zobens

Hook | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (223142 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Zēns, kuram nebija paredzēts augt, Pīters Pens, tieši to arī dara, kļūstot par dvēseles korporatīvo juristu, kura darbaholisms viņam varētu maksāt viņa sievai un bērniem. Ceļojuma laikā, lai apskatītu vecmāmiņu Vendiju Londonā, atriebīgais kapteinis Huks nolaupīja Pētera bērnus un piespiež Pēteri atgriezties Neverlandē.

The Northman | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (212700 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Režisora Roberta Egersa ("Ragana", "Bāka") jaunā filma ar Aleksandru Skārsgoru, Anju Teilori-Džoju, Nikolu Kidmenu, Ītanu Houku, Vilemu Defo un Bjorku ir episka piedzīvojumu drāma, kas stāsta par vikingu princi Amletu un viņa skarbo un ilgo ceļu, lai atriebtu nogalināto tēvu.

Conan the Destroyer | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
5.9 (73702 balsu)
Budžets
18,000,000.00$
Kontai ļaunā karaliene Taramis uzdod droši pavadīt pusaudžu princesi un viņas spēcīgo miesassargu uz tālu pili, lai atgūtu maģisko Dagona ragu. Konānam nezināms, karaliene plāno upurēt princesi, kad viņa atgriezīsies un mantos savu karaļvalsti pēc tam, kad miesassargs nogalina Konanu. Karalienes plānos nav ņemts vērā Konana spēks un viltība, kā arī viņa blakusparādnieku spējas: ekscentriskais burvis Akiro, mežonīgā sieviete Zula un nejēdzīgais Malaks. Kopā varonim un viņa sabiedrotajiem šajā reisā uz zobenu un burvju zemi ir jāuzvar gan mirstīgie, gan pārdabiskie ienaidnieki.

辛亥革命 | Ķīna| Honkonga
Žanrs
IMDB
5.8 (5660 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
20. gadsimta sākumā Ķīna ir nonākusi krīzes stāvoklī. Valsts ir sadalīta karojošās grupās, pilsoņi badojas, un nesenās politiskās reformas ir padarījušas situāciju sliktāku, nevis labāku. Valdošā Čingu dinastija, kuru vada septiņus gadus vecs imperators, un viņa nesaudzīgā māte, ķeizariene Dowager Longyu ir pilnīgi bez kontaktiem pēc 250 gadu ilgas neapšaubāmas varas. Huangs Sjings nesen atgriezās no Japānas, kur studējis mūsdienu kara mākslu. Kad viņš atrod savu valsti sabrukušu, viņš jūtas, ka viņam nav citas izvēles, kā paņemt zobenu.

龍兄虎弟 | Honkonga| Horvātija
Žanrs
IMDB
7.1 (16638 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Džekijs Čans ir Āzijas vanags, Indiānas Džounsa stila piedzīvojumu meklētājs, kurš vēlas nopelnīt naudu eksotiskās senatnēs. Pēc tam, kad Vanags ir atradis noslēpumaino zobenu Āfrikā, sātanu pielūdzošo mūku grupa nolaupīja savu bijušo draudzeni Lorelei, pieprasot zobenu kā izpirkuma maksu, kā arī citus leģendārā Dieva Bruņas gabalus - maģisku apģērbu, kas datēts ar krusta kariem.

七人の侍 | Japāna
Žanrs
IMDB
8.6 (293919 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Samurajs atbild uz ciemata aizsardzības pieprasījumu pēc tam, kad viņš ir nonācis grūtos laikos. Pilsētai nepieciešama aizsardzība pret bandītiem, tāpēc samuraji pulcē sešus citus, lai palīdzētu viņam iemācīt cilvēkiem sevi aizstāvēt, un ciema iedzīvotāji nodrošina karavīrus ar ēdienu. Milzu kaujas notiek, kad 40 bandīti uzbrūk ciemam.

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (464223 balsu)
Budžets
380,000,000.00$
Devušies leģendārās Jaunības Strūklakas meklējumos, Džeks Sperovs nonāk kapteiņa Melnā Bārda gūstā, kurš kopā ar savu meitu arī vēlas atrast šo brīnumaino strūklaku. Anglijas galma uzdevumā meklējumos piedalās arī kapteinis Hektors Barbosa, bet par galveno konkurentu visiem kļūst Spānijas karalis. Piedzīvojumi sola vēl nebijušus pārbaudījumus! Filma skatāma arī 3D formātā. Lomās: Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush, Astrid Berges-Frisbey, Sam Claflin, Kevin McNally Režisors: Rob Marshall

