glābšana

Django Unchained | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (1282597 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Sensenos laikos, vēl pirms Amerikas Pilsoņu kara, Dienvidos dzīvoja vergs Džango, kurš ne īpaši labi sapratās ar saviem saimniekiem. Liktenis viņu saveda kopā ar pasūtījuma slepkavu vācieti doktoru Šulcu. Šulcam jānovāc vairāki slepkavnieki, taču viņam vajadzīgs kāds, kas palīdz tos uziet. Tādēļ Šulcs nolīgst Džango, kā balvu apsolot tam brīvību. Taču kad abi savus solījumus izpildījuši un Džango beidzot ir brīvs cilvēks, viņi tomēr izlemj palikt kopā – plecu pie pleca viņi medī Dienvidu meklētākos noziedzniekus. Tikmēr Džango joprojām mēģina atrast savu sievu Brumhildi, ko no viņa šķīris vergu tirgus. Lieta kļūst arvien interesantāka, kad meklējumi noved viņus Kelvina Kendija plantācijā, kur par prieku saimniekam, tiek organizētas vergu cīņas. Vīru ierašanās šķiet ļoti aizdomīga Kendija kunga kalpam, un drīz vien kļūst skaidrs, ka, pirms pamest fermu kopā ar Brumhildi, būs jāizcīna cīņa uz dzīvību un nāvi.

Sky Force | ASV| Honkonga
Žanrs
Budžets
20,000,000.00$
Mazajam Knauķim, kurš ir glābēju lidmašīnu komandas loceklis, nekā neizdodas kļūt par īstu varoni. Viņš nolemj glābt pilsētas iedzīvotājus no ugunsgrēka, taču viņa paša dzīvība tiek apdraudēta. Viņu izglābj Kapteinis Vanags, kurš pats diemžēl iet bojā. Vainas sajūta un bailes liek Knauķim pamest komandu kopā ar savu partneri Fredu. Un tikai jauniem draugiem izdodas Knauķī pamodināt vecos instinktus, lai viņš, pārvarējot bailes, glābj citas lidmašīnas dabas katastrofas laikā.

How to Train Your Dragon 2 | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (291617 balsu)
Budžets
145,000,000.00$
Aizraujošā otrā daļa episkajai "Kā pieradināt pūķi" triloģijai mūs aizved atpakaļ fantastiskajā Hika un Nezoba pasaulē piecus gadus pēc tam, kad abi bija veiksmīgi savā starpā samierinājuši pūķus un vikingus. Kamēr Astrīda, Snūģis un pārējā banda izaicina viens otru pūķu sacīkstēs (mīļākais sporta veids Berkas salā), abi nešķiramie draugi veic ilgus gaisa ceļojumus, lai izveidotu kartes visām līdz šim neatklātajām teritorijām. Kārtējā ceļojuma laikā viņi uziet savādu alu, kurā mīt simtiem, līdz šim vēl nezināmas sugas pūķu un noslēpumainais Pūķu Jātnieks. Hiks un Nezobis tiek ierauti kaujā, kuras mērķis ir glābt pasauli - viņiem jācīnās par to, kam viņi tic un tikai kopīgiem spēkiem abi draugi spēs izmainīt cilvēku un pūķu nākotni. Filma 2D un 3D formātā.

Interstellar | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.6 (1263398 balsu)
Budžets
165,000,000.00$
Zemes resursi nav neizsmeļami - pienācis laiks, kad mūsu dienas uz šīs planētas ir skaitītas. Vai cilvēku suga varētu turpināties kaut kur citur zvaigžņotajā izplatījumā? Lai to noskaidrotu, pētnieku komanda dodas nozīmīgākajā misijā cilvēces vēsturē - ceļojumā ārpus mūsu galaktikas robežām. Ceļotāju vidū ir arī inženieris Kūpers - divu bērnu tēvs, atraitnis, kurš augstāku mērķu vārdā gatavs upurēt savu ģimenes dzīvi. Zinātniskās fantastikas drāmas "Starp zvaigznēm" režisors ir daudzu atzītu filmu autors Kristofers Nolans ("Tumšais bruņinieks", "Pirmsākums"), kurš kopā ar savu brāli Džonatanu Nolanu ir arī filmas scenārists. Galvenajās lomās mirdz spožākās kino zvaigznes - "Oskara" balvas laureāti Metjū Makkonahijs ("Dalasas pircēju klubs"), Anna Heteveja ("Nožēlojamie"), "Oskara" nominante Džesika Časteina ("Slepenā operācija: 30 minūtes pēc pusnakts"), Elena Berstina ("Alise šeit vairs nedzīvo") un Maikls Keins ("Sidra nama likumi"), kā arī Vess Bentlijs, Keisijs Afleks, Makenzija Foja, Tofers Greiss un citi.

