svešzemju invāzija

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.8 (181507 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Daudzas sekundes pirms Zemes nojaukšanas svešzemju celtniecības apkalpe, Artūru Dentu no planētas aizdzen viņa draugs Fords Prefekts - pētnieks, kurš parakstīja jaunu izdevuma "Autotransporta ceļveža galaktika" izdevumu.

The Invasion | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
5.9 (72650 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Vašingtonas psiholoģe Karola Bennella un viņas kolēģis Dr. Bens Driskolls ir vienīgie divi cilvēki uz Zemes, kuri zina par epidēmiju, kas plosās cauri pilsētai. Viņi atklāj svešu vīrusu uz avarējuša kosmosa kuģa, kas pārvērš ikvienu, kas ar to saskaras, mierīgos dronos. Karola saprot, ka viņas dēlam ir atslēga, lai apturētu mēra izplatīšanos, un viņa sacenšas viņu atrast, pirms nav par vēlu.

Mars Attacks! | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (203402 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
“Mēs nonākam mierā” nav tas, ko nozīmē šie zaļie vīrieši no Marsa, kad viņi iebrūk mūsu planētā, bruņoti ar neatvairāmiem ieročiem un nežēlīgu humora izjūtu. Šai zvaigznei ar radzēm ar zvaigzni ir jācieš par citplanētiešu izklaidēm un spēlēm šajā komēdijā, kas veltīta 50. un 60. gadu zinātniskās fantastikas filmām.

Alien Outbreak | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
3.6 (270 balsu)
Nelielā lauku kopienā vietējie policisti Zoja un Patriks sāk maiņu kā parasti, bet drīz vien atklājas dīvaini notikumi. Iedzīvotāji sāk izturēties kļūdaini, un pašnāvības panika izplatās pilsētā, kuru viņi cenšas aizsargāt. Zoja un Patriks saprot, ka svešās mašīnas sagrābj savu mazo izdzīvojušo cilvēku grupu no ārpasaules. Vai apņēmīgie cilvēki var apvienoties, lai glābtu savu kopienu un visu cilvēci no izmiršanas?

Avengers: Endgame | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (694,527 balsu)
Budžets
500,000,000.00$
Atriebēju komandas izdzīvojušajiem un viņu sabiedrotajiem ir jāizstrādā jauns plāns, kurš palīdzētu stāties pretī Tanosa postošajai darbībai. Pēc pēdējās kaujas, kura bija pati masveidīgākā un traģiskākā visā Atriebēju cīņu vēsturē, katra pieļautā kļūda var kļūt liktenīga ne tikai Zemei, bet arī Visumam.

Scary Movie 3 | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (150520 balsu)
Budžets
48,000,000.00$
Šajā briesmām un jokiem pilnajā filmā kāda TV reportiere vārdā Sindija atklāj dažādus mīklainus notikumus un pati tajos tiek iesaistīta. Viņai ir jātiek galā ar dažādām sazvērestībām, kā arī jāaptur citplanētiešu iekarotāji, jāatrisina pareģojums par Īsto, jāatmasko balto reperu ambiciozie mērķi, jānovērš nāves briesmas, kuras izraisa kādas videokasetes noskatīšanās, jāslēpjas mistiskos apļos labības laukā un jāiesaistās citos ērmotos notikumos... "Šausmenīte 3" ir trešā daļa no parodiju filmu sērijas, kurā izmantoti dažādu kases grāvēju varoņi un motīvi, piemēram, no filmām "Aplis", "Citi", "Signāls", "8 jūdze", "Matrix" u.c. Komēdijā filmējušās tādas zvaigznes kā Pamela Andersone, Čārlijs Šīns fermera lomā, Leslijs Nīlsens kā ASV prezidents, Queen Latifah kā Orākuls, Edijs Grifins Orfeja lomā, Denīze Ričardsa, Anna Faris un citi, kā arī vairākas mūzikas zvaigznes - Macy Gray, Ja Rule, The Coors dalībnieki. Filmas režisors ir pieredzējušais komēdiju un parodiju režisors Deivids Cukers. Resursi internetā http://www.scarymovie.com/sm3_home.html http://us.imdb.com/title/tt0306047/ Lomās Pamela Anderson, Charlie Sheen, Jenny McCarthy, Leslie Nielsen u.c. Režisors David Zucker Scenārijs Shawn Wayans u.c. Producents Bob Weinstein Filmas garums 84/90 min Kompānija Miramax Films, Dimension Films Vecuma ierobežojums 14 gadi Valoda Angļu valoda ar subtitriem latviešu un krievu valodās Žanrs Komēdija Valsts ASV