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor | Vācija| ASV
Žanrs
Budžets
145,000,000.00$
Pūķa imperatoru un viņa 10 000 kareivju lielo armiju ieskauj burvestība. Nežēlīgajam Ķīnas imperatoram lemts uz mūžu palikt aizmirstībā, bet viņa kareivji – terakotas klāti, sastinguši uz visiem laikiem. Kad piedzīvojumu meklētājs Alekss O’Konels nejauši atmodina imperatoru no mūžīgā miega un viņu sāk vajāt atbrīvotie kareivji, viņam nekas cits neatliek kā prasīt palīdzību tiem, kuriem vienīgajiem ir pieredze kā tikt galā ar dzīvajiem miroņiem. Un tie ir viņa vecāki – Riks un Evelīna. Atmodinātā imperatora spēks tūkstoš gadu garumā ir pieaudzis vairākkārt. Viņš ir gatavs sacelt kājās visu Āziju cīņā par varu visā pasaulē. Ja vien O’Koneliem neizdosies viņu apturēt… Piedzīvojumu grāvējs „Mūmija: Pūķa imperatora kapenes” turpinās visā pasaulē iecienīto filmu „Mūmija” un „Mūmija atgriežas” uzsākto un iepazīstinās ar jaunu piedzīvojumu varoņu paaudzi! Galvenajās lomās: Brendan Fraser, Maria Bello, Jet Li, John Hannah, Michelle Yeoh, Anthony Wong, Luke Ford, Isabella Leong Režisors: Rob Cohen Scenārija autori: Alfred Gough, Miles Millar

King Arthur | ASV| Lielbritānija| Īrija
Žanrs
IMDB
6.3 (158180 balsu)
Budžets
175,000,000.00$
Gadsimtu gaitā valdīja uzskats, ka karalis Arturs ir tikai mīts, taču leģenda par viņu bija balstīta uz reāliem vēsturiskiem notikumiem. Pēc Romas impērijas krišanas, Britu salās valdīja anarhija un bija nepieciešams līderis - karalis, kurš ne tikai apvienotu bruņiniekus kopējiem mērķiem cīņā pret iebrucējiem, bet arī lai Britu salās sāktos jauns laikmets. Vadoties pēc sava bijušā ienaidnieka - varenā burvja Merlina padomiem un plecu pie pleca ar drošsirdīgo skaistuli Ginevru, Arturs atrod sevī spēku, lai kopā ar viņam uzticamajiem bruņiniekiem Lanselotu, Galahedu, Tristanu u.c. izmainītu vēstures gaitu.

Volkodav | Krievija
Žanrs
IMDB
5.8 (3,621 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Viņš bija nolemts nāvei, bet izdzīvoja, lai atriebtu savas dzimtas iznīcināšanu. Pēdējais cilvēks no Pelēko Suņu cilts kļuvis par varenu karavīru, kas dēvē sevi par Vilku suni. Viņš izbēdzis no nāves pazemes kalnu raktuvē un tagad dodas ceļā sodīt Cilvēkēdāju, kas izpostījis Pelēko Suņu ciematu... Jaunais Krievijas fantastikas eposs ar žilbinošiem specefektiem! Filmai ir vislielākais budžets Krievijas pēcpadomju kino vēsturē! Lomās: Alexander Bukharov, Oksana Akinshyna, Igor Petrenko, Andrei Rudensky Režisors: Nikolai Lebedev

Kill Bill (Vol. I & II) | ASV
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Algota slepkava vārdā Melnā Mamba mostas no četru gadu komas. Viņas jaundzimušais bērns ir pazudis, bet viņa pati kļuvusi par slepkavības mēģinājuma upuri pati savās kāzās. Slepkavības izpildītāji - viņas bijusī algoto slepkavu komanda nežēlīgā Bila vadībā. Saniknota un mērķtiecīga, Melnā Mamba iziet uz atriebības takas, un atriebība ir ēdiens, kuru vislabāk pasniegt aukstu... kā Hattori Hanzo zobenu! FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM. Vienīgais seanss - 27.jūnijā!

Underworld: Blood Wars | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Vampīru karotājai Selenai nāksies iesastīties smagajās sadursmēs gan ar vilkaču klanu, gan ar vampīriem, kas viņu nodeva. Selenas pusē ir tikai divi sabiedrotie – Deivids un viņa tēvs Tomass. Kopā viņi nolemj partraukt nebeidzamo asiņaino karu starp vilkačiem un vampīriem, pat ja, lai to paveiktu, Selenai nāksies upurēt pašu dārgāko...

1 2 3