvo smagu periodu savā dzīvē. Starp viņiem uzplaiksna kaisle. Meitenei viss šķiet ideāli: viņas mīļotais strādā par orķestra diriģentu Bogotas filharmonijā un viņam pieder milzīgs savrupnams. Tomēr pavisam drīz rodas neparedzētas grūtības. Policija izmeklē diriģenta bijušās līgavas un draudzenes noslēpumaino pazušanu, bez tam, arī pati meitene sāk just, ka mājā notiek kaut kas savāds. Filma spāņu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Gone Girl | ASV
Žanrs
Budžets
61,000,000.00$
Piecu gadu laulības jubilejas priekšvakarā neizskaidrojamā kārtā pazūd Nika sieva. Cīņas pēdas mājās, asinis un savādas norādes – tas viss, kas palicis pēc pazušanas. Un kā izskatās, šīs norādes var sniegt kaut kādu skaidrību par sievas likteni. Tiek uzsākta izmeklēšana, kuras gaitā sabiedrības uzmanības lokā nonāk dažādas, ne visai patīkamas ģimenes dzīves detaļas un par galveno aizdomās turamo kļūst vīrs. Cik lielā mērā Niks ir vainīgs pie sievas pazušanas un vai viņa tā arī paliks neatrasta?

The Girl on the Train | ASV
Žanrs
Budžets
45,000,000.00$
Reičela ir satriekta pēc nesenās šķiršanās. Viņas ikdiena paiet fantazējot par šķietami ideālu pāri, kas dzīvo mājā, kurai viņa katru dienu pabrauc garām ar vilcienu. Līdz vienam rītam, kad viņa pamana notiekam ko satriecošu, iesaistot Reičelu arvien dziļāk noslēpumainajos notikumos.

1 2 3