tilts

Indiana Jones and the Temple of Doom | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (424566 balsu)
Budžets
28,000,000.00$
Pēc ierašanās Indijā Indiānu Džounsu izmisīgais ciemats lūdz atrast mistisku akmeni. Viņš piekrīt - un paklupt uz slepena kulta, uzzīmējot briesmīgu plānu senās pils katakombās.

Cop Land | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (82487 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Fredijs Heflins ir vietas šerifs, ko visi sauc par “Cop Land” - mazu un šķietami mierīgu pilsētiņu, kuru apdzīvo lielās pilsētas policisti, kurus viņš ilgi apbrīno. Tomēr aiz pilsētas mierīgās fasādes notiek kaut kas neglīts. Un, kad Fredijs atklāj plašu, nāvējošu sazvērestību starp šiem vietējiem iedzīvotājiem, viņš ir spiests rīkoties un izdarīt bīstamu izvēli starp savu elku aizsardzību un likuma ievērošanu.

Blue Valentine | ASV
Žanrs
Budžets
3,500,000.00$
Deins un Sindija dzīvo klusu dzīvi pieticīgā apkārtnē. Viņiem šķiet, ka pasaule ir viņu kājās attiecību sākumā. Tomēr viņa ambīciju trūkums un viņas atkāpšanās sevis absorbcijā rada potenciāli neatgriezeniskas plaisas viņu laulībā.

Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs | ASV
Žanrs
Budžets
90,000,000.00$
Filmu ‘Ledus laikmets’ un ‘Ledus Laikmets 2’ varoņi ir atgriezušies, gatavi jauniem piedzīvojumiem. Skrets joprojām nododas nenotveramās zīles medībām (iespējams, ka meklējot to, viņš atradīs mīlestību). Menijs un Elija gaida mazuļa piedzimšanu, sliņķis Sids mēģina iztēloties ģimenes dzīvi, rūpējoties par nočieptām dinozaura olām, bet zobenzobu tīģeris Djego apsver, vai viņš nav kļuvis pārāk mīkstčaulīgs, tik daudz laika pavadot draugu kompānijā. Dodoties glābt nelaimē nokļuvušo Sidu, draugi nokļūst neparastā pazemes pasaulē, kur aci pret aci sastopas ar dinozauriem un ir spiesti cīnīties gan ar zvēriem, gan augiem. Šeit, kur briesmas uzglūn ik uz soļa, liktenis viņus saved kopā ar vienacainu zebieksti Baku - nepagurstošu dinozauru mednieku. Lomas ieskaņojuši: Kaspars Upacieris / Ufo, Aivars Čivželis / Čižiks, Jana Kalniņa, Pēteris Šogolovs, Edgars Lipors, Ainārs Ančevskis, Andris Freidenfelds / Fredis, Arturs Skrastiņš u.c. Režisors: Carlos Saldanha Filma skatāma dublēta latviešu un krievu valodā, kā arī angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā Skaties filmu arī 3D formātā!

Snowpiercer | Francija| ASV| Čehija| Koreja
Žanrs
Budžets
39,200,000.00$
Zeme. Netāla nākotne. 17 gadus pēc tam, kad uz planētas notikusi tehnoloģiska katastrofa, agrākos mežus un dārzus klāj sniegi un ledāji. Dzīvība ir saglabājusies tikai lielajā vilcienā, kas bez apstājas traucas pa transeirāzijas maģistrāli. Vilciena priekšgalā dzīvo valdošā elite, bet pēdējos vagonos – vienkāršie ļaudis, kuru sadzīve līdzinās koncentrācijas nometnei: slimības, nabadzība, sargu patvaļa... Taču tieši šeit - starp pazemotajiem un aizvainotajiem, atradīsies Mesija, kurš būs spējīgs mest izaicinājumu elitei un atjaunot taisnīgumu. „Caur sniegiem” – dienvidkorejiešu kulta režisora Cžun-ho Bona (The Host) post-apokaliptiskais fantastikas trilleris pēc franču grafiskās noveles „LeTransperceneige” motīviem. Galvenās lomas atveido lielisks aktieru ansamblis – Kriss Evanss, Tilda Svintone, Eds Harriss, Džons Herts, Džeimijs Bells un citi.

Krišana | Vācija| ASV| Latvija
Žanrs
IMDB
7.0 (73958 balsu)
Matīss Zelčs, Latvijas nacionālā arhīva darbinieks Rīgā, kādā naktī pamana uz tilta sievieti. Viņš neiejaucas tās mēģinājumā ielēkt no tilta ūdenī un noslīcināties, tas  izraisa Matīsā vainas sajūtu un izmaina viņa dzīvi.

1 2