slavenība

Ed Wood | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (160627 balsu)
Budžets
18,000,000.00$
Lielākoties patiesais stāsts par leģendāro "visu laiku sliktāko režisoru", kurš ar dīvaino draugu palīdzību filmēja neskaitāmas B-filmas, nekad nekļūstot slavens vai veiksmīgs.

Popstar: Never Stop Never Stopping | ASV
Žanrs
Muzikāli dokumentālās filmas stilā ieturētā komēdija par popzvaigznēm sniedz ieskatu aizkulisēs, kurās sevi pierādīt cenšās dziedātājs un reperis Conner4Real. Viņš piedzīvo krīzi - jaunais albums izgāžas, faniem, lišķiem un konkurentiem liekot pārdomāt, ko darīt situācijā, kad viņš vairs nav spicākā zvaigzne. Bijušais puišu grupas biedrs dara visu, kas ir viņa spēkos, lai saglabātu savu slavenības statusu.

David Blaine: Beyond Magic | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (299 balsu)
Savā visizteiktākajā izrādē pagaidām vienas stundas laikā īpaša ir Blaine preču zīmes stila ielu izpēte, kad viņš atkal apdullina savu auditoriju.

The Death and Life of John F. Donovan | Kanāda
Žanrs
IMDB
6.1 (2720 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Daudzi sapņo par pasaules slavu un atpazīstamību, bet reti kurš nojauš, kāda ir slavas cena. Kad kāda TV zvaigznes privātās dzīves detaļas kļūst publiskas, viņa karjera piedzīvo dramatiskas pārmaiņas. Vairāk kā desmit gadus pēc slavenības nāves, jauns aktieris atskatās uz vēstuļu korespondenci ar mūžībā aizgājušo zvaigzni un ieslīgst pārdomās par to, kā šīs vēstules ietekmējušas viņu abu dzīves.

Under the Silver Lake | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (11037 balsu)
Budžets
8,500,000.00$
Jauns un neveiksmīgs Sem apmierina noslēpumainu un skaistu sievieti, kas vienu nakti peld savā ēkas baseinā. Kad viņa pēkšņi izzūd nākamajā rītā, Sem iesaista sirreālu kvestu visā Losandželos, lai atšifrētu noslēpumus aiz viņas pazušanas, novedot viņu uz vissmagāko noslēpumu, skandālu un sazvērestību.

I Heart Huckabees | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (65205 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Bernadrs un Viviāna Džafi ir detektīvi, bet ne klasiskā izpratnē. Viņi abi nodarbojas ar cilvēku eksistenciālo problēmu risināšanu. Pie viņiem pēc palīdzības dodas Alberts Markovskis, Kosmosa izpētes koalīcijas direktors, kas pēdējā laikā ir piedzīvojis virkni dīvainu notikumu, kuru jēga ir ārpus viņa saprašanas. Ar abu detektīvu palīdzību viņš cenšas noskaidrot savas dzīves patieso jēgu, attiecības ar citiem cilvēkiem, kā arī izprast ieilgušo konfliktu ar Bredu Standu, veiksmīgu karjeristu "Hakabijos" - pircējiem iemīļotā lielveikalu ķēdē. Arī Breds nolīgst tos pašus izmeklētājus, kas uzreiz ķeras klāt pie veiksminieka it kā perfektās dzīves ķidāšanas, neatstājot malā arī viņa attiecības ar kādu modeli - Dovnu Kempbelu. Tomēr Alberts nolemj pats ķerties pie lietas, izmatojot detektīvu atklājumus un savu draugu - ugunsdzēsēja un francūzietes palīdzību... Zvaigžņots aktieru ansamblis- Dastins Hofmans, Džūda Lovs, Naomi Vats un citi režisora Deivida O`Rasela visnotaļ neparastajā taču lieliskajā komēdijā.

