texas

Fast Food Nation | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.3 (22889 balsu)
Iedvesmojoties no autora Ērika Šlostera New York Times tāda paša nosaukuma bestsellera, režisora Ričarda Linklatera ansambļa drāma pēta veselības problēmas un sociālās sekas, ko rada Amerikas mīlas dēka ar ātro ēdienu, un tajā ir visu zvaigžņu atlase, kurā ietilpst Gregs Kinneārs, Etans Hake, Kriss Kristoffersons, Patrīcija Arkete un Luiss Guzmans.

All the Pretty Horses | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (12604 balsu)
Budžets
57,000,000.00$
Gads ir 1949. gads. Jauns Texans, vārdā Džons Gradijs, nonāk bez mājām pēc tam, kad viņa māte pārdod rančo, kur viņš ir pavadījis visu savu dzīvi. Kole un viņa draugs, ko uz dienvidiem no robežas vilina kovboju dzīves romantika un solījums par jaunu sākumu, dodas piedzīvojumā, kas pārbaudīs viņu noturību, definēs viņu briedumu un mainīs viņu dzīvi uz visiem laikiem.

Dazed and Confused | ASV
Žanrs
IMDB
7.6 (154579 balsu)
Budžets
6,900,000.00$
Teksasas pusaudžu grupas piedzīvojumi viņu pēdējā skolas dienā 1976. gadā, galveno uzmanību veltot studentam Randall Floyd, kurš viegli pārvietojas starp akmeņiem, žokiem un geeks. Floids ir zvaigžņu sportists, bet viņam arī patīk smēķēt nezāles, kas rada nepatikšanas, kad viņa futbola treneris prasa parakstīt "bez narkotikām" solījumu.

The Poison Rose | ASV| Itālija
Žanrs
Kārsons Filipss - bijusī futbola zvaigzne, bet tagad - privātdetektīvs, kura rokās nokļūst no pirmā acu uzmetiena pavisam vienkārša lieta par pazudušu personu. Taču izmeklēšana iegūst negaidītu pavērsienu - nežēlīgu noziegumu sērijā ir iejaukta viņa meita, kura daudzus gadus atpakaļ ir bijusi bez vēsts pazudusi.

The Old Man & the Gun | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (20308 balsu)
Patiess stāsts par Forrestu Takeru, no viņa pārgalvīgās bēgšanas no Sankventinas 70 gadu vecumā līdz vēl nebijušu heisteru virteni, kas satricināja varas iestādes un apbūra sabiedrību. Vajātāju vidū ir detektīvs, kurš kļūst apburošs ar Forresta apņemšanos pret savu amatniecību, un sieviete, kura mīl viņu par spīti savai izvēlētajai profesijai.

The Killer Inside Me | ASV
Žanrs
Budžets
13,000,000.00$
SLEPKAVA MANĪ ir stāsts par izskatīgu Teksasas mazpilsētas šerifa vietnieku Lū Fordu. Viņam jātiek galā ar virkni noziedzīgu darījumu. Un ar faktu, ka zem viņa patīkamā cilvēka ārienes slēpjas sadists un slepkava. Kad pār viņu sāk vilkties aizdomu ēna, Lū arvien grūtāk nākas sameklēt alibi. Taču stāstā, kura pamatā ir Džima Tompsona romāns, nekas nav tā kā izskatās. Izrādās, ka izmeklētāji, kas cenšas pierādīt Lū vainu, paši slēpj kādu noslēpumu... Godalgotā britu režisora Maikla Vinterbotoma jaunajā filmā galvenās lomas atveido Keisijs Afleks, Džesika Alba un Keita Hadsone. Filma "Slepkava manī" iekļauta ACME Film kolekcijā SMART. Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas - vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij. Lomās: Casey Affleck, Kate Hudson, Jessica Alba, Simon Baker, Bill Pullman, Ned Beatty, Elias Koteas Režisors: Michael Winterbottom Scenārijs: John Curran, Jim Thompson Producents: Andrew Eaton, Chris Hanley, Bradford L. Schlei