Penguins of Madagascar | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (93015 balsu)
Budžets
132,000,000.00$
Kurš gan neatceras pingvīnus no iemīļotās animācijas filmas "Madagaskara". Tā ir īpašā vienība, kurai šobrīd ir jāpievienojas pasaules labākajām spiegu organizācijām, lai apturētu ļaundari – doktoru Oktīvīju Brīzi. Kapteinis, Kovalskis, Riko un Ierindnieks – labi pazīstamie neiespējamo misiju speciālisti, ir gatavi veikt līdz šim savu grūtāko uzdevumu. Filma 2D un 3D formātā.

Mad Max: Fury Road | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
8.1 (763608 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Apokaliptiskie notikumi risinās mūsu planētas nomaļākajā nostūrī - bezgalīgā, neauglīgā tuksnesī, kur siro motorizētas bandas. Nespējot rast sirdsmieru kopš sievas un dēla traģiskās nāves, bijušais policists Trakais Makss niknā apņēmībā viens pats cīnās par izdzīvošanu. Taču, kad viņa ceļš krustojas ar dumpīgo imperatori un viņas pavadoņiem, Trakais Makss pievienojas braucējiem un iesaistās nežēlīgās cīņās pret brutālajām bandām, kas viņus vajā.

Gods of Egypt | ASV| Austrālija
Žanrs
Budžets
140,000,000.00$
Brīdī, kad cilvēces nākotne balansē uz naža asmens, kāds parasts mirstīgais vārdā Beks nolemj doties briesmu pilnā ceļojumā, lai atpestītu pasauli un izglābtu savu mūža mīlestību. Lai spētu īstenot cēlos nodomus, viņam jānodrošinās ar varenā dieva Hora palīdzību cīņā pret tumsas dievu Setu, kurš uzurpējis Ēģiptes valdnieka troni un iedzinis reiz tik mierīgo un plaukstošo impēriju haosā un konfliktos. Elpu aizraujošā cīņa prasīs drosmi un upurēšanos gan no dieviem, gan mirstīgajiem.

Sully | ASV
Žanrs
Budžets
60,000,000.00$
2009.gada 15.janvārī pasaule piedzīvoja "Brīnumu virs Hudzonas", kad pasažieru aviolaineri, kuram pārstāja darboties abi dzinēji, pilots Česlijs Sallenbergers nosēdināja Hudzonas upē Ņujorkā, izglābjot visu 155 pasažieru un apkalpes dzīvības. Neskatoties uz to, ka sabiedrība un prese kapteini "Salliju" dēvēja par varoni, tika uzsākta izmeklēšana, kas draudēja sadragāt viņa reputāciju un pielikt punktu viņa pilota karjerai.

Deepwater Horizon | ASV| Honkonga
Žanrs
Budžets
110,000,000.00$
Stāsts par neiedomājamu cilvēku varonību, pašaizliedzību un spēku izdzīvot vienā no visu laiku lielākajām katastrofām cilvēces vēsturē, kad Atlantijas okeānā aizdegās un uzsprāga viena no lielākajām naftas ieguves platformām, kā rezultātā dzīvību zaudēja neskaitāmi todien uz naftas platformas strādājošie un tika izraisīts neatgriezenisks ekoloģiskais piesārņojums okeānam. Filmas pamatā patiesi notikumu 2010. gada 20. aprīlī Meksikas līcī, Atlantijas okeānā.

Matrix Revolutions, The | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
6.8 (431378 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Trešajā - noslēdzošajā Matriksa triloģijas daļā, karš starp Mašīnu armiju un Cionas iedzīvotājiem ir sasniedzis kulmināciju. Neo un Trīsvienība dodas uz vietu, kur neviens cilvēks nav uzdrīkstējies spert kāju - tālu prom no izpostītās zemes, uz Mašīnu pilsētu. Šajā metropolē, Neo nonāk aci pret aci ar Mašīnu pasaules Dievu, lai noslēgtu darījumu - vienīgo pasaules cerību uz izdzīvošanu. Karš drīz būs beidzies. Neo un divu civilizāciju liktenis ir atkarīgs no viņa pēdējās cīņas ar Aģentu Smitu. Galvenajās lomās: Keanu Reeves/,Carrie-Anne Moss, Laurence FishburneRežisori, scenārija autori un izpildproducenti: Endijs Andy Wachowski, Larry Wachowski/. Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, NPV Entertainment, Silver Pictures, 2003

1 .. 3 4 5