ticība

Creation | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (13419 balsu)
Psiholoģisks, sirdi plosošs mīlas stāsts, kas nodrošina unikālu un iekšēju ieskatu Čārlzā Darvina. Starp ticību un zinātni viņš cenšas pabeigt savu leģendāro grāmatu "Par sugu izcelsmi", kas kļūst par evolūcijas bioloģijas pamatu.

A Mighty Heart | Francija| ASV| Lielbritānija| Pakistāna
Žanrs
IMDB
6.6 (26391 balsu)
Budžets
16,000,000.00$
Balstoties uz Marianas Pērlas stāstījumu par drausmīgo un neaizmirstamo viņas vīra stāstu, Wall Street Journal reportiera Danny Pearl dzīvi un nāvi.

City of Angels | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (109882 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Kad sargeņģelis Sets - kurš nemanāmi vēro pār Losandželosas pilsoņiem - kļūst par sagūstīto spēcīgās gribas sirds ķirurgu Maggiju, viņš apdomā savu tīro, citpasaules eksistences tirdzniecību mirstīgai dzīvei ar savu mīļoto. Pāris uzsāk maigu, bet aizliegtu romantiku, kas aptver debesis un Zemi.

End of Days | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (102770 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
1999. gada 28. decembrī Ņujorkas iedzīvotāji gatavojas tūkstošgades mijai. Tomēr velns nolemj sagraut ballīti, ierodoties pilsētā, apdzīvojot vīrieša ķermeni un meklējot viņa izvēlēto līgavu - 20 gadus vecu sievieti, vārdā Kristīne Jorka. Pasaule beigsies, un vienīgā cerība slēpjas ateistā, vārdā Jericho Cane.

Book of Eli | ASV
Žanrs
Budžets
80,000,000.00$
Pa postapokaliptisko zemi, kas reiz bija Amerika, ceļo kāds vīrs. Caur tukšām pilsētām, izpostītām autostrādēm - pa zemi, kas pārvērtusies pelnos. Šeit nav civilizācijas un nekādu likumu. Ceļi pieder bandām, kad nogalinās cilvēku par pāri kurpju vai malku ūdens. Taču sacensties ar vientuļnieku nav pa spēkam nevienam - Īlaija pieveiks ikvienu, kas to izaicinās. Tomēr viņš necīnās par savu labklājību, viņam ir misija, ko viņš apņēmies veikt līdz galam. Lomās: Denzel Washington, Gary Oldman, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Evan Jones Režisors: Allen Hughes, Albert Hughes Scenārists: Gary Whitta, Anthony Peckham Producents:

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian | ASV| Čehija| Polija| Slovēnija
Žanrs
IMDB
6.5 (186843 balsu)
Budžets
225,000,000.00$
Ir pagājis gads kopš iepriekšējās filmas notikumiem. Pīters, Sūzana, Edmunds un Lūsija atkal nokļūst brīnumainajā Nārnijas zemē, kurā pa šo laiku ir pagājuši veseli 1300 gadi. Par Nārnijas valdnieku ir jākļūst varas likumīgajam mantiniekam princim Kaspiānam, taču viņa tēvocis karalis Mirazs – tirāns, kurš nogalināja prinča tēvu, alkst sagrābt troni, lai tajā sēdinātu savu nesen dzimušo dēlu. Kļuvis par sazvērestības upuri, princis Kaspiāns bēg uz Veco Nārniju, lai atrastu atbalstu tur dzīvojošajās radībās un savāktu armiju gaidāmajai kaujai. Drosmīgā četrotne ar Aslanu priekšgalā ir gatava nākt princim palīgā. Galvenajās lomās: Ben Barnes, William Moseley, Anna Popplewell, Georgie Henley, Davis Warwick, Liam Neeson, Tilda Swinton, Eddie Izzard Režisors: Andrew Adamson

Bruce Almighty | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (340,974 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Brūss Nolans ir TV reportieris. Viņš ir neapmierināts par gandrīz visu viņa dzīvē, par spīti savai popularitātei un draudzenes Greisas mīlestībai. Visneveiksmīgākās dienas beigās, kad visi viņa spēki ir izsmelti un pacietības mērs ir pilns, Brūss sadusmojas uz Dievu un izsaka dzēlības... un Dievs atbild! Dievs parādās Brūsam cilvēka veidolā un piedāvā viņam savu vietu, savu darbu un spējas, lai redzētu, kā cilvēks tiks galā ar milzīgo atbildību. Brūss par to neskumst. Gluži otrādi - dievišķās spējas viņam sagādā prieku, viņš dara to, par ko ir sapņojis, protams, jokojot un darot dažādas muļķības uz nebēdu. Brūss kāpj pa karjeras kāpnēm, brauc ekskluzīvā auto, bet no problēmām viņam neizbēgt... Viņam taču ir jāuzklausa visas pasaules iedzīvotāju lūgšanas, kuras viņš saņem elektroniskajā pastā. Te rodas īstās nepatikšanas, jo Būss mēģina visas cilvēku lūgšanas uzklausīt un realizēt. Gada komēdija un kases grāvējs ar Džimu Keriju galvenajā lomā, kurš atgriežas savā ampluā pēc vairākiem gadiem. Viņa mīļoto sievieti tēlo Dženifera Anistone, bet Dievu - Morgans Frīmens.

