texas

Friday Night Lights | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (56406 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Neliela, vētraina Teksasas pilsēta neveselīgā mērā apsēsta viņu vidusskolas futbola komandu. Kad zvaigznes aizmugure Boobija Milesa sezonas pirmajā spēlē ir nopietni ievainota, visas cerības tiek zaudētas, un pilsētas snaudošās sociālās problēmas sāk uzliesmot. Jaunā trenera Gerija Geinsa iedvesmojošajām spējām ir uzmundrināt pārējos komandas locekļus - un, izmantojot pilnvarotu vārdu, arī pašu pilsētu - pašapziņas un goda sajūtu.

ExTerminators | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (1909 balsu)
Alekss ir vientuļš grāmatvedis, kura viena niknuma rezultātā viņa tiek notiesāta uz tiesas noteikto terapiju. Tur viņa satiekas ar Stella, neliela iznīcināšanas uzņēmuma īpašnieku, kurš savu automašīnu izmanto kā ieroci, un Nikki, zobu tehniķi ar eņģeļa seju un sociopāta prātu. Šīs sievietes kopā veido savu "kluso revolūciju", iznīcinot varmācīgos vīriešus viņu dzīvē.

All the Boys Love Mandy Lane | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (30448 balsu)
Budžets
750,000.00$
Skaistā Mandija Lane nav ballītes meitene, bet, kad klasesbiedrene Hloja uzaicina Teksasas vidusskolas studenti uz laukiem laukā, viņa negribīgi piekrīt. Pēc brauciena aizķeršanās ar neskaidri biedējošu vecāku vīrieti pusaudži ierodas galapunktā. Ballēšanās notiek, un Mandijas tuvais draugs Emmets uzmanīgi vēro jaunos tēviņus, kuri veido Mandija lugu. Tad tiek noslepkavoti divi studenti.

Varsity Blues | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (40391 balsu)
Teksasas mazpilsētā vidusskolas futbols ir reliģija, un 17 gadus veci skolēni katru piektdienas vakaru visas grupas cerības ved uz gridironu. Kad zvaigžņu ceturtdaļfināls Lancess Harbors cieš savainojumu, "Coyotes" ir spiesti pārgrupēties apšaubāmā Džona Moksona vadībā, kurš ir otrās virknes ceturtdaļfināls ar nedaudz negodīgu pieeju spēlei.

Midnight Cowboy | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (95481 balsu)
Budžets
3,600,000.00$
Džo Buks ir plaša acu skatiens no Teksasas, kurš cer gūt lielu pārsvaru ar turīgām Ņujorkas sievietēm; viņš atrod kompanjonu Enriko "Ratso" Rizzo, grūtībās nonākušu blēdi ar izciļņa kāju un kviksotisku fantāziju par bēgšanu uz Floridu.

Manglehorn | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (6863 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
AJ Manglehorn ir novecojošs, parasts puisis mazā pilsētā. Viņš baro savu slimo kaķi, katru piektdienu izspiež sarunu ar vietējā bankas stāstnieku un ēd katru dienu vienā un tajā pašā vietā. Manglehorn ir kas vairāk par acīmredzamu: viņš ir ex-con, kurš pirms 40 gadiem atteicās no saviem sapņiem par lielu “darbu”. Tagad viņš katru dienu apsēsta izdarīto izvēli. Pēc dramatiskiem centieniem sākt no jauna, Manglehorns saskaras ar drausmīgu brīdi un tiek atmaskots kā puisis ar ļoti, ļoti tumšu pagātni.

Country Strong | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (16772 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Drīz pēc tam, kad uzlecošā jaunā dziedātāja-dziesmu autore Beau Williams saderinās ar kritušo, emocionāli nestabilo kantrī zvaigzni Kelliju Kanteru, pāris sāk karjeru augšāmcelšanās tūrē, kuru vada viņas vīrs / menedžeris Džeimss un kurā piedalās skaistumkopšanas karalienes pagrieztā dziedātāja Chiles Stanton. Koncertu starplaikos romantiski sapinušies un veci dēmoni draud tos visus nolaist no sliedēm.

The Outlaw Josey Wales | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (62402 balsu)
Budžets
3,700,000.00$
Pēc atriebības savas ģimenes nežēlīgajai slepkavībai Velsu vajā karavīru paciņa. Viņš dod priekšroku ceļot vienatnē, bet viņu izvelk ragtagālas atstumtības - un Velsa nespēj sevi atstāt viņus neaizsargātus.

A Perfect World | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (70279 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Nolaupītais zēns izveido draudzību ar savu sagūstītāju: aizbēdzis notiesātais, skrienot no likuma, un to vada godājamais ASV maršals.

Joe | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (44066 balsu)
Budžets
4,000,000.00$
Neapstrādāts zāģmateriālu apkalpes priekšnieks sagādā nepatikšanas, kad viņš ieiet, lai aizsargātu savas komandas jaunāko locekli no varmācīga tēva.

Wild at Heart | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (77996 balsu)
Budžets
9,500,000.00$
Jaunie cienītāji Sailor un Lula darbojas no visdažādākajām dīvainībām, kuras Lula mamma ir nolīgusi, lai nogalinātu Sailor.

The Astronaut Farmer | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (21640 balsu)
Budžets
13,000,000.00$
Teksans Čārlzs Farmers pameta gaisa spēkus kā jauns vīrietis, lai glābtu ģimenes rančo, kad viņa tēvs nomira. Tāpat kā vairums amerikāņu sētnieku, viņš ir parādā savai bankai. Atšķirībā no vairuma, viņš ir astrofiziķis ar raķeti kūtī - tādu, kādu viņš ir uzbūvējis un vēlas uzņemt kosmosā. Tas ir viņa sapnis. FBI viņu uzrauga, kad viņš mēģina iegādāties raķešu degvielu, un FAA viņu apstādina, iesniedzot lidojuma plānu, bet Čārlzs nav atklāts.

1 2 3 4 5