ZDF

Ein starkes Team | Vācija
Žanrs
IMDB
6.9 (163 balsu)
Spēcīga komanda ir vācu televīzijas seriāls.

The Mallorca Files | Spānija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (2388 balsu)
Tā paša nosaukuma Spānijas salas dinamiskajā starptautiskajā sabiedrībā britu un vācu detektīvs ar ļoti atšķirīgu pieeju policijas darbā saskaras ar personībām. Neraugoties uz viņu ļoti atšķirīgo pieeju vai varbūt tieši tāpēc, slieds veido perfektu papildu partnerību, katru nedēļu cenšoties atrisināt kādu jaunu noziegumu salā.

Der Bergdoktor | Vācija| Austria
Žanrs
IMDB
6.3 (573 balsu)
Mediķis dzīvo kopā ar savu mazo un dīvaino ģimeni starp kalniem, un katrā epizodē viņš saskaras ar situāciju ne tikai ar saviem pacientiem, bet arī ar ģimeni un draugiem.

Russland von oben | Vācija| Krievija
Žanrs
IMDB
8.8 (49 balsu)
Krievija, kādu jūs vēl nekad neesat redzējis: no putna lidojuma. No Kaļiņingradas līdz Beringa šaurumam, no ledlaužiem Polārajā jūrā līdz antilopēm Kalmykia stepēs, no Kaukāza virsotnēm līdz Kamčatkas vulkāniem.

Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen | Vācija
Žanrs
IMDB
6 (466 balsu)
Zemes dzīlēs, kur neiespīd neviens saules stariņš, stāsta interesantus stāstus, notiek visīstākās izrādes, pat lieli festivāli. Tūkstošiem mazu un talantīgu rūķu cīnās par vistalantīgākā izgudrotāja godu.Vairāk par visu pasaulē mazās radībiņas bīstas cilvēku! Klusītēm izlavījusies no rūķu slēpņa un uzgājusi virszemē, Elza un viņas draugi Kips un Baks nonāk pašā notikumu virpulī.

Barbara | Vācija
Žanrs
IMDB
7.1 (11972 balsu)
Austrumvācijā ir 1980. gada vasara, un vien Barbara aprobežojas ar dzīvošanu un strādāšanu par ārstu nelielā provinces pilsētā - viņas sods par mēģinājumu emigrēt uz Rietumiem. Viņai ir tikai viena uzmanība; lai aizbēgtu, un tāpēc viņai ir pacietīgi jāgaida. Līdz brīdim, kad Andrejs, viņas uzraugs slimnīcā, pamet kursu. Vai viņa mīlestības motīvi vai pienākums ir pret varas iestādēm? Ikdienas izlikšanās un satura uzraudzība lēnām ietekmē savu spriedzi.

Feuchtgebiete | Vācija
Žanrs
IMDB
5.8 (10633 balsu)
Helēna ir nekonformista pusaudžu meitene, kura uztur konfliktējošas attiecības ar vecākiem. Pavadot lielāko daļu laika ar savu draugu Corinna, ar kuru viņa lauž vienu sociālo tabu pēc otra, viņa izmanto seksu kā veidu, lai saceltu un izjauktu parasto buržuāzisko ētiku. Pēc intīmas skūšanās nelaimes Helēna nonāk slimnīcā, kur nepaiet ilgs laiks, pirms viņa rada viļņus. Bet tur viņa atrod Robinu, vīriešu kārtas medmāsu, kas viņu aizslaucīs no kājām ...

The Worst Witch | Vācija
Žanrs
IMDB
7.3 (1438 balsu)
Mildreds Habls kļūst par Kakleja akadēmijas studentu.

Žanrs
IMDB
5.9 (22246 balsu)
Budžets
8,933,400.00$
Kosmosa dzīles aiz mūsu Saules sistēmas robežām. Monte un viņa mazā meitiņa Vilova dzīvo pilnīgā izolācijā kosmosa kuģī. Stingrā pašdisciplīna sargā vientuļo vīrieti no paša un citu kaislībām. Viņš ir kļuvis par tēvu pret savu gribu. Vilovu dzemdēja ar Montes spermu apaugļota jauna sieviete vārdā Boize. Viņi abi bija kosmosa cietumnieku apkalpes locekļi, uz nāvi notiesātie, jūrascūciņas, kas nosūtītas kosmosā uz Zemei tuvāko melno caurumu. Tagad dzīvi palikuši tikai Monte un Vilova. Un Monte ir mainījies. Pateicoties meitai, viņš pirmo reizi mūžā sajūt visvarenās mīlestības spēku. Vilova aug, kļūst par meiteni un jaunu sievieti. Tēvs un meita abi kopā vientulībā tuvojas savam liktenim – melnajam caurumam, kurā laiks un telpa pārstāj eksistēt.