The Tree of Life | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (162992 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
"Dzīvības koks" ir impresionistisks stāsts par kādu ģimeni pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados ASV Teksasas pavalstī. Filma seko vecākā dēla Džeka dzīves ceļam cauri bērnības nevainībai līdz brieduma gadiem, kuros viņš piedzīvo vilšanos, kad mēģina nokārtot sarežģītās attiecības ar tēvu. Džeks ir vientuļnieks mūsdienu pasaulē, meklējot atbildes uz jautājumiem par dzīves un ticības jēgu. Vizuāli unikālā filma, kuras burvību noteikti jāizbauda uz lielā ekrāna, saņēmusi 2011.gada Kannu kinofestivāla galveno balvu - "Zelta palmas zaru". Galvenās lomas filmā atveido Breds Pits un Šons Pens. Filmas režisors Terenss Maliks tiek uzskatīts par vienu no oriģinālākajiem amerikāņu kino autoriem, kurš uzņēmis tādas filmas kā "Badlands", "Days of Heaven" un "The Thin Red Line". Filma „Dzīvības koks" no šā gada kinofestivāla "Arsenāls" programmas iekļauta ACME Film kolekcijā SMART. Lomās: Brad Pitt, Sean Penn, Jessica Chastain Režisors: Terrence Malick

The Lone Ranger | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (214959 balsu)
Budžets
255,000,000.00$
"Karību jūras pirātu" veidotāji piedāvā aizraujošu piedzīvojumu stāstu, kura centrā ir Amerikas indiānis Tonto (Džonijs Deps) un šerifs Džons Rīds (Ārmijs Hamers). Divi tik atšķirīgie varoņi apvieno spēkus, lai cīnītos pret korupciju un mantkārību, kas valda sabiedrībā.

Dallas Buyers Club | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (420578 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Teksasas kovboja Rona Vudrūfa dzīvi satricina pēkšņa diagnoze - HIV pozitīvs. Dzīvot viņam atlikušas 30 dienas. Tolaik, 1985.gadā tikai sāka apzināties AIDS izplatību un to, kā cīnīties ar šo vīrusu. Rons, no kura novērsās daudzi viņa kādreizējie draugi, sāk pats meklēt legālus un nelegālus ārstēšanās veidus... Galveno lomu filmā, kuras pamatā ir patiesi notikumi, atveido Metjū Makkonahijs, viņam līdzās Džereds Leto, Dženifera Gārnere un citi.

Hot Pursuit | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Uzcītīgai, bet nemākulīgai policistei tiek uzticēts eskortēt ietekmīga narkotirgoņa atraitni, kura ir vienīgā lieciniece kriminālprāvā. Uzdevums nav no vieglajiem, jo seksīgo un temperamentīgo latīņamerikāņu daiļavu vēlas novākt gan noziedzīgās pasaules elementi, gan korumpēti policisti. Abas dāmas tiek ierautas nebeidzamā piedzīvojumu virpulī, kad sākas pakaļdzīšanās cauri visai Teksasai.

Sicario | ASV
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Pēc brutālas operācijas ideālistiska FIB aģente Keita (Emīlija Blanta) tiek pievienota elitārai, bet slepenai vienībai, kuras uzdevums ir iznīcināt Meksikas narkokarteli reizi pār visām reizēm. Nonākusi vienībā, kuru vada harizmātiskais Mets (Džošs Brolins) un noslēpumainais Alehandro (Benisio del Toro), Keita saprot, ka nekas nav tā, kā izskatās, un uzticēties nedrīkst nevienam... Vārda "Sicario" nozīme Meksikā - algots slepkava/killers.

Hell or High Water | ASV
Žanrs
Budžets
12,000,000.00$
Baidoties pēc mātes nāves zaudēt ģimenes īpašumu kreditoriem, divi brāļi (Kriss Pains un Bens Fosters) ar kriminālu pagātni laupa bankas Teksasas apkaimē ar mērķi savākt nepieciešamo naudas summu kredīta atmaksai. Drīz vien brāļiem uz pēdām iziet vietējais šerifs-leģenda (Džefs Bridžess), kuram šis būtu pēdējais jau tā godalgām bagātās karjeras triumfs pirms pensijas. Katram no stāsta dalībniekiem ir sava taisnība, bet kopā tām sadzīvot nav lemts…

1 2 3 4 5