svešzemju invāzija

Edge of Tomorrow | ASV| Kanāda| Austrālija
Žanrs
IMDB
7.9 (573317 balsu)
Budžets
178,000,000.00$
Filmas “Rītdienas robeža” darbība norisinās tuvā nākotnē, kurā citplanētieši ir uzsākuši iznīcinošu uzbrukumu Zemei. Cietuši sakāvi visās līdzšinējās kaujās, pasaules valstu armijas apvienojas izšķirošajam uzbrukumam. Virsnieks Viljams Keidžs ir armijas zinātnieks, kurš nav piedalījies nevienā kaujā līdz brīdim, kad tiek pazemināts rangā un nosūtīts doties uzbrukumā. Viņš tiek nogalināts dažu minūšu laikā pēc uzbrukuma sākuma, bet pēkšņi atmostas dienu pirms savas nāves. Keidžs nokļūst neizskaidrojamā laika atkārtošanās ciklā, piespiežot viņu atkal no jauna doties zaudētajā kaujā un mirt. Asa sižeta filmā galveno lomu spēlē Toms Krūzs ("Neiespējamā misija”) un Emīlija Blanta (“Laika cilpa”), tās režisors ir asa sižeta filmu “Borna identitāte” un “Smita kungs un kundze” autors Dags Līmans. Filma 3D formātā.

Home | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
8.5 (22605 balsu)
Budžets
100,000.00$
Citplanētiešu tauta būvi, bēgot no iekarotājiem, nokļūst uz Zemes, kur pats dīvainākais būvu pārstāvis Ou, pilnīgi nejauši iepazīstas ar piedzīvojumus alkstošu meiteni Tipu. Viņu draudzība kļūst par pierādījumu tam, ka mēs visi esam tik dažādi un nejauši izdarītās mazās sadzīves kļūdas – tas ir tik ļoti cilvēcīgi. Kad par būvu atrašanās vietu uzzina viņus vajājošie ienaidnieki, Zemes iedzīvotājiem ir jāapvienojas ar būviem, lai aizstāvētu viņu kopējās mājas.

The 5th Wave | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (95729 balsu)
Budžets
38,000,000.00$
Vispirms iestājās tumsa. Pēc tam nāca iznīcība, tad - infekcija. Nu sācies arī iebrukums. Četri iznīcinoši viļņi, cits par citu jaudīgāki, ko sūta ne šīs planētas iemītnieki, iet pāri Zemei, nospiežot cilvēci uz iznīcības sliekšņa. Kesija - viena no nedaudziem izdzīvojušajiem, mēģina šajā haosā sameklēt savu mazo brāli pirms planētā ietrieksies pēdējais - piektais vilnis. Kesijas jaunais paziņa Evanss apņēmies meitenei palīdzēt, bet vai Kesija var viņam uzticēties?

Independence Day: Resurgence | ASV
Žanrs
Budžets
165,000,000.00$
Mēs vienmēr zinājām, ka viņi kādreiz atgriezīsies. Izmantojot citplanētiešu tehnoloģijas, kuras bija iegūtas pēc pirmā iebrukuma, tika radīta īpaša sistēma planētas aizsardzībai. Taču šo laiku izmantoja arī viņi un Zemes iedzīvotājus gaida vēl nebijis pārbaudījums - tehnoloģiski modernizētāka, vēl postošāka un masveidīgāka citplanētiešu invāzija. Cilvēku cerība ir tikai daži varoņi, kuri vienīgie spēj izglābt mūsu pasauli no pilnīgas iznīcības.

1 2 3