pludmale

Sharknado | ASV
Žanrs
IMDB
3.3 (44872 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Brīvības viesuļvētra nonāk Losandželosā, izraisot cilvēku ēšanas haizivju kaušanu torņādēs un pilsētu pārpludinot ar haizivju inficētu jūras ūdeni. Sērfotājs un bāra īpašnieks Fens kopā ar draugiem Bazu un Novu izglābj savu atsvešināto sievu Aprīli un pusaugu meitu Klaudiju.

Down in the Valley | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (17605 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Braucienā uz pludmali pusaudžu meitene vārdā Tobe tiekas ar harizmātisku svešinieku vārdā Harlans, kurš ģērbjas kā kovbojs un apgalvo, ka ir bijušā rančo roka. Pāris sajūt tūlītēju pievilcību un sāk attiecības, bet viņas tēvs, likumsargs, ir aizdomas par savu mīļāko.

About Time | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.8 (280339 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Kādas ne īpaši izdevušās Jaungada ballītes laikā, Tima tēvs savam 21 gadu vecajam dēlam atklāj noslēpumu. Viņu ģimenes vīriešiem piemīt unikālas spējas - ceļot laikā. Vēsturi izmainīt viņam nav pa spēkam, taču viņš var izmainīt to, kas notiek un ir noticis viņa personīgajā dzīvē.

Top Secret! | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.2 (56733 balsu)
Budžets
9,000,000.00$
Populārais un drausmīgais amerikāņu dziedātājs Niks Riverss dodas uz Austrumvāciju, lai uzstātos mūzikas festivālā. Kad viņš zaudē sirdi krāšņajai Hilarijai Flammondai, viņš nonāk pieķerts pagrīdes pretošanās kustībai. Rivers apvieno spēkus ar aģentu Cedricu un Flammondu, lai mēģinātu glābt viņas tēvu, doktoru Paulu no vāciešiem, kuri ir sagūstījuši zinātnieku cerībā piespiest viņu būvēt jaunu jūras spēku mīnu.

Carriers | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (41200 balsu)
Nāvīgs vīruss ir izplatījies visā pasaulē. Kontakti ir visur, neviens nav drošs, un nevienam nevar uzticēties. Četri draugi brauc pa Amerikas rietumu aizmugurējiem ceļiem ceļā uz nošķirtu utopisku pludmali Meksikas līcī, kur viņi mierīgi varēja gaidīt pandēmiju. Viņu plānos notiek drūms pagrieziens, kad viņu automašīna sabojājas uz izolēta ceļa, sākot notikumu ķēdi, kas aizzīmogos viņu likteņus.

The Forger | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (11506 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Bijušais bērnu mākslas izgudrotājs un otrās paaudzes sīkais zaglis plāno iegādāties savu ceļu no cietuma, lai pavadītu laiku ar savu nelabvēlīgo dēlu, lai tikai būtu spiests mainīt savus plānus un veltīt vēl vienu darbu tam vīrietim, kurš finansēja viņa atbrīvošanu.

Sylvia | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (10058 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Stāsts par dzejnieku Ted Hughes un Sylvia Plath attiecībām.

Submergence | Francija| Spānija| Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.4 (6415 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Kamēr Džeimsu More aiztur teroristi Somālijā tūkstošiem jūdžu attālumā no Grenlandes jūras, viņa mīļākais Danijs Flinders gatavojas ienirt zemūdens iegremdētājā okeāna dziļajā dibenā, kuru mocīja atmiņas par viņu īso sastapšanos Francijā un viņas nespēja uzzināt viņa atrašanās vietu.

Breezy | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (4042 balsu)
Breezy ir pusaudžu vecumā hipijs ar lielu sirdi. Pēc brauciena ar vīrieti, kurš viņu vēlas tikai seksam, Breezy izdodas aizbēgt. Viņa skrien paslēpties uz nošķirtu īpašumu, kur atrodas pusmūža šķirta vīrieša Frenka Harmona mājas. Frenks negribīgi pieņem Breezy tikai un vienīgi negaidīti iemīlēties viņā.

The Way Way Back | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (135740 balsu)
Budžets
4,600,000.00$
Vasaras pārtraukuma laikā pusaudzis nonāk sevī pateicoties daļēji draudzībai, kuru viņš nodibina ar vienu no parka pārvaldniekiem.

The Beach | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (214848 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Divdesmit kaut kas Ričards dodas uz Taizemi un nonāk savā īpašumā ar dīvainu karti. Baumas norāda, ka tas ved uz vientuļu pludmales paradīzi, tropisku svētlaimi - satraukts un ieintriģēts, viņš plāno to atrast.

きみと、波にのれたら | Japāna
Žanrs
IMDB
6.7 (539 balsu)
Hinako ir sērfošanu mīlošs koledžas students, kurš tikko pārcēlās uz nelielu piejūras pilsētu. Kad pēkšņi izceļas ugunsgrēks viņas daudzdzīvokļu mājā, viņu izglābj glīts ugunsdzēsējs Minato, un abi drīz iemīlas. Tāpat kā tie kļūst nešķirami, Minato zaudē dzīvību negadījumā uz jūras. Hinako ir tik apjucis, ka vairs nespēj pat paskatīties uz okeānu, bet kādu dienu viņa dzied dziesmu, kas atgādina par viņu kopā pavadīto laiku, un Minato parādās ūdenī. Kopš tā brīža viņa var viņu izsaukt jebkurā ūdeņainā virsmā, tiklīdz viņa dzied viņu dziesmu, bet vai abi tiešām var palikt kopā mūžīgi? Un kāds ir patiesais iemesls, kāpēc Minato pēkšņi parādījās?

1 2 3 4