pūķis

Your Highness | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
49,900,000.00$
Filmas “Ananasu ekspresis” veidotāju jaunā piedzīvojumu komēdija! Princis Fabiuss allaž drosmīgi metas kaujās, izcīna vienu uzvaru pēc otras, iekarojot karaļvalsts iedzīvotāju sirdis. Viņa brālis, slinkais princis Tadeuss tā vietā izvēlējies laisku dzīvesveidu - burvju zālīti, dziru un izklaides. Taču, kad ļaunais burvis nolaupa Fabiusa līgavu Belladonnu, karalis uzstāda dēlam ultimātu – vai nu saņemties drosmi un piedalīties princeses glābšanas misijā, vai arī palikt bez mantojuma. Brāļus gaida tāls ceļš cauri mežonīgām zemēm, cīņas ar šausminošiem nezvēriem, sadursmes ar nodevīgiem bruņiniekiem, kā arī iepazīšanās ar brīnumdaiļo Izabellu, kurai ar ļauno burvi kārtojami pašai savi rēķini. Galvenajās lomās: Danny McBride, James Franco, Natalie Portman, Zooey Deschanel, Justin Theroux, Toby Jones, Damian Lewis Režisors: David Gordon Green

Shrek | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (681863 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Reiz sensenos laikos, tālā purvā dzīvoja kašķīgs milzis - cilvēkēdājs vārdā Šreks. Viņa vientulīgo dzīvi pēkšņi satracināja uzmācīgu un kaitinošu pasaku varoņu ierašanās. Viņa ēdienā piepeši atradās akla pele, viņa gultā gulēja lielais, ļaunais vilks un trīs bezpajumtnieki sivēntiņi nedeva miera ne mirkli. Viņus visus no dzimtās karaļvalsts bija padzinis ļaunais Lords Farkvads. Lai glābtu viņu mājas, nemaz nerunājot par savām, Šreks ar ļauno Lordu noslēdza vienošanos un devās izglābt Lorda līgavu - skaisto princesi Fionu no briesmīgā pūķa liesmojošās rīkles. Šajā uzdevumā viņam līdzi devās asprātīgais ēzelītis Donkijs, kurš bija gatavs darīt visu Šreka labