san francisco

The Five-Year Engagement | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.2 (90310 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Tieši gadu pēc tam, kad Toms satiek Violetu, viņš viņu pārsteidz ar kāzu gredzenu. Kopumā Toms un Violeta ir nolemti laimīgai mūžīgai dzīvei. Tomēr šis saderinātais pāris turpina klīst pa garu pastaigu pa eju.

The Rock | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (301524 balsu)
Budžets
75,000,000.00$
FBI ķīmiskās kara eksperts Stenlijs Goodspeeds tiek nosūtīts steidzamā misijā kopā ar bijušo britu spiegu Džonu Patriku Masonu, lai apturētu ģenerāli Francisku X. Hummelu no ķīmisko ieroču palaišanas Alcatraz salā Sanfrancisko. Ģenerālis Hummels pieprasa 100 miljonu dolāru lielu kara kompensāciju izmaksāšanu slepeno kareivju ģimenēm, kas gāja bojā slepenās operācijās. Pēc viņu SEAL komandas iznīcināšanas Stenlijs un Džons patstāvīgi tiek galā ar karavīriem.

The Conversation | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (91115 balsu)
Budžets
1,600,000.00$
Uzraudzības ekspertu Hariju Kaulu nolīgst noslēpumaina klienta otrais palīgs, lai aizmestu jauno pāri. Izsekojot pāri caur Sanfrancisko savienības laukumu, Kaulam un viņa līdzgaitniekam Stenam izdodas ierakstīt slepenu sarunu starp viņiem. Mocījis atmiņas par iepriekšējo lietu, kas slikti beidzās, Kauls kļūst apsēsts ar iegūto lenti, mēģinot noteikt, vai pārim draud briesmas.

Beautiful Boy | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (41793 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Pēc tam, kad viņš un viņa pirmā sieva bija šķirti, žurnālists Deivids Šefs cīnās, lai palīdzētu viņu pusaudža dēlam, kurš no eksperimentiem ar narkotikām kļūst par postoši atkarīgiem no metamfetamīna.

Venom | ASV| Ķīna
Žanrs
IMDB
6.6 (489319 balsu)
Budžets
140,000,000.00$
Reportiera Edija Broka pētījumu lokā ir tēmas, uz ko valdība piever acis. Veicot žurnālistisko izmeklēšanu, Broks nejauši nonāk kontaktā ar ārpuszemes simbiotu, kas pārņem viņa ķermeni. Savienojumā ar simbiotu Broks iegūst superspējas un kļūst par fascinējošo antivaroni Venomu.

The Pursuit of Happyness | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (425977 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Ir 1981.gads - Kriss Gārdners ir pārliecināts, ka naudu var nopelnīt ar neatlaidību. Tomēr viņa bizness - kaulu skenēšanas aparātu tirdzniecība izrādās neveiksmīgs, jo par šo dārgo aparātu ārsti nav gatavi šķirties no milzu naudas. Kamēr Kriss diendienā apmeklē slimnīcas, lai pārdotu savu preci, viņa sieva strādā 2 maiņās, lai nodrošinātu iztiku ģimenei un mazajam dēliņam. Tomēr vairāk par naudu Kriss vēlas nodrošināt laimīgu dzīvi savam dēlam Kristoferam. Pat sievas aiziešana no ģimenes nespēj sagraut viņa cerības - viņš kļūs par brokeri. Taču apmācības kurss ilgst 6 mēnešus un tikai viens no 20 kursantiem iegūs kāroto darba vietu. Bet, lai cik grūti tēvam un dēlam neklātos, Kriss un Kristofers ir lielisks atbalsts viens otram un sapnis par pelnītu laimi pārtop īstenībā. Filma balstīta uz patiesiem notikumiem par cilvēku, kurš, pateicoties savai apņēmībai kļuva par miljonāru.

