neticība

The Jane Austen Book Club | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (25363 balsu)
Seši kalifornieši dibina klubu, lai apspriestu Džeinas Ostinas darbus. Iedziļinoties Ostinas literatūrā, kluba biedri nodarbojas ar dzīves pieredzi, kas līdzās lasāmo grāmatu tēmām.

We Don't Live Here Anymore | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.3 (9004 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Precējies pāris Džeks un Terijs Lindens attiecībās piedzīvo sarežģītu periodu. Kad Džeks nolemj izstāties no laulības, viņš iesaistās Edītā, kura ir viņa labākā drauga un kolēģa Hanka Evansa sieva. Uzzinot par savu partneru neticību, Terijs un Hanks kopā iesaistās paši ārpus laulības. Tagad gan laulības, gan draudzība ir uz sabrukšanas robežas.

Strange Planet | Austrālija
Žanrs
IMDB
5.6 (799 balsu)
Alise, Džūdija un Sallija ir trīs Austrālijas istabas biedri, kuri ir nelaimīgi iemīlējušies. Gada laikā viņi piedzīvo daudzus personīgus kāpumus un kritumus. Tikmēr Īvāns, Džoels un Neils ir draugi un kolēģi ar līdzīgām problēmām, un pakāpeniski viņu dzīves dažādā mērā krustojas ar sieviešu trijnieku. Vai kāds no šiem jauniešiem beidzot atradīs apmierinošas attiecības?

Le Divorce | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
4.9 (10798 balsu)
Apmeklējot māsu Parīzē, jauna sieviete atrod romantiku un uzzina, ka viņas vīramāte ir filandere.

Factory Girl | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (20342 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Sešdesmito gadu vidū turīgais debitants Edijs Sedgviks tiekas ar mākslinieku Andiju Vorholu. Viņa pievienojas slavenajai Vorhola rūpnīcai un kļūst par viņa mūza. Lai arī šķiet, ka viņai tas viss ir, Edžijai nevar būt mīlestība, kuru viņa alkst no Andijas, un viņai ir dēka ar harizmātisku mūziķi, kurš viņu mudina meklēt neatkarību no mākslinieka un apkārtnes.

Romance & Cigarettes | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (11176 balsu)
Netīrs un netīrs muzikālais mīlas stāsts, kas iestudēts strādnieku šķiras pasaulē. Niks ir dzelzs izstrādātājs, kurš būvē un remontē tiltus. Viņš ir precējies ar Kitiju, šuvēju, spēcīgu un maigu sievieti, ar kuru viņam ir trīs meitas. Viņš turpina dedzīgu lietu ar sarkanas krāsas sievieti vārdā Tula. Niks būtībā ir labs, strādīgs cilvēks, kuru virza uz priekšu griba un viņu mudina mudināt.

A Little Chaos | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.5 (19324 balsu)
Ainavu dārznieku nolīgst slavenais arhitekts Le Nôtre, lai uzceltu lielos dārzus Versaļas pilī. Kad abi strādā pie pils, viņi nonāk viens pret otru un tiek izkonkurēti karaļa Luija XIV tiesā.

Random Hearts | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (19222 balsu)
Budžets
64,000,000.00$
Pēc viņu tuvinieku nāves traģiskā lidmašīnas avārijā Harisons Fords un Kristīne Skota Tomasa atrod viens otra atslēgas viens otra tuvinieku īpašumos un saprot, ka abiem bija dēka un viņiem ir jāizdomā visas detaļas.

The Bank Job | ASV| Lielbritānija| Austrālija
Žanrs
IMDB
7.2 (169484 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Terijs ir maza laika automašīnu tirgotājs, kurš cenšas atstāt savu ēnaino pagātni un nodibināt ģimeni. Martine ir skaista modele no Terija vecās apkaimes, kura zina, ka Terijs nav eņģelis. Kad Martine ierosina drošu plānu aplaupīt banku, Terijs atzīst briesmas, bet saprot, ka tā var būt dzīves iespēja. Kad atjautīgā zagļu grupa iekļūst seifu glabātuvē Lloyds bankā, viņi ātri saprot, ka papildus miljoniem bagātību, kastēs ir arī noslēpumi, kas liek domāt ikvienam, sākot ar Londonas bēdīgi slavenākajiem pazemes gangsteriem un beidzot ar spēcīgiem valdības darbiniekiem, un pat Karaliskā ģimene. Lai gan viņš vairākas dienas raksta virsrakstus visā Lielbritānijā, valdības rīkojuma rīkojums galu galā visu ziņošanu par lietu nekavējoties aptur.

In the Land of Women | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (30471 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Pēc sliktas dzīves pārtraukšanas ar savu draudzeni Kārters Vebs pārceļas uz Mičiganu, lai rūpētos par savu grūtībās nonākušo vecmāmiņu. Tur nonācis pāri mājai un meitai, kas dzīvo pāri ielai.

Jamón, jamón | Spānija
Žanrs
IMDB
6.4 (12189 balsu)
Hosē Luiss ir vecāku apakšveļas fabrikas izpilddirektors, kur veikala stāvā strādā viņa draudzene Silvija. Kad Silvija kļūst stāvoklī, Hosē Luisa viņai apsolīs, ka viņš apprecēsies, visticamāk, pret vecāku vēlmēm. Hosē Luisa māte ir apņēmības pilna pārtraukt dēla saderināšanos ar meiteni no zemākas klases ģimenes un nolīgst Raulu, potenciālo apakšveļas modeli un potenciālo vēršu cīnītāju, lai pavedinātu Silviju.

Presumed Innocent | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (35938 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Rusty Sabich ir prokurora vietnieks, kurš nodarbojas ar obsesīvu lietu ar slepkavnieku. Drīz pēc tam viņš tiek apsūdzēts noziegumā. Un viņa cīņa par sava vārda dzēšanu kļūst par melu un apslēptu kaislību virpuli.

1 2 3 4 5