19. gs

The Man Who Would Be King | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.8 (42471 balsu)
Izturīgs piedzīvojums par diviem britu piedzīvojumu meklētājiem, kuri pārņem primitīvo Kafiristānu kā “dieva līdzīgus” valdniekus, satiekot traģiskas beigas caur vēlmi pēc vietējās meitenes. Balstīts uz Rūdija Kipinga stāstu.

Without a Clue | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.0 (9067 balsu)
Šerloks Holmss ir tik brašs kā jebkad, taču ar nelielu noslēpumu: Dr Vatsons ir operācijas smadzenes. Kad Reginalds Kincaids, aktieris, kuru viņš ir nolīgis spēlēt Holmsu, kļūst neciešams, Vatsons viņu atlaida un mēģina iziet pats, taču atklāj, ka viņš ir paveicis pārāk labu darbu, veidojot Holmsu sabiedrībā.

Дуэлянт | Krievija
Žanrs
IMDB
6.4 (2653 balsu)
Budžets
12,823,507.00$
Pēc ilgas trimdas atgriešanās Sanktpēterburgā brašais Jakovļevs, atvaļinātais armijas virsnieks, ļauj ērti dzīvot, uzvarot citu cilvēku duelēs. Mīklains, mērķtiecīgs un ļoti prasmīgs profesionālis, atstājot aiz pieklājīgas sabiedrības, viņš aiz sevis atstāj mirušo ķermeņu pēdas, kuras rītausmā bieži tiek aicināts nēsāt pistoli kā surogātu. Bet, kad Jakovļevs tiekas ar naivo jauno princi Tuchovu un viņa skaisto māsu princesi Martu, parasti aukstasinīgi algotni pārsteidz līdz šim neatklātas emocijas. Tas, kas notiek, atklāj virkni atklāsmju par savu pagātni un pašreizējo es.

Un amour de Swann | Francija| Vācija
Žanrs
IMDB
6.6 (1651 balsu)
Swann (Jeremy Irons), kurš ir tiesīgs bakalaurs labākajās Parīzes fin-de-siècle aprindās, ir arī daži vulgāri, bet bagāti draugi - Verdurīni. Caur viņiem viņš satiek Odette (Ornella Muti), kurtizānu, ar kuru viņš bezcerīgi iemīlas. Liekas, ka viņa izbauda viņa kompāniju, par kuru viņš maksā, taču uzskata, ka var brīvi socializēties un gulēt, kur vien vēlas, it īpaši ar konkurentu ar nosaukumu De Foršvilla. Svannas aizraušanās kļūst par greizsirdības patērēšanu, kas liek viņam beidzot pieņemt sabiedrisko stigmu, kas viņu apprec. Viens vecs draugs, atklāti gejs Charlus (Alain Delon), paliek simpātisks.

Le Hussard sur le toit | Francija
Žanrs
IMDB
7.1 (5486 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Kara un slimības laikā jauns virsnieks varonīgi cenšas palīdzēt jaunai sievietei atrast savu vīru.

Edmond | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
7.4 (1641 balsu)
Parīze, Francija, 1897. gada decembris. Jaunais dramaturgs Edmond Rostand jūtas kā neveiksminieks. Iedvesma viņu ir pametusi. Precējies un divu izmisušu un bezbailīgu bērnu tēvs viņš pārliecina lielisko aktieri Konstanti Koelinu galvenajā lomā jaunajā lugā. Bet pastāv problēma: Kokelins vēlas to pirmizrādīt Ziemassvētkos, un Edmond nav uzrakstījis ne vienu vārdu.

Gauguin: Voyage de Tahiti | Francija
Žanrs
IMDB
5.9 (1468 balsu)
1891. gadā franču gleznotājs Pols Gauguins atstāj Parīzi un dodas uz Taiti, lai atjaunotu savu kā brīva cilvēka mākslu, tālu no Eiropas mākslinieciskā konvencionālisma. Atklāšanas ceļojumā viņš saskaras ar vientulību un slimībām, bet zina arī savvaļas dabas skaistumu un Tehura - jaunas dzimtās meitenes, kura kļūst par viņa sievu un modeli, mīlestību.

The Institute | ASV
Žanrs
IMDB
4.1 (2461 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Baltimorā 19. gadsimtā Isabel Porter, meitene, kuru skāra skumjas par vecāku nelaikā piedzīvoto nāvi, brīvprātīgi pārbauda sevi Rožvudas institūtā. Pakļaujot dīvainiem un arvien vardarbīgākiem pseidozinātniskiem eksperimentiem par personības modifikāciju, smadzeņu skalošanu un prāta kontroli, viņai jāizvairās no Rožkoka ķetnām un jāprecizē atriebība, vai arī pretējā gadījumā tā ir mūžīgi jāpazaudē.

Texas Rangers | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
5.2 (5351 balsu)
Desmit gadus pēc pilsoņu kara beigām Teksasas gubernators lūdz Leander McNelly izveidot Rangers uzņēmumu, lai palīdzētu ievērot likumu gar Meksikas robežu. Ar dažiem kara veterāniem vairums rekrutēto ir jauni vīrieši, kuriem ir maz vai nav nekādas pieredzes ar ieročiem vai policijas noziegumiem.

Green Mansions | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (1,720 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Jauns Venecuēlas ideālists bēg no savas dzimtenes, lai izvairītos no revolūcijas. Cerot rast mieru, viņš dodas uz kalniem un Amazones mežiem. Tur viņš sastopas ar Rimu, Putnu meiteni, bāreni, kas dzīvo dabas dzīvi. Tas viss ir apbrīnojama romantika, kas stāsta par “meklējumiem, mīlestību un vardarbību”.

Miss Austen Regrets | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.1 (2928 balsu)
Ārēji pārliecināta, bet neprecēta sieviete, kas atrodas uz savas četrdesmitās dzimšanas dienas robežas, atspoguļo savus pagātnes uzbrucējus un izvēli, ko viņa reiz izdarījusi, cenšoties palīdzēt laulībā domājošai brāļameitai izvēlēties starp vairākiem potenciālajiem apskatniekiem šajā pasakā, kuru iedvesmojusi Džeinas dzīve un vēstules Ostins. Džeinai Ostinai ir aprit četrdesmit, bet viņa joprojām nav atradusi savu ideālo vīrieti. Kad Džeinai pievēršas viņas brāļameita Fanija un lūgta palīdzēt izvēlēties perfektu vīru jaunajai meitenei, novecojošā spiningotāja sāk domāt, kāpēc tā ir, ka viņa nekad nav atradusi vīrieti, ar kuru dalīties savā dzīvē. Varbūt, ja Džeina būtu pieņēmusi turīga zemes īpašnieka ierosinājumu, viņa būtu varējusi izglābt savu ģimeni no finanšu sabojāšanas, un kā būtu ar jauno, skaisto jauno ārstu, kurš savulaik sildīja Džeinu pēc tam, kad bija pielicis savus grūtībās nonākušos ģimenes locekļus?

The Nightingale | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
7.3 (13785 balsu)
Divu Francijā dzīvojošo māsu dzīvības ir sagrautas, sākoties Otrajam pasaules karam.

1 2 3 4 5 6 .. 8