ceļu filma

Žanrs
IMDB
7.8 (52730 balsu)
Budžets
3,500,000.00$
5 dažādu kabīnes vadītāju antoloģija 5 Amerikas un Eiropas pilsētās un viņu ievērojamās cenas tajā pašā notikumiem bagātajā naktī.

Better Start Running
Žanrs
IMDB
5.2 (638 balsu)
Eklektisks nepareizu apģērbu klāsts kļūst par maz ticamu ģimeni, jo viņi dodas savvaļas ceļojumā mīlestības vārdā, dodoties skrējienā no pārlieku liela FBI dueta, kurš vēlas, lai viņi būtu miruši vai dzīvi - vēlams, miruši.

Boys on the Side | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (11444 balsu)
Budžets
21,000,000.00$
Pēc šķiršanās ar savu draudzeni naktskluba dziedātāja Džeina atbild uz Robina, nekustamā īpašuma aģenta ar AIDS, personīgo sludinājumu, kurš meklē starpvalstu ceļojumu partneri. Ceļojumā no Ņujorkas uz Losandželosu abas pieturas pie Pitsburgas, lai paņemtu Robina draugu Holiju, kurš cenšas izvairīties no aizskarošām attiecībām. Ar trim atšķirīgām personībām sievietēm ir jāpārvar atšķirības, lai palīdzētu viena otrai.

The Adventures of Rocky & Bullwinkle | Vācija| ASV| Indija| Kanāda
Žanrs
IMDB
4.1 (18801 balsu)
Budžets
76,000,000.00$
Rokijs un Bullvinkls iztiek no finansēm, kas iegūtas no viņu karikatūru šova atkārtojumiem. Borisam un Natašai kaut kā izdodas pārvērsties realitātē un sacensties ar Fearless Leader, ļauno noziedznieku, kurš pagrieza plašsaziņas līdzekļu magnātu ar dažiem ļaunajiem plāniem. Rokijam un Bullwinkle jāpārtrauc trīs no viņiem, pirms viņi nodara postu.

Highway | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (5985 balsu)
Budžets
14,000,000.00$
Džeks tiek pieķerts pie sava darba devēja sievas, Vegasas slepkavas. Sliķis nosūta goons pēc Džeka, kurš pārliecina savu labāko draugu Pilotu bēgt kopā ar viņu. Pilots uzstāj, ka viņi dodas uz Sietlu, bet nesaka Džekam, kāpēc. Gūņi mācās no Pilota narkotiku avota, kur jaunieši tiek vadīti, un viņi seko, ellē noliecoties, lai salauztu Džeka pēdas. Ceļā Džeks un Pilots dod braucienu Keisijai, nelaimē nonākušai jaunai sievietei. Viņa un Džeks to atsita. Viņi paņem novecojošu stoneri, kurš devās uz Sietlu, uz Kurta Kobaina piemiņas vietu, un viņi palīdz cirka viesizrādēm. Kāpēc Pilots tiek uzstādīts Sietlā, vai gooni pieķers Džeku un vai ir iespējams atrisināt draugu konkurējošās vajadzības?

Thunderbolt and Lightfoot | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (21030 balsu)
Ar neatlaidīga jaunieša palīdzību bankas laupītājs saver savu veco bandu atpakaļ, lai organizētu uzdrīkstēšanos.

Fandango | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (7082 balsu)
Pieci koledžas draugi no Teksasas Universitātes, kas ir aptuveni 1971. gadā, uzsāk galīgo ceļa odiseju pāri Meksikas robežai, pirms Vjetnamā un pretējā gadījumā saskaras ar neskaidru nākotni.

Traveller | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (1747 balsu)
Jauneklis Pāts apmeklē čigāniem līdzīgu grifteru (īru ceļotāju) klanu Ziemeļkarolīnas laukos, no kura viņš ir cēlies. Sākumā viņš tiek noraidīts, bet brālēns Bokijs viņu pieņem par mācekli. Pats mācās spēli, kamēr Bokijs iemīlas un vēlas citu dzīvi. Raksta Džefs Hols

Bringing Out the Dead | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (60991 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
48 stundas izdegušā feldšera dzīvē. Reiz, kad pasauca tēvu Franku par viņa centieniem glābt dzīvības, Frenks redz ik brīdi to spokus, kurus viņam neizdevās izglābt. Viņš ir izmēģinājis visu iespējamo, lai tiktu atlaists, piezvanīja slimam, aizkavēja zvanu pieņemšanu, kur varētu nākties sastapties ar vēl vienu upuri, kuram viņš nevarēja palīdzēt, tomēr pats nevar pamest darbu.

Beavis and Butt-Head Do America | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (49806 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Maika Judgera slakeru duets Beavis un Butt-Head pamodās atklāt viņu televizoru. Viņu meklēšana pēc jauna meklējumiem ved viņus uz bezdomu piedzīvojumu visā Amerikā, kur viņiem nejauši izdodas kļūt par Amerikas iekārotākajiem.

Rat Race | ASV| Kanāda
Žanrs
Budžets
48,000,000.00$
Ansambļa filmā par vieglu naudu, alkatību, manipulācijām un sliktu braukšanu Lasvegasas kazino magnāts izklaidē savus turīgākos augstos skrituļslidas - grupu, kas derēs uz jebko -, metot sešus vienkāršus cilvēkus savvaļas domuzīmē par USD 2 miljons iesprūda skapītī simtiem jūdžu attālumā. Magnāts un viņa turīgie draugi uzrauga katra sacīkšu braucienu, lai sekotu līdzi saviem favorītiem. Vienīgais noteikums šajās sacensībās ir tāds, ka nav noteikumu.

Los Bando | Norvēģija| Zviedrija
Žanrs
IMDB
7.1 (138 balsu)
Aksels un Grims ir labākie draugi. Viņi spēlē rokgrupā "Los Bando Immortale" un sapņo nokļūt Norvēģijas roka čempionātā, kas notiek valsts ziemeļos, Trumsē. Puišiem gan trūkst basģitārista un… Aksels īsti neprot dziedāt. Taču pēkšņi grupai vēlas pievienoties deviņgadīgā čelliste Tilda, savukārt vietējais sacīkšu braucējs Martins Negaidīti piesakās aizvest viņus līdz Trumsei. Tā sākas neprātīgs un aizraujošs ceļojums. Filma norvēģu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

1 2 3