Zodiac | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (426087 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
Režisors Deivida Finčera ("Seven", "Fight Club") jaunais trilleris "Zodiaks" ir balstīts uz intriģējošāko un joprojām neatklāto noziegumu ASV vēsturē. Sanfrancisko ikdienu satricina sērijveida slepkavas uzdarbošanās, kurš burtiski ņirgājas par policiju atstājot nozieguma vietā vēstules un nesaprotamus kodus. Četri izmeklētāji ķeras pie darba, lai notvertu slepkavu. Šī lieta kļūs par visu četru cilvēku apsēstību, jo viņu dzīve un darbs būs atkarīgi un sastāvēs no nebeidzamiem mēģinājumiem rast izskaidrojumu notiekošajam un atrast vainīgo. Lomās: Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Anthony Edwards, Brian Cox, Elias Koteas, Donal Logue, John Carroll Lynch, Dermot Mulroney Režisors: David Fincher

Blue Jasmine | ASV
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Kad elegantās Ņujorkas augstāko aprindu dāmas Jasmīnas dzīvē viss izjūk, tai skaitā laulība ar turīgo uzņēmēju Halu, viņa pārceļas dzīvot pie māsas Džindžeras viņas pieticīgajā Sanfrancisko dzīvoklītī, lai savāktos un mēģinātu sakārtot savu dzīvi. „Jasmīnas stāsts” ir režisora Vudija Alena („Pusnakts Parīzē”, „Vikija Kristīna Barselona”) jaunākā filma, kurā titullomu atveido brīnišķīgā Keita Blanšeta. Viņai līdzās Aleks Boldvins, Sallija Hokinsa un citi.

Godzilla | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
6.4 (366309 balsu)
Budžets
160,000,000.00$
Pasaulslavenais, milzu dinozauram līdzīgais briesmonis Godzilla stājas pretī ļauniem monstriem, kas radušies nepārdomātu zinātnisko eksperimentu rezultātā un sākuši apdraudēt pašu cilvēku eksistenci. Filmas režisors - Gerets Edvardss, scenārija autori - Makss Borenšteins un Deivs Kalahems. Par iespaidīgiem vizuālajiem efektiem parūpējies trīskārtējais „Oskara" balvas laureāts Džims Rīgels (triloģija „Gredzenu pavēlnieks"). Lomās - Braiens Krenstons, Elizabete Olsena, Ārons Teilors Džonsons, Žiljeta Binoša, Sallija Hokinsa, Deivids Stretērns un citi.

The Age of Adaline | ASV
Žanrs
Budžets
25,000,000.00$
Jauna sieviete 20.gs. sākumā, būdama 29 gadus veca, piedzīvo autoavāriju, pēc kuras brīnumainā kārtā iegūst spēju nenovecot. Teju astoņdesmit gadus Adelaina dzīvo noslēgtībā, liedzot sev pietuvoties tuvāk. Adelainas meita ir vienīgā, kas par to zina. Pēc vientulībā pavadītiem gadiem Adelaina beidzot sastop vīrieti, ar kuru kopā vēlētos novecot. Adelaina atgūst kaisli dzīvot un mīlēt, taču brīdī, kad viņas noslēpums varētu tikt atklāts, pieņem lēmumu, kas izmainīs visu viņas dzīvi.

Žanrs
IMDB
5.3 (3293 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Komēdiju "Paģiras", "Neciešamie bosi" un "Līgavas māsas" zvaigznes galvenajās lomās komēdijā "Gudrinieki"! Bruņumašīnu kompānijas naktssargs kopā ar savu mīļāko paveic lielāko bankas aplaupīšanu Amerikas vēsturē, un abi "gudrinieki" atstāj aiz sevis pamatīgu pierādījumu un pēdu sliedi...

Inside Out | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (717144 balsu)
Budžets
175,000,000.00$
Railija ir parasta 11-gadīga skolniece un, kā jebkuram no mums, viņas uzvedību nosaka piecas galvenās emocijas: Laime, Nemiers, Niknums, Nepatika un Melanholija. Te izrādās, ka Railijai un viņas vecākiem ir jāpārvācas uz dzīvi no mazas pilsētiņas uz trokšņainu megapoli. Katra no Railijas emocijām uzskata, ka tieši viņa vislabāk zina, kas ir jādara šādā situācijā, un meitenes galvā iestājās pilnīgs haoss. Lai iekārtotos uz dzīvi lielajā pilsētā, Railijas emocijām ir no jauna jāiemācās strādāt komandā.

1 2 3