īss

Riddick: Blindsided | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (1504 balsu)
Šis komiksu filma ir tilts starp 2004. gada Riddika hronikām un 2013. gada Riddiku. Uz Necromongers kuģa tiek veikts jauns mēģinājums lorda maršala Riddika dzīvē. Ir pienācis laiks Riddickam izbeigt gadu ilgo līkumu kosmosā un atgriezties pie savām saknēm.

Red Nose Day Actually | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.2 (4620 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Četrpadsmit gadus pēc pirmās filmas notikumiem, Lielbritānijā notiekošo cilvēku tikšanās sērija mums atgādina, ka šajos dažādajos laikos mīlestība patiesībā pastāv.

Une sœur | Beļģija
Žanrs
IMDB
7.5 (1180 balsu)
Nakts. Mašīna. Alijs ir briesmās. Lai nokļūtu, viņai jāveic vissvarīgākais telefona zvans viņas dzīvē.

Garfield
Žanrs
IMDB
6.6 (141 balsu)
Garfīlda dzīve ir brīnišķīga. Viņš ēd, viņš guļ, kādēļ būtu jādara kas vairāk? Taču kad viņa saimnieks ir iegādājas plušķi vārdā Odijs, Garfīlds noprot, ka vairs nebūs vienīgais mājas saimnieks. Bet kādu nakti notiek kas lielisks - Odijs tiek nolaupīts. Tomēr tā vietā, lai atviegloti uzelpotu, Garfīlds, vainas apziņas mocīts, dodas suni meklēt.

Into the blue | ASV| Slovēnija| Horvātija
Žanrs
IMDB
5.9 (77501 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Kad četri jauni piedzīvojumu meklētāji dzelmē atrod leģendāru kuģa vraku, par kur tiek baumots, ka uz tā atrodas zelts, viņiem šķiet, ka apslēpto dārgumu sapnis ir piepildījies. Bet blakus okeāns ir paslēpis ko vēl noslēpumaināku. Četrotne zvēr klusēt par atradumu, lai nekas nenonāktu dārgumu meklētāju ausīs pirms viņi ir izcēluši vraku. Šis ir pārbaudījums savstarpējai uzticībai un izrādās, ka mednieki paši ir palikuši par medījumu. Lomās: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan

Big Game
Žanrs
Semjuels L. Džeksons atveido ASV prezidentu, kura lidmašīna avarējusi Somijas meža biezoknī - tur viņš sastop trīspadsmit gadus vecu zēnu vārdā Oskari, kurš devies medībās lai pierādītu sevi kā mednieku. Kopā viņiem jāizvairās no teroristiem un jānokļūst drošībā.

What We Do in the Shadows | Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
7.5 (1102 balsu)
Filma stāsta par Viago, Dīkonu un Vladislavu – trim kaimiņiem un, sakritības pēc, nemirstīgiem vampīriem, kuri vienkārši vēlas izdzīvot nežēlīgajā mūsdienu pasaulē, kurā ir īres maksājumi, face control naktsklubos, tā briesmīgā saules gaisma un daudzas citas nepatikšanas. FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM. Filma tiks demonstrēta kinofestivāla "Spektrs III" programmā.

Cell
Žanrs
"Paranormālā parādība 2" režisors piedāvā filmu, kas tapusi pēc pasaulē atzītā rakstnieka Stīvena Kinga romāna motīviem... Kādā burvīgā rudens dienā pašā Bostonas centrā grafiķis Kleitons Ridels piedzīvo iesākumu tam, kas izvēršas par elli zemes virsū. Gluži negaidot parasti ļaudis pārtop zvēros, izraisīdami masu slepkavības un īstu haosu. Viens mobilā tālruņa zvans aizsācis apokalipsi.

Sea Rex: Journey to a Prehistoric World 3D | Francija| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
5,000,000.00$
Atklājiet sev visnoslēpumaināko planētas Zeme dzīves lappusi! Kopā ar šo filmu drosmīgas komandas sastāvā jūs pārcelsieties 200 milj. gadu senā pagātnē, neticamu notikumu tālajā pasaulē. Pirmo reizi jūs dodaties neaizmirstamā un bīstamā ceļojumā, lai tiktos ar slavenā Juras perioda okeāna valdniekiem – Gigantiskiem jūras dinozauriem. Tieši jums visas šīs radības atdzīvosies uz ekrāna 3D formātā! Lomās: Guillaume Denaifee, Norbert Ferrer, Chloe Hollings, Richard Rider Režisors: Ronan Chapalain, Pascal Vuong Filma skatāma dublēta latviešu un krievu valodā.

Augstāk par zemi | Latvija
Žanrs
Jaunieši Jēkabs, Linda un Rihards bauda romantisku, bohēmas pilnu pavasari. Rīgā plaukst ābeles un nenovēršami tuvojas karš. Filma ieguvusi galveno balvu 33. Eksānprovansas (Francija) īsfilmu festivālā "Tous Courts", tas ir Jāņa Ābeles režijas diplomdarbs, absolvējot Latvijas Kultūras akadēmiju un uztverams kā daļa no gatavošanās režisora debijas pilnmetrāžas spēlfilmas "7 miljardi gadu pirms pasaules gala" iznākšanai. Pilnmetrāžas spēlfilma būs diplomdarbā iesākto tēmu un sajūtu idejisks turpinājums un pie skatītājiem nonāks 2018. gada otrajā pusē.

Dārznieks | Latvija
Žanrs
Dārznieka mīlestība pret dārzu, kurš ir viņa dzīves piepildījums un laime, taču viņam nepiederošs, un nevēlēšanās to dalīt ne ar vienu, liek viņam pieņemt lēmumu, kā palikt tajā uz mūžīgiem laikiem. Poētiska mūsdienu pasaka par Latvijas zemi un aizejošo laiku.

Bezmiegs | Latvija
Žanrs
Viņa atnāk naktī klusi kā kaķis. Viņa neļaus viņam aizmigt, kamēr viņš to nepabaros. Viņa vēlas pienu, kuru viņš atradis starp sapni un īstenību. Viņas vārds ir Bezmiegs. Ar zīmuļiem krāsotā attēla ņirboņa izceļ trauksmaino stāvokli starp nomodu un miegu. Pirmā filma, ar kuru Latvijas un pasaules profesionālajā apritē uz palikšanu ienāca Vladimirs Leščovs. Latvijā gan viņš tika pamanīts jau pēc diviem studiju laika darbiem, taču Bezmiegs 2005. gadā kļuva par pasaules kinofestivālos visvairāk izrādīto un apbalvoto Latvijas filmu, Francijā tā tika nominēta balvas Les Lutins gada labākās Eiropas īsfilmas titulam un iekļauta nominēto filmu programmā, kas tika izrādīta gandrīz 20 valstīs vairākos kontinentos.      

1 2