Žanrs
Budžets
11,000,000.00$
Izcilā dāņu kinorežisora Larsa fon Trīra jaunākā drāma "Antikrists" ir mistisks psiholoģisks trilleris, kas stāsta par laulāta pāra attiecībām pēc viņu mazā dēla nāves. No pilsētas viņi dodas mežā, kur ļaujas seksualitātes destruktīvajam spēkam. Filma ir provokatīva un izaicinoša, tā šokē ar vardarbības un seksa ainām. „Antikrists” kļuva par šāgada Kannu kinofestivāla lielāko skandālu. Galvenās lomas atveido Šarlote Gensbūra (par šo filmu Kannu festivālā viņa atzīta par labāko aktrisi) un Vilems Defo. Lomās: Charlotte Gainsbourg, Willem Dafoe Režisors: Lars fon Trier Scenārijs: Lars fon Trier Producents: Meta Loise Foldager

Žanrs
Budžets
4,317,946.00$
“Dejojiet, dejojiet... citādi mēs esam pazuduši” ir vārdi, kas pieder leģendārajai vācu avangarda dejotājai un horeogrāfei Pīnai Baušai (1940 – 2009). Viņas radītais bija tik unikāls, ka pilnībā izmainīja dejas valodu un deva tādu vizuālo pieredzi, kāda nebija gūstama nekur citur. Revolucionālā 3D tehnoloģiju filma Vima Vendersa režijā piedāvā Pīnas Baušas izcilāko darbu estētiku elpu aizraujošā veidā. Vienlaikus gan mūzikls, gan dokumentālā filma, Pīna ir maģiski suģestējoša slavas dziesma kustībai. Pirmizrādi filma piedzīvoja šī gada Berlīnes Starptautiskajā kino festivālā. Lomās: Pina Bausch, Dominique Mercy, Regina Advento, Malou Airaudo Režisors: Wim Wenders Scenārists: Wim Wenders Filma oriģinālvalodā, tiks nodrošināts sinhronais tulkojums austiņās latviešu valodā.

Maya the Bee Movie | Vācija| Austrālija
Žanrs
Pasaka ar medus smaržu aicina visus uz vasarīgu pļavu, kur acis priecēs tās košākie iemītnieki. "Bitītes Maijas" (Maya the Bee Movie) jaukie tēli mācīs mazajiem būt drošsirdīgiem un iepazīt draudzību. Šīs mācībstundas notiks bitītes Maijas un viņas draugu jautro piedzīvojumu laikā. Zinātkārā bitīte Maija kopš dzimšanas atšķiras no vienaudžiem. Viņai nekad nav miera, vienmēr pašai pirmajai viss jāpagaršo, jāpasmaržo un jāizpēta. Sirsnīgā un draudzīgā bitīte Maija ļoti ātri iemanto draugus, tomēr ne gluži katram pa prātam viņas raksturs. Zinātkārā bitīte traucē viltīgajai karalienes padomniecei īstenot savus nodomus. Ļaunprāte cenšas sarīdīt miermīlīgās bites ar bīstamajām kamenēm un sagrābt stropa karalienes troni. Maija, biškopis Villijs, artistiskais sienāzītis Flips un labsirdīgais kameņpuika Stings tiek ierauti bīstamu notikumu virpulī. Viņiem jāpasargā sava stropa iemītnieki no draudošā kara, jānomierina saniknotās kamenes, jāglābj karaliene un, galvenais, jāsaglabā draudzība un savstarpēja uzticība. Ar mīlestību zīmētā animācijas filma paliks atmiņā līdz ar krietnajiem, dažbrīd naivajiem, bieži vien smieklīgajiem, taču vienmēr jaukajiem tēliem. Pirms dažiem gadiem "Bitīte Maija" atgriezās televīzijas ekrānos – viņas vācu tautieši sāka veidot seriālu, ko sekmīgi uzņem un demonstrē vēl tagad. Seriāla panākumu iedrošināti, tā autori nolēma izstāstīt bitītes piedzīvojumus arī kinoskatītājiem. Maija aicinās visus kinozālē ziemas vidū.

1 2 3