Chicken Little | ASV
Žanrs
Budžets
150,000,000.00$
Pārpratuma dēļ sacēlis paniku, ka gabals no debess ir nokritis uz Zemes, Mazais Cālis kļuva par pilsētiņas apsmiekla objektu. Taču tad, kad Zemi apmeklē īsti citplanētieši, Mazais Cālis un viņa uzticamie draugi ir vienīgie, kuri spēj glābt pilsētiņu no negaidītajiem viesiem. Lomas ierunājuši: Zach Braff, Garry Marshall, Patrick Stewart, Steve Zahn. Režisors: Mark Dindal

The Darkest Hour | ASV| Krievija
Žanrs
Budžets
30,000,000.00$
Pirmā Holivudas filma, kas pilnībā uzņemta Maskavā, stāsta par diviem amerikāņu puišiem, kuri dodas uz Maskavu īstenot savus biznesa plānus. Divas amerikāņu jaunietes Maskavā nokļūst pa ceļam uz Nepālu un nekavējoties metas meklēt piedzīvojumus. Visi četri sastopas naktsklubā, īsi pirms pāri pilsētai sāk līt neparastu zvaigžņu lietus. Zvaigznes izrādās neredzami svešie, kuru mērķis ir iznīcināt ikvienu dzīvu radību ar magnētiska starojuma palīdzību. Pēc vairākām dienām, kas pavadītas slēpnī, jaunieši uzsāk bīstamu ceļu cauri pilsētai, kļūstot par lieciniekiem, ka neredzamie ļaundari iznīcina ikvienu, kas gadās tiem ceļā. Viņi sastop vēl dažus izdzīvojušos, par ceļabiedriem iemantojot uzticamus krievu vīrus kas svešajiem pieteikuši nopietnu karu. Lomās: Emile Hirsch, Max Minghella, Olivia Thirlby, Rachael Taylor, Goša Kucenko, Veronika Ozrova Režisors: Chris Gorak Producents: Timur Bekmambetov

The Avengers | ASV
Žanrs
IMDB
8.0 (1226675 balsu)
Budžets
220,000,000.00$
Kad pār cilvēci savilkušies draudu mākoņi un visu dzīvo ir gatavs iznīcināt noslēpumains ienaidnieks, starptautiska organizācija, kas uztur mieru visā pasaulē, Zemes aizstāvēšanai nolemj savākt vēl nebijušu superkomandu. Tajā plecu pie pleca nāksies cīnīties Kapteinim Amerikam, Dzelzs vīram, Toram, Halkam, Melnajai Atraitnei un Vanagacij - katram no viņiem ir savas ambīcijas, taču viņi ir vienīgie, kuri spējīgi glābt pasauli no iznīcības. Filma 3D formātā. *Atsevišķos kinoteātros arī 2D. Sīkāka informācija par formātiem - kinoteātru repertuāros

