Parīze Francija

Un amour de Swann | Francija| Vācija
Žanrs
IMDB
6.6 (1651 balsu)
Swann (Jeremy Irons), kurš ir tiesīgs bakalaurs labākajās Parīzes fin-de-siècle aprindās, ir arī daži vulgāri, bet bagāti draugi - Verdurīni. Caur viņiem viņš satiek Odette (Ornella Muti), kurtizānu, ar kuru viņš bezcerīgi iemīlas. Liekas, ka viņa izbauda viņa kompāniju, par kuru viņš maksā, taču uzskata, ka var brīvi socializēties un gulēt, kur vien vēlas, it īpaši ar konkurentu ar nosaukumu De Foršvilla. Svannas aizraušanās kļūst par greizsirdības patērēšanu, kas liek viņam beidzot pieņemt sabiedrisko stigmu, kas viņu apprec. Viens vecs draugs, atklāti gejs Charlus (Alain Delon), paliek simpātisks.

Pas sur la bouche | Francija| Šveice
Žanrs
IMDB
6.2 (1440 balsu)
Muzikālās viesistabas farss, kas tika uzstādīts Parīzē 1925. gada oktobrī. Pusmūžā Gilberte flirtē ar vīriešiem, bet mīl savu vīru Georgesu, vēloties, lai viņš būtu demonstratīvāks. Viņš ved sarunas par vienošanos ar amerikāni Ēriku Thomsonu, kurš izrādās Gilberte pirmais vīrs no anulētās un slepenās štata laulības. Kopā ar māsu Arleti Gilberte lūdz Ēriku nestāstīt Žoržam par laulībām. Tikmēr jaunais mākslinieks Čārlijs vajā Gilbertu, kamēr Arlette mēģina viņu sadraudzēt ar jauno Huguette, kurš viņu mīl. Vai Ēriks spēlēs kopā vai mēģinās atgūt Gilbertei simpātijas? Vai Gilberte var spēlēt viens pret otru? Un kam izdosies noskūpstīt kuru uz lūpām?

The Da Vinci Code | Francija| ASV| Malta
Žanrs
IMDB
6.6 (387290 balsu)
Budžets
125,000,000.00$
Slepkavība Parīzes Luvras muzejā un noslēpumaini pavedieni dažās Leonardo da Vinči slavenākajās gleznās noved pie reliģiskās noslēpuma atklāšanas. 2000 gadus slepena biedrība cieši apsargā informāciju, kas - ja tā atklātos - varētu sagraut kristietības pamatus.

Žanrs
IMDB
7.3 (70081 balsu)
Budžets
8,731,048.00$
Precēto pāri terorizē virkne videokasešu, kas iestādīti viņu priekšējā lievenī.

Un baiser s'il vous plaît | Francija
Žanrs
IMDB
6.8 (2281 balsu)
Kad Gabriēla un Emīlija satiekas nejauši, viņš piedāvā viņai nobraukt, un viņi vakaru pavada, runājot, smieties un slavenīgi satiekoties. Nakts beigās Emīlija atsakās no Gabriela piedāvājuma "skūpsts bez sekām". Emīlija viņu brīdina, ka skūpstam varētu būt negaidītas sekas, un stāsta viņam atmiņu atmiņā parādītu stāstu par to, ka nav iespējams izdabāt savām vēlmēm, neietekmējot kāda cita dzīvi.

Edmond | Francija| Beļģija
Žanrs
IMDB
7.4 (1641 balsu)
Parīze, Francija, 1897. gada decembris. Jaunais dramaturgs Edmond Rostand jūtas kā neveiksminieks. Iedvesma viņu ir pametusi. Precējies un divu izmisušu un bezbailīgu bērnu tēvs viņš pārliecina lielisko aktieri Konstanti Koelinu galvenajā lomā jaunajā lugā. Bet pastāv problēma: Kokelins vēlas to pirmizrādīt Ziemassvētkos, un Edmond nav uzrakstījis ne vienu vārdu.

Gauguin: Voyage de Tahiti | Francija
Žanrs
IMDB
5.9 (1468 balsu)
1891. gadā franču gleznotājs Pols Gauguins atstāj Parīzi un dodas uz Taiti, lai atjaunotu savu kā brīva cilvēka mākslu, tālu no Eiropas mākslinieciskā konvencionālisma. Atklāšanas ceļojumā viņš saskaras ar vientulību un slimībām, bet zina arī savvaļas dabas skaistumu un Tehura - jaunas dzimtās meitenes, kura kļūst par viņa sievu un modeli, mīlestību.

La Haine | Francija
Žanrs
IMDB
8.1 (139694 balsu)
Budžets
2,600,000.00$
Bezmērķīgi pavadot savas dienas sava strupceļa priekšpilsētas betona apkārtnē, Vincs, Huberts un Saids - ebrejs, afrikānis un arābs - piešķir Francijas imigrantu grupām cilvēku sejas, viņu sarūgtinātais aizvainojums par sociālo atstumtību lēnām sāk šķīst. tas sasniedz kulminācijas viršanas punktu.

Prêt-à-Porter | ASV
Žanrs
IMDB
5.1 (14037 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Parīzes modes nedēļa piesaista parasto cilvēku baru; dizaineri, žurnālisti, modeļi, žurnālu redaktori, fotogrāfi. Seko dažādiem šo varoņu sižetiem, koncentrējoties uz ievērojamas modes figūras slepkavības izmeklēšanu. Piedāvā visu zvaigžņu izpildītāju.

Žanrs
IMDB
7.8 (52730 balsu)
Budžets
3,500,000.00$
5 dažādu kabīnes vadītāju antoloģija 5 Amerikas un Eiropas pilsētās un viņu ievērojamās cenas tajā pašā notikumiem bagātajā naktī.

French Kiss | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (45444 balsu)
Sižets saistīts ar iemīlējušos pāri un vienas sievietes mēģinājumu aizlidot uz Parīzi, lai atgrieztu savu mīļāko no komandējuma un apprecētu viņu. Pa ceļam viņa neapzināti kontrabanda kaut ko vērtīgu, kam sīks zaglis pakaļ viņu pavada visā Francijā, kad seko pakaļ savam nākamajam vīram.

Love in the Afternoon | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (12,857 balsu)
Lovestruck ziemas dārza students Ariane izliekas par tikpat lielu kosmopolītisko mīļāko kā pasaulīgi nobriedis Frenks Flannagans, cerot, ka l'amour to sagādās.

1 2 3 4 5 6 .. 8