My week with Marilyn | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
6,400,000.00$
Apburošā kinozvaigzne Merilina Monro dodās uz Angliju, lai filmētos jaunajā filmā. Tā valdzina un iekaro visus, tostarp arī jaunieti – režisora palīgu Kolinu Klārku. Bet ko jūt pati Merilina? Vai viņa drīkst iemīlēties nepieredzējusi jauneklī? Un kā tas ir - būt par Merilinu Monro? Lomās: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh Režisors: Simon Curtis

This is the End | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (373126 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Bohēmisku ballīti aktiera Džeimsa Franko mājās pārtrauc neizprotamas un graujošas dabas parādības. Vairums viesu namu pamet, bet paliek daži viņa draugi, tai skaitā arī Sets Rogens un Džona Hils. Pārtikas un dzeramā nav daudz, iziet uz ielas ir pārāk bīstami, taču "zālītes" un citu narkotisko vielu viņiem ir pārpārēm. Aktieri vada dienas gan izklaidējoties, gan apsverot nākotnes filmu scenārijus un strīdoties, bet pienāk brīdis, kad nopietna iemesla dēļ puiši ir spiesti bēgt no mājas. Lai meklētu glābiņu un atklātu atbildi uz jautājumu - kas ir tas, kas viņus apdraud?

The Bling Ring | Francija| Vācija| ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
5.6 (80087 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Viņiem patīk viss, kas spīd. Viņi daudz dzer un kavē skolu. Viņu autoritātes ir Holivudas zvaigznes. Viņu mērķis – ekskluzīvas mantas, kas parasti rotā skaistos un slavenos. Grupa pusaudžu dēvē sevi par „Spožo bandu” un aplaupa slavenību namus. Dienas kartību viņi noskaidro sociālajā tīklā Twitter un Facebook, adreses – Google, tāpēc zina, kurp iet un cik daudz laika vajadzēs. Filmā „Izredzētie” režisore Sofija Kopola atklāj pusaudžu slēptās vēlmes, viņu tieksmi riskēt, alkas pēc brīvas un skaistas dzīves. Filmā atainota Holivudas vētrainā un apskaužami jautrā dzīve. Sižets balstīts reālos 2008. gada notikumos. Grupa pusaudžu nolaupīja mantas apmēram trīs miljonu dolāru vērtībā un „apciemoja” Parisas Hiltones, Orlando Blūma, Lindsijas Lohanas, Mirandas Kerras, Braiena Ostina Grīna, Meganas Foksas un vēl dažu zvaigžņu rezidences un galu galā iekrita. Filmā piedalās dažas zvaigznes, kas tiešām cietušas „Spožās bandas” dēļ.

Entourage | ASV
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Uzlecošā filmu zvaigzne Vinss Čeizs kopā ar savu "svītu" - Eriku, Rupuci un brāli Džoniju jeb "Drāmu" - turpina iekarot savu vietu Amerikas kinoindustrijā. Viņa uzticamais aģents Ārijs Golds nodibinājis pats savu kinostudiju un sagādājis 100 miljonu dolāru finansējumu Vinsa debijai režijā. Vinss šo summu krietni pārtērējis, tomēr, lai kādas būtu draugu ambīcijas, viņi joprojām ir vienoti, stūrējot cauri kaprīzajai un bieži vien nežēlīgajai Holivudas pasaulei.

Molly's Game | ASV| Kanāda| Ķīna
Žanrs
IMDB
7.4 (126444 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Neiekļuvusi Olimpiskajā izlasē, Mollija Blūma nolemj paņemt gadu nelielai atpūtai pirms iestāšanās juridiskajā skolā. Kad darbs Losandželosas kafejnīcā nenodrošina plānotos ienākumus, viņa atver pagrīdes klubu pokera spēlētājiem. Nelegālais klubs kļūst ļoti populārs, bet bizness - ļoti ienesīgs un drīz vien Mollija kļūst par "pokera princesi". Tad pienāk brīdis, kad viņa nokļūst FIB redzeslokā.

Hannah Montana: The Movie | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Mailija Stjuarte, kura saviem fanu pūļiem ir labāk pazīstama kā Hanna Montana, pēc tēva domām ir zaudējusi realitātes sajūtu un viņas zvaigžņotā dziedātājas karjera ir ņēmusi virsroku par citām dzīves vērtībām. Tāpēc, lai palīdzētu Hannai paskatīties uz dzīvi ar citām acīm, viņš aizved to uz ģimenes māju Tenesijas štatā, kur lauku sadzīve būs pilnīgā pretstatā koncertiem, fotosesijām un skandalozām publikācijām presē. Jaunas iepazīšanās, jautri piedzīvojumi un romantiskas attiecības, ļauj Hannai beidzot nonākt pie atziņas par to, kas viņas dzīvē tomēr ir pats svarīgākais. Lomās: Miley Cyrus, Emily Osment, Margo Martindale, Vanessa L. Williams Režisors: Peter Chelsom, Billy Ray Cyrus

1 2