iebiedēšana

Bambi II | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (8693 balsu)
Atgriezieties mežā un pievienojieties Bambi, kad viņš atkal apvienojas ar savu tēvu Lielo princi, kuram tagad pašam jāaudzina jaunais fawn. Bet mūža piedzīvojumā lepnais vecāks atklāj, ka ir daudz, ko viņš var iemācīties no sava aizrautīgā jaunā dēla.

Žanrs
IMDB
7.2 (8927 balsu)
PK, angļu bārenis, kuru terorizēja par savas ģimenes politisko pārliecību Āfrikā, vēršas pie sava vienīgā drauga, laipna pasaules gudrības apcietinātā Gēla Piet. Džeils māca viņam boksēties ar devīzi “cīnies ar dūrēm un ved no sirds”. Pieaugot vīrišķībai, PK izmanto šos vārdus, lai pārņemtu sistēmu un netaisnības, kuras viņš redz sev apkārt - un atklāj, ka viens cilvēks tiešām var kaut ko mainīt.

The Mudge Boy | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (4112 balsu)
Budžets
800,000.00$
Duncan Mudge, pusaudžu vidū, dzīvo atsevišķi no savas lauku pasaules, kuru apdzīvo tālais tēvs un rupji vietējie bērni. Viņa galvenā biedrība ir vistas gaļa, kas atstāta pēc mātes nāves, kamēr kaimiņa dēls viņu sadraudzē.

The War | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (11694 balsu)
Vjetnamas kara veterāna dēlam, augot dziļajos dienvidos 70. gados, jātiek galā ar kaimiņos dzīvojošiem bullīšiem, kā arī viņa tēva pēctraumatiskā stresa traucējumiem.

The Power of the Dog | Kanāda| Lielbritānija| Austrālija| Jaunzēlande
Žanrs
IMDB
6.8 (177545 balsu)
Pāris brāļu, kuriem Montānā pieder liela rančo, tiek nostādīti viens pret otru, kad viens no viņiem apprecas.

Wreck-it Ralph | ASV
Žanrs
Budžets
165,000,000.00$
Ralfs jau 30 gadus ir ļaunais varonis videospēlē, kurā slavas laurus allaž plūc viņas spēles kompanjons Fiksais Fēlikss. Gadu desmitus Ralfs atradies Fēliksa ēnā, kurš vienmēr, kā jau labais varonis, gozējies slavas saulē. Taču nu Ralfam ir gana – viņam ir apnicis būt ļaunajam varonim, tādēļ viņš dodas prom no sava spēļu automāta, lai izmēģinātu citās arkādes spēlēs. Sākas viņa aizraujošais piedzīvojums citu spēļu valstībās, līdz viņš nonāk pie atklājuma ko patiešām nozīmē būt īstam varonim.

Unfriended | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (60,628 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Ir pagājis gads, kopš Lora Bārnsa izdarīja pašnāvību, kad viņas draugi internetā publicēja video, kurā viņa tika parādīta kompromitējošā situācijā. Ir vakars. Seši viņas draugi čato internetā. Negaidīti viņu sarunai pievienojas vēl viens – anonīms lietotājs. Tā klātbūtne viņus sāk tracināt, taču viņi pat nenojauš, kas sekos pēc tam...

Robinson Crusoe | Francija| Beļģija
Žanrs
Budžets
13,500,000.00$
Papagailis Otrdienis kopā ar citiem zvēriem bauda idillisku dzīvi uz mazas saliņas okeāna vidū. Kādudien spēcīga vētra pie salas krastiem sadragā kuģi, bet pludmalē izskalo savādu divkājainu radījumu - Robinsonu Krūzo. Lai gan iesākumā zvēriem un cilvēkam ir grūti saprasties, ar laiku viņi sadraudzējas. Šo harmoniju izjauc divi savvaļas kaķi, kuri vēlas kļūt par noteicējiem uz salas. Draugi uzsāk cīņu ar kaķiem un pamazām atklāj, ka īsta draudzība spēj uzveikt jebko, pat negantus kaķus.

A Monster Calls | Spānija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
43,000,000.00$
12-gadīgais Konors mēģina tikt galā ar savas mātes slimību un klasesbiedriem, kas viņu regulāri iebiedē. Zēns patvērumu rod neparastā iedomu un fantāziju pasaulē, kas ir pilna ar briesmoņiem un pasākam, kas stāsta par drosmi, zaudējumu un cerību.

Flatliners | ASV| Kanāda
Žanrs
Budžets
19,000,000.00$
Pieci medicīnas studenti, apsēsti ar vēlēšanos noskaidrot, kas slēpjas aiz dzīvības robežas, uzsāk pārdrošu un bīstamu eksperimentu: uz īsu brīdi apturot viens otra sirdsdarbību, viņi piedzīvo klīnisko nāvi un gūst personīgu priekšstatu par dzīvības beigām. Eksperimentiem kļūstot arvien bīstamākiem, jauniešus sāk vajāt paranormālas parādības – viņu pagātnes grēki, ko izcēlusi gaismā neapdomīgā dzīvības un nāves robežas pārkāpšana.

Bridge to Terabithia | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (161465 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
11 gadus vecā Džesa dzīve izmainās, kad viņš sadraudzējas ar meiteni, kas ienākusi viņa klasē, pārceļoties no citas pilsētas. Lesijai patīk fantazēt un izgudrot dažādus stāstus par brīnumainām vietām, savukārt Džesam klusībā patīk zīmēt, un viņi abi kopā rada noslēpumainu valstību Terabitiju - pasauli, kurā mīt milži, troļļi un dažnedažādas citas brīnumainas būtnes. Lai gan ģimenē un skolā jāsakaras ar grūtībām, Terabitijā viņi var būt karalis un karaliene. Kad negaidīti notiek traģēdija, ciešā draudzība un Terabitija dod spēkus to pārvarēt. Fantāzijas piedzīvojumu filmu par draudzību, ģimeni un izdomas spēku, kuras pamatā ir Katrīnas Petersones godalgotā bērnu grāmata, piedāvā filmas "Nārnijas hronikas" producenti. Terabitiju ar tās mošķiem un citām radībām uz ekrāna iedzīvinājuši vizuālo efektu speciālisti, kas strādājuši filmās "Gredzenu pavēlnieks" un "Karalis Kongs". Lomās: Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel, Robert Patrick Režisors: Gabor Csupo

1 2