The Host | ASV| Šveice
Žanrs
IMDB
5.9 (108349 balsu)
Budžets
44,000,000.00$
Sāgas "Krēsla" autore Stefanija Meiere piedāvā vēl vienu šedevru – grāmatas "Klejotāja" ekranizāciju. Šī grāmata 26 nedēļas noturējās avīzes "New York Times" bestselleru reitinga virsotnē. Lielākā daļa lasītāju uzskata, ka "Klejotāja" atstājusi uz viņiem lielāku iespaidu nekā "Krēsla". Šī noteikti ir viena no 2013. gada visvairāk gaidītajām pirmizrādēm. Vampīru sāgas un jaunā bestsellera cienītāji apvienojušies un, uzzinājuši par grāmatas ekranizāciju, vārda tiešā nozīmē okupējuši internetu un radījuši neskaitāmas faniem domātas vietnes un forumus. Negaidot filmas aktieru sastāva publicēšanu, grāmatas cienītāji izveidojuši sludinājumu un ievietojuši to internetā. Tuvojoties pirmizrādei, intriga arvien pieaug. Filmas varoņiem vienā mirklī tiek laupīts pats dārgākais. Cilvēcei uzbrūk neredzams ienaidnieks bez miesas un bez vārda. Klejotāju dvēseles iemiesojas cilvēkos, pārņem viņu prātu, iznīcina viņu personību un izdzēš atmiņu. "Cīņa par jūsu pasauli jau beigusies, cīņa par jūsu nākotni tikai sākas," teic dvēseļu iekarotājs. Cilvēki kļūst par marionetēm – dvēseļu nēsātājiem. Uz Zemes paliek tikai daži cilvēki, kuri cenšas cīnīties pret dvēselēm iekarotājām. Melanija ir viena no tiem. Viņā iemājo dvēsele vārdā Klejotāja. Melanija pretojas un ir gatava riskēt, lai glābtu tos, kuri viņai dārgi: iemīļoto Džēridu, tēvoci Džebu, skaistuli Janu, brālīti Džeimiju. Viņa pierādīs, ka briesmu pilnajā pasaulē mīlestība uzvar visu. "Klejotāja" ir stāsts par divām sievietēm ar vienu ķermeni. Satriecošs mīlas stāsts un mīlas trīsstūris ar tikai diviem ķermeņiem... Balvai "Oskars" nominētā Sīrše Ronana ("Dārgie pīšļi", "Hanna") tēlo svešās dvēseles nēsātājas lomu. Viņas iemīļoto Džēridu tēlo seksīgais Makss Aironss ("Dorians Grejs", "Sarkangalvīte"). "Oskaram" un "Zelta globusam" nominēto filmu "Laikā" un "Trūmena šovs" režisora Endrū Nikola kinodarbā savijas cilvēciskas jūtas, citplanētiešu neparastās spējas, nerimstoša spriedze un kaislīgas mīlas stāsts par iemīlējušos cīņu ne vien ar iekarotājiem, bet arī ar sevi.

Man Of Steel | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.0 (668781 balsu)
Budžets
225,000,000.00$
Šovasar uz lielajiem ekrāniem atgriežas visu laiku populārākais un spēcīgākais supervaronis - Supermens jeb Tērauda vīrs! Kāds mazs zēns atklāj, ka viņam piemīt neparastas spējas un viņš nav no šīs planētas. Pieaudzis viņš cenšas noskaidrot savu izcelsmi un sūtību. Kad pasaulei draud iznīcība, viņā snaudošais varoņa gars atmostas un viņš kļūst par visas cilvēces cerību iemiesojumu. Filma „Tērauda vīrs" ir jauna un vērienīga kino versija stāstam par ikonisko supervaroni. Filmas režisors ir Zaks Snaiders („300: Termopilu kauja", „Sargi" u.c.), producents Kristofers Nolans ("Tumšais bruņinieks atgriežas", "Pirmsākums" u.c.), un titullomu tajā atveido Henrijs Kavils, viņam līdzās Emija Adamsa, Rasels Krovs, Kevins Kostners un citi. Filma 3D formātā.

Ender's Game | ASV
Žanrs
Budžets
110,000,000.00$
70 gadus pēc šaušalīgā kara ar citplanētiešiem neparasti apdāvināts puika tiek nosūtīts uz modernu militāro skolu kosmosā, lai kā nākas sagatavotos gaidāmajam iebrukumam.

1 2 3