Polar Express, The | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (219971 balsu)
Budžets
165,000,000.00$
Ziemassvētku vakarā kāds mazs zēns ir nomodā, možs un satraukts. Viņš gaida. Viņš alkst izdzirdēt Ziemassvētku vecīša ragavu zvaniņu skaņas. Pulkstenis rāda piecas minūtes līdz pusnaktij. Te pēkšņi zēnu pārsteidz pērkona dārdiem līdzīga skaņa. Viņš pieskrien pie loga un ierauga brīnišķīgu ainu - spīdošs melns vilciens iebrauc stacijā mājas priekšā, tā varenais dūmenis šņākdams izšauj dūmu mākoni naksnīgajās debesīs. Zēns izskrien laukā vienā pidžamā un čībiņās, viņu sagaida vilciena vadītājs, kurš jautā: "Nu, vai brauksi?" "Uz kurieni?", pārsteigts jautā zēns. "Uz Ziemeļpolu, protams. Šis ir polārais ekspresis."

Finding Neverland | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.7 (189,430 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Filmas darbība risinās Londonā, 1904.gadā, kad talantīgais un neatlaidīgais skotu rakstnieks Džeimss M. Berijs raksta scenāciju lugai - maģiskam piedzīvojumu stāstam par kādu zēnu vārdā Pīters Pens - stāstam, kas vēlāk kļūs par literatūras klasiku. Pēc pāris neveiksmīgiem mēģinājumiem uzrakstīt ko ģeniālu, Berijs kādu dienu dodas uz parku pastaigā ar suni. Tur viņš sastop Deivisu ģimeni - četrus zēnus, kas nesen palikuši bez tēva, un viņu māti. Par spīti zēnu stingrās krustmātes un Berija sievas iebildumiem un aizvainojumam, rakstnieks drīz vien sadraudzējas ar zēniem un viņu māti. Berijs kopā ar jauniegūtajiem draugiem dodas pastaigās uz parku, kur viņš zēniem māca dažādus trikus, spēles un atklāj viņiem īstu pasaku un piedzīvojumu valstību. Rakstnieks zēniem uzbur Nekurzemi, bet pašus zēnus nodēvē par "Nekuremes pazudušajiem zēniem". Nekurzeme ir maģiska vieta, kur dzīvo indiāņi un pirāti, kur mīt laumiņas, burvji un bruņinieki un kur doties pretī nezināmajam ar spožu zobenu rokās. Berija spēles ar zēniem, sarunas un attiecības ar viņu māti kļūst par iedvesmas avotu neparastajam piedzīvojumu stāstam par Pīteru Penu. Tomēr - kad Berijs jau ir gatavs iepazīstināt pasauli ar šo ģeniālo darbu, kāds liktenīgs un traģisks notikums liek raksniekam un viņa mīļotajiem izprast, ko nozīmē ticēt patiesi... Drāma par fantāzijas neierobežotību, cilvēka talantu un likteni. Galvenajās lomās talantīgi aktieri un megazvaigznes - Džonijs Deps, Keita Vinsleta, Dastins Hofmans un citi. Marka Fostera filma "Meklējot nekurzemi" saņēmusi vairākas balvas un nominācijas, arī 5 Zelta Globusa un 7 Oskara balvas nominācijas, ieskaitot nominācijas par labāko filmu.

Reaping, The | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (40,087 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Stāsta centrā universitātes pasniedzēja (Hilary Swank), kura nodarbojas ar noslēpumainu parādību un notikumu risināšanu. Kāds cilvēks (David Morrissey) ataicina viņu uz mazu pilsētiņu Luiziānā, lai viņa izmeklētu savādas parādības, kas līdzinās 10 Bībelē minētajām sērgām. Galvenā varone pamazām sāk iemīlēties vīrietī, taču drīz saprot, ka viņš nav tas, par ko uzdodas… Lomās: Hilary Swank, David Morrissey, Idris Elba, AnnaSophia Robb Režisors: Stephen Hopkins

Evan Almighty | ASV
Žanrs
IMDB
5.4 (5.4 balsu)
Budžets
175,000,000.00$
Evans Baksters, kuru Visvarenais Brūss piespieda televīzijas ziņu tiešā ētera laikā gvelzt visādas aplamības, ir pametis savu darbu un veiksmīgi kļuvis par kongresmeni. Taču kādu dienu viņu negaidīti apmeklē Dievs, atklājot visas tās briesmas, kuras tuvākajā nākotnē gaida planētas iedzīvotājus. Evans saņem neparastu uzdevumu - uzbūvēt šķirstu labākajās Noasa tradīcijās. Lomās: Steve Carell, Morgan Freeman, Lauren Graham, John Goodman, Wanda Sykes, John Michael Higgins, Jonah Hill, Jimmy Bennett, Graham Phillips, Johnny Simmons, Meagen Fay Režisors: Tom Shadyac

Mr. Magorium's Wonder Emporium | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.2 (6.2 balsu)
Magoriuma kungs vada pasakaināko un brīnumaināko rotaļlietu veikalu pasaulē. Būdams 243 gadus vecs, viņš nolemj veikala lietas uzticēt jaunajai menedžerei Mollijai. Lai gan viņas dzīve ir prieka un pārsteigumu pilna, meitene ir ieslīgusi depresijā. Tāds noskaņojums veikalu, kurā allaž valdījusi rosība, drīz vien pārvērš par vienmuļu un pelēku vietu. Tomēr tas ir tikai sākums, jo tas taču ir brīnumu veikals, kurā katra rotaļlieta un pats veikals atdzīvojas. Tikai, lai to ieraudzītu, ir jānotic brīnumam... Lomās: Natalie Portman, Dustin Hoffman, Jason Bateman Režisors: Zach Helm

1 2 3