Parīze Francija

Paris When It Sizzles | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (7,074 balsu)
Holivudas producents Aleksandrs Mejerheimers nolīdzis piedzērušos rakstnieku Ričardu Bensonu savas jaunākās filmas rakstīšanai. Bensons vairākus mēnešus tika uzcelts Parīzes dzīvoklī, domājams, strādājot pie scenārija, bet tā vietā pavadījis laiku, lai to dzīvotu. Bensonam tagad ir atlikušas tikai divas dienas līdz termiņa beigām, un tādējādi viņš nolīgst pagaidu sekretāri Gabrielle Simpson, lai palīdzētu viņam to pabeigt laikā.

Charade | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (63,398 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Pēc tam, kad Regīna Lamperta krīt uz bravūrīgo Pēteri Džošua slēpošanas brīvdienās Francijas Alpos, viņa, atgriežoties Parīzē, atklāj, ka viņas vīrs ir noslepkavots. Drīz viņa un Pīters dzenas pakaļ trim no sava vēlā vīra Otrā pasaules kara kremliem Teksam, Scobijam un Gideonam, kuriem pēc ceturtdaļmiljona dolāru četrinieks nozaga, atrodoties aiz ienaidnieka līnijas. Bet kāpēc Pēteris turpina mainīt savu vārdu?

Funny Face | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (25,242 balsu)
Kautrīgu Griničas ciemata grāmatu ierēdni atklāj modes fotogrāfs un viņš noskandina uz Parīzi, kur viņa kļūst par negribīgu modeli.

French Exit | ASV| Kanāda| Īrija
Žanrs
IMDB
5.9 (7721 balsu)
Kāda sabiedriska sieviete dodas no Manhetenas uz Parīzi, lai izdzīvotu savas dienas pēc tam, kad beigusies viņas mirušā vīra bagātība. Viņa izņem visu, kas ir palicis pāri, un dodas kopā ar savu dēlu un kaķi, kurš ir viņas sen mirušā partnera iemiesojums.

Frank & Lola | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (5166 balsu)
Psihoseksuāls noir mīlas stāsts, kas izveidots Lasvegasā un Parīzē, par mīlestību, apsēstību, seksu, nodevību, atriebību un, visbeidzot, izpirkšanas meklējumiem.

Under the Eiffel Tower
Žanrs
IMDB
5.0 (546 balsu)
Stjuarts piedzīvo vidēja dzīves līmeņa krīzi. Izmisis pēc kaut kā cita dzīvē, viņš atzīmē sava labākā drauga ģimenes brīvdienas uz Parīzi - pēc tam ierosina sava drauga 24 gadus vecajai meitai Rosalindai stāvēt zem Eifeļa torņa.

The Hunchback of Notre Dame | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (134198 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Kad Kvasimodo noniecina ļauno Frollo un uzdrošināsies muļķu svētkiem, nežēlīgais pūlis viņu norauj. Izglābts līdzcilvēku izstumtais čigāns Esmeralda, Kvasi drīz vien cīnās, lai glābtu cilvēkus un pilsētu, kuru viņš mīl.

Hotel Chevalier | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (29487 balsu)
Parīzes viesnīcas numurā Džeks Vitmens guļ uz gultas. Viņa telefons zvana; tā ir sieviete pa ceļam viņu redzēt, pārsteigums. Viņa ierodas, un viņu attiecību sarežģījumi parādās pa gabaliņiem. Vai viņi mīlēsies? Vai viņu attiecības ir beigušās? (Ievads “The Darjeeling Limited”, 2007.)

Žanrs
IMDB
8.0 (2482 balsu)
Kamēr Tomass saņem mīklainu telefona zvanu no savas draudzenes Francīnes, Tomass atceras viņu attiecību pavērsienus, sākot no tā brīža, kad viņi tikās patiešām dīvainā veidā. “Paris, je t'aime” (2006) segments.

Žanrs
IMDB
7.3 (165931 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Portfelis ar neizpaužamu saturu, kuru meklē Īrijas teroristi un Krievijas mob., Nonāk noziedznieku rokās. Īrijas sakaru dalībnieks apvieno algotņu komandu jeb “ronin” un dod viņiem grūto uzdevumu atgūt lietu.

Interview with the Vampire | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (283409 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Vampīrs savu episko dzīves stāstu par mīlestību, nodevību, vientulību un tumšo badu saista ar pārlieku ziņkārīgo reportieri.

Taxi 2 | Francija
Žanrs
IMDB
6.5 (49260 balsu)
Policijas inspektors Emiliens un viņa draugs taksists Daniels ir atgriezušies, un šoreiz dzen pēdas jāpāņu Jakuza grupējumam.

1 2 3 4 5 6 .. 8