lāstu

Into the woods | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (127722 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Pelnrušķīte, Ragana, Sarkangalvīte un Vilks, Rapuncele - tie ir tikai daži no brāļu Grimmu labi zināmajiem pasaku varoņiem, kuri ir apvienoti vienā neparastā, humora pilnā un vizuāli krāšņā stāstā, kurš nopelnījis vairākas Zelta Globusa un Oskara balvu nominācijas. Lieliski aktieri, filmu "Čikāga" un "Karību jūras pirāti: svešajos krastos" režisors ir sagatavojuši negaidītu pārsteigumu, kurš gaida savu skatītāju dziļi pasaku mežā…

The Curse of Sleeping Beauty | ASV
Žanrs
Tomass Kaizers saņem mantojumā dzimtas muižu, kas piederējusi viņa ģimenei no paaudzes paaudzē. Vēlāk jauneklis apjauš, ka kopā ar namu ir mantojis senu lāstu, kas tam uzlikts jau krusta karu laikos. Tomasam jāiejūtas "glabātāja" lomā — viņš nedrīkst ļaunos spēkus izlaist no muižas. Vietējais nekustamo īpašumu aģents un garīdznieks viņam palīdzēs atminēt nama mīklu un uzmodināt daiļo Braieru Rozu – baisā vietā ieslodzīto Apburto princesi, kuru Tomass redzējis sapņos.

Moana | ASV
Žanrs
Budžets
150,000,000.00$
Sensenos laikos Klusā okeāna salās mītošā cilts vadoņa meita Vaiana kopā ar pusdievu Maui dodas piedzīvojumiem pilnā ceļojumā pa okeānu, lai atrastu leģendām apvītu noslēpumainu salu.

Krišana | Vācija| ASV| Latvija
Žanrs
IMDB
7.0 (73958 balsu)
Matīss Zelčs, Latvijas nacionālā arhīva darbinieks Rīgā, kādā naktī pamana uz tilta sievieti. Viņš neiejaucas tās mēģinājumā ielēkt no tilta ūdenī un noslīcināties, tas  izraisa Matīsā vainas sajūtu un izmaina viņa dzīvi.

1 2 3