neticība

Nightmare Alley | ASV
Žanrs
IMDB
7 (146628 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Krāpnieks Stens Kārlails apvienojas ar sievieti-psihiatri Lilitu Riteri, lai varētu izspiest naudu no lētticīgajiem cilvēkiem ar domu lasīšanas šoviem, kuros notiek arī saiknes meklēšana ar viņpasauli. Taču šī nodarbe kļūst daudz bīstamāka un sarežģītāka, nekā likās no pirmā acu uzmetiena.

Extract | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (43667 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Tādas rūpnīcas īpašnieks, kas ražo garšas ekstraktus, Džoels Reinolds, šķiet, to visu ir, bet patiesībā to nedara. Pietrūkst viņa sievas Suzie seksuālās uzmanības. Džoels izšķīlās par izdomātu plānu, kā panākt, lai Suzijs viņu krāptu, tādējādi atbrīvojot ceļu Džoelam uz attiecībām ar darbinieku Sindiju. Bet tas, ko Džoela nezina, ir tas, ka Sindija ir sociopātiska māksliniece, un nekārtīgs nelaimes gadījums darbavietā viņai ļauj nodarīt ceļu Džoelai uz visiem laikiem.

Solitary Man | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (15284 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Automašīnas magnāts vēro, kā viņa personīgā un profesionālā dzīve ir nonākusi buksēs, pateicoties biznesam un romantiskai neveiklībai.

Aterrados | ASV| Argentīna
Žanrs
IMDB
3.3 (467 balsu)
Policijas komisārs Funes un trīs pārdabisko parādību pētījumi pēta neizskaidrojamus notikumus, kas notiek Buenosairesas priekšpilsētā.

Wildlife | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (2,332 balsu)
1960. gadi, mazpilsēta Montānas štatā Amerikā. Četrpadsmitgadīgais Džo ir vienīgais bērns mājsaimnieces Dženetas un golfa laukuma darbinieka Džerija ģimenē. Netālu no Kanādas robežas plosās plašs mežu ugunsgrēks, un, kad Džerijs zaudē darbu un reizē arī motivāciju dzīvei, viņš nolemj pievienoties ugunsdzēsēju komandai, atstājot sievu un dēlu likteņa varā. Pēkšņi spiests uzņemties pieaugušā lomu, Džo kļūst par liecinieku mātes izmisīgajai cīņai par savu personisko laimi.

Revolutionary Road | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.3 (187092 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Eiprila un Frenks Vīleri dzīvo nelielā Konektikutas pilsētiņā. Ārēji par sevi pārliecināti ģimenes cilvēki, viņi slēpj dziļu vilšanos par savām attiecībām un karjeru. Apņēmības pilni izcelties uz apkārtējo pelēcības fona, viņi nolemj pārcelties uz Franciju, kur, viņuprāt, tie spēs pilnībā realizēt savu radošo potenciālu. Pieaugot satraukumam par gaidāmajām pārmaiņām, viņu ikdienā arvien biežāk iezogas strīdi, greizsirdības scēnas un savstarpēji apvainojumi, tā apdraudot gaidāmo pārcelšanos. Galvenajās lomās: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Kathy Bates Režisors: Sam Mendes

Wolke neun | Vācija
Žanrs
Budžets
98.00$
Inge ir vidusmēra sieviete, kura jau labu laiku kā pārsniegusi 50 gadu atzīmi un nonākusi dilemmas priekšā: vai tiešām Verners, ar kuru viņa nodzīvojusi kopā vairāk nekā 30 gadu, ir viņas īstais? Inge piepelnās, labojot drēbes, un, kad viens no klientiem tā dziļāk ieskatās sievietes acīs, viņa saprot, ka ir iemīlējusies. Lomās: Ursula Werner, Horst Rehberg, Horst Westphal Režisors: Andreass Dresen Scenārists: Andreas Dresen, Jörg Hauschild, Laila Stieler, Conny Ziesche Producents: Dagmar Mielke Filma vācu valodā ar subtitriem angļu un latviešu valodā.

Žanrs
IMDB
6.9 (77482 balsu)
Budžets
17,759,769.00$
Devonšīras hercogiene Džordžiāna Spensere ir viena no 18.gadsimta skandalozākajām personībām. Hercogienes skaistums un harizma padarīja viņu slavenu, bet viņas kaislības, azarts un mīlas dēkas izpelnījās nosodījumu. Hercogienes kaislīgā dēka ar kādu jaunu politiķi izraisa konfliktu ar vīru un draud pārvērsties plašā skandālā... Tomēr caur pretrunīgajām hercogienes dēkām skaidri jaušama vēlme patiesi mīlēt. Krāšņa vēsturiska drāma ar Keiru Naitliju un Ralfu Fainsu galvenajās lomās. Lomās: Keira Knightley, Ralph Fiennes, Charlotte Rampling u.c. Režisors: Saul Dibb Scenārijs: Jeffrey Hatcher

Notes on a Scandal | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (69,633 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Kad jaunā mākslas pasniedzēja Šeba Hārta uzsāk romantisku dēku ar savu studentu, uz to viskrasāk reaģē viņas kolēģe un draudzene Barbara Koveta. Šī valdonīgā skolotāja, kuras stundās valda dzelzs disciplīna būtība ir vientuļniece. Taču jaunās kolēģes personā viņa saskata ko tādu, kā allaž dzīvē pietrūcis - uzticamu draudzeni. Tādēļ jebkurš cilvēks, kurš varētu būt viņai tuvāks nekā Barbara , tiek uzskatīts par traucēkli. Drīz vien Šeba, kurai uzspiestā "draudzība" sāk nopietni traucēt, pūlas izbeigt attiecības ar Barbaru, kura par draudzenes mīlas dēku cenšas informēt gan sievietes vīru, gan visu pasauli. Pamazām atklājas Barbaras noslēpumi un apsēstība. Lomās: Cate Blanchett, Judi Dench Režisors: Richard Eyre

The Boy Next Door | ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (43309 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Psiholoģisks trilleris par jaunas sievietes un kāda jaunekļa mirkļa aizraušanos, kad noved pie negaidīta pavērsiena. Galvenajā lomā Dženifera Lopesa.

She's funny that way | Vācija| ASV
Žanrs
Izabella (Imodžīna Pūtsa) šķiet pievilcīga savādiem pielūdzējiem un vēlētos būt iedvesmas mūza, taču ir spiesta strādāt par meiteni pēc izsaukuma. Viņa sapņo kļūt par aktrisi, un kādudien viņai tas gandrīz izdodas. Par viņas klientu kļūst dīvainis – Brodvejas režisors Alberts (Ouens Vilsons). Viņam patīk mainīt sieviešu likteņus, viņš piedāvā krietnu summu, lai viņas atteiktos no līdzšinējās dzīves un tiektos pēc sava sapņa.

Demolition | ASV
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Deiviss, veiksmīgs investīciju baņķieris, piedzīvo krīzi pēc sievas traģiskās bojāejas auto katastrofā. Pēc vienas sūdzību vēstules tirdzniecības automātu firmai Deiviss turpina rakstīt jaunas, atklājot pārsteidzošas personiskās atklāsmes. Klientu apkalpošanas pārstāve Karena saredz vēstulēs pašas emocionālās un finansiālās problēmas. Starp abiem izveidojas neparasta draudzība. Ar Karenas un viņas dēla palīdzību Deiviss sāk veidot jaunu dzīvi, no sākuma sagraujot savu iepriekšējo.

1 2 3 4 5