valdījumā

Hello Mary Lou: Prom Night II | Kanāda
Žanrs
IMDB
5.7 (5211 balsu)
Kad Hamiltona Augstā 1957. gada izlaiduma karaliene Mērija Lū Maloneju nogalina viņas grūstītais draugs, viņa pēc 30 gadiem atgriežas atriebties. Bils Nordhems tagad ir Hamiltona Augstā princips, un viņa dēls gatavojas apmeklēt izlaidumu kopā ar Viki Karpenteru. Tomēr pēc bagāžnieka atvēršanas skolas pagrabā viņu apsēž Mērija Lū Maloneja. Tagad Billam jāsaskaras ar šausmām, kuras viņš atstāja 1957. gadā.

Heavy Metal 2000 | Vācija| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.5 (7602 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Atklājot šķembu, kas varētu būt Loc-Nar, kalnraču vārdā Tailers pārņem negausīgs varas izsalkums un nemirstības slāpes. Ceļā uz jaunības planētu Tailers iznīcina lielāko daļu kosmosa kolonijas un nolaupa skaistu jaunu sievieti. Viņa vienīgā kļūda ir tā, ka viņš nenogalina viņas māsu Džūliju, kura pēc tam dodas glābšanas un atriebības misijā.

Death Ship | Kanāda| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
4.9 (3506 balsu)
Pēc traģiskās kuģu sadursmes izglābti noslēpumaini melni kuģi, kas parādās no miglas. Maz viņi saprot, ka kuģis patiesībā ir nacistu spīdzināšanas kuģis, kurš gadiem ilgi ir kuģojis jūrās, vilinot uz kuģa nenolaidīgos jūrniekus un nogalinot viņus pa vienam.

Sometimes They Come Back... Again | ASV
Žanrs
IMDB
4.2 (3106 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Džons Porters atgriežas dzimtajā pilsētā pēc pēkšņas un savāda mātes nāves. Viņš cer aizbraukt, tiklīdz apbedīšana būs beigusies, bet ir jau par vēlu. Draudīgie spēki, kas izraisīja viņa māsas nežēlīgo slepkavību pirms 30 gadiem, ir atgriezušies. Jons zina, ka murgu nevar turpināt. Viņam ir jāstājas pretī savām bailēm un jāatsauc dēmoni, kuri atkal augšāmcēlušies, lai ieņemtu savas skaistās pusaudža meitas - ķermeņa un dvēseles - pozīciju.

The Blackcoat's Daughter | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.9 (16093 balsu)
Mirušajā ziemā Keita un Roze, divas ļoti atšķirīgas meitenes, pavada ziemas pārtraukumu prestižajā pirmskolas skolā. Viņi nezina, ka Ketu nomoka ļauna būtne, un viņu dzīve mainīsies uz visiem laikiem. Tikmēr Džoana, jauna, satraukta sieviete, dodas pāri aizsalušai ainavai skolas virzienā. Bet kāpēc?

El celo | Spānija| ASV
Žanrs
IMDB
5.4 (505 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Valdība, kas kopj divus bērnus attālā īpašumā, pārliecinās, ka iemesli tiek vajāti un bērni ir ļaunā ietekmē.

Wally's Wonderland | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (30726 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Sētnieks ir spiests pavadīt nakti savītajā atrakciju parkā, kur viņš tiek ierauts dzīvā murgā. Kad draudīgie animācijas varoņi atdzīvojas, sētniekam jācīnās no viena briesmoņa pie otra, lai izdzīvotu līdz rītam un izkļūtu no parka.

Exorcism of Emily Rose, The | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (108,068 balsu)
Budžets
19,000,000.00$
Šis ir īpaši rets gadījums, kad Katoļu baznīca ir atzinusi, ka kādu 19-gadīgu studenti ir apsēduši ļaunie gari. Iedvesmojoties no patiesa gadījuma un nebaidoties no baisām detaļām, filma stāsta par apsūdzību priesterim, kurš ļauno garu izdzīšanas procesā it kā apsēstai meitenei ir pieļāvis nepiedodamas kļūdas, kas ir novedušas pie meitenes nāves. Lomās: Laura Linney, Tom Wilkinson, Campbell Scott

This is the End | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (373126 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Bohēmisku ballīti aktiera Džeimsa Franko mājās pārtrauc neizprotamas un graujošas dabas parādības. Vairums viesu namu pamet, bet paliek daži viņa draugi, tai skaitā arī Sets Rogens un Džona Hils. Pārtikas un dzeramā nav daudz, iziet uz ielas ir pārāk bīstami, taču "zālītes" un citu narkotisko vielu viņiem ir pārpārēm. Aktieri vada dienas gan izklaidējoties, gan apsverot nākotnes filmu scenārijus un strīdoties, bet pienāk brīdis, kad nopietna iemesla dēļ puiši ir spiesti bēgt no mājas. Lai meklētu glābiņu un atklātu atbildi uz jautājumu - kas ir tas, kas viņus apdraud?

Insidious: Chapter 2 | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.6 (148963 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Trillera otrajā daļā Lambertu ģimene atkal ir kopā. Ģimenes galva Džošs pieņem lēmumu pārcelties pie savas mātes Loreinas, taču šķiet, ka viņu problēmas neatrisināsies nekad. Ģimene saprot, ka ir kas tāds, kas viņus joprojām apdraud. Lambertiem ir jāatklāj seni noslēpumi, jo desmitiem gadu senā pagātnē noticis kas tāds, kas joprojām bīstami vieno viņus ar garu pasauli.

The Quiet Ones | ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
200,000.00$
Filmas pamatā patiesi notikumi. Students Braiens (Sems Klaflins, „Bada spēles: Spēle ar uguni”) un viņa draugi piedalās privātā eksperimentā, mēģinot mākslīgi radīt poltergeistu. Viņu uzdevums: izmērīt melno enerģiju, ko izstaro dēmonu apsēsta jauna meitene. Uzsākot eksperimentu profesora vadībā, studenti negaidīti sastopas ar biedējošu realitāti: viņu darbības rezultātā mūsu pasaulē parādās bīstami viņpasaules spēki un tam nav racionāla izskaidrojuma...

Backmask | ASV
Žanrs
Grupa draugu nolemj izklaidēties – pabiedēt cits citu un pie viena izpriecāties pamestajā slimnīcā. Pēc spiritisma eksperimentiem ar vienu no jaunekļiem notiek kas briesmīgs un neizskaidrojams. Pusaudži netiek laukā no psihiatriskās slimnīcas ēkas, un viņus vajā ļauns gars, kas parādās arvien briesmīgākā veidolā.

1 2