neticība

Uncut Gems | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (136472 balsu)
Harizmātiskais Ņujorkas juvelieris, kurš vienmēr meklē nākamo lielo punktu skaitu, veic virkni lielu likmju likmju, kas varētu izraisīt negaidītu mūžu. Hovardam jāveic nerimstošs augstas vadības akts, līdzsvarojot uzņēmējdarbību, ģimeni un iesaistot pretiniekus visās pusēs, lai viņa nerimstoši censtos sasniegt galīgo uzvaru.

Cedar Rapids | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (35400 balsu)
Naivs Midwesterner apdrošināšanas pārdevējs dodas uz lielpilsētas konvenciju, cenšoties ietaupīt savu līdzstrādnieku darba vietas.

Blame It on Rio | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (9516 balsu)
Metjū Hollis ir cilvēks, kurš brīvdienās Rio dodas pie sava labākā drauga. Abiem vīriešiem ir pusaudžu meitas. Kad Metjū krīt par sava labākā drauga mīlošo meitu vārdā Dženifera, viņi sāk slepenas, kaut nedaudz vienpusīgas attiecības. Dženiferas tēvs ir nikns, uzzinot par “vecāko vīrieti” savas meitas dzīvē un plāno viņu nomedīt ar Metjū palīdzību!

Everyone Says I Love You | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (34386 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Ņujorkas meitene sakārto savu tēvu ar skaistu sievieti nestabilā laulībā, kamēr viņas pusmāsa saderinās.

Seeing Other People | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (2297 balsu)
Divus mēnešus kautrīgi no kāzām pāris nolemj atļauties viens otram pēdējās mušas līdz savām kāzām.

The Anniversary Party | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (7912 balsu)
Svinot viņu samierināšanos un sešus laulības gadus, amerikāņu aktrise Sallija Neša un britu romānu autore Džo Terriana viesībās uzņem savus tuvākos draugus, dažus kolēģus un kaimiņos esošos kaimiņus. Ekstazes ietekmē tiek atklātas atklāsmes un attiecības starp grupām pasliktinās.

Country Strong | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (16772 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Drīz pēc tam, kad uzlecošā jaunā dziedātāja-dziesmu autore Beau Williams saderinās ar kritušo, emocionāli nestabilo kantrī zvaigzni Kelliju Kanteru, pāris sāk karjeru augšāmcelšanās tūrē, kuru vada viņas vīrs / menedžeris Džeimss un kurā piedalās skaistumkopšanas karalienes pagrieztā dziedātāja Chiles Stanton. Koncertu starplaikos romantiski sapinušies un veci dēmoni draud tos visus nolaist no sliedēm.

Sylvia | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (10058 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Stāsts par dzejnieku Ted Hughes un Sylvia Plath attiecībām.

Decoding Annie Parker | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (2844 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Nozīmīgs pētījums krustojas ar krūts vēža slimnieku un pētnieku, kurš mēģina pierādīt ģenētisko saikni ar vēzi.

Some Velvet Morning | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (1649 balsu)
Freds pēc četru gadu pārtraukuma ierodas pie savas skaistās jaunās saimnieces Velvetes sliekšņa, apgalvojot, ka beidzot pametis sievu. Bet, kad viņa noraida viņa mēģinājumus atjaunot viņu romantiku, viņa neatlaidība pārvēršas par apsēstību - un uzmanības centrā nonāk tumša vēsture starp bijušajiem mīļotājiem.

Hemingway & Gellhorn | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (8488 balsu)
Budžets
19,500,000.00$
Rakstnieks Ernests Hemingvejs sāk romantiku ar kolēģi rakstu mācītāju Martu Gellhornu.

L'Appartement | Francija| Spānija| Itālija
Žanrs
IMDB
7.4 (13159 balsu)
Stilīgs īslaicīgs trilleris, kas mulsina auditoriju, vienlaikus iepazīstinot viņus ar neparastu un nenotveramu noslēpumu. Makss ir bijušais playboy, kurš ir nolēmis apmesties, apprecoties ar savu pašreizējo mīlestību, Muriel. Tomēr komandējuma laikā Makss pamana savu mūžā zaudēto mīlestību, atdzīvinot klejošanu un aizsūtot viņu uz neredzamās Lizas pakaļdzīšanos, kuru viņš bija sadzirdējis, iesakot draugam, ka viņas mīļākais Daniels ir nogalināja kādu viņas dēļ. Drīz Makss mēģina atklāt noslēpumu aiz aizdomīgās Daniela sievas nāves, kas, pēc viņa cerības, vedīs viņu tuvāk Lizai.

1 2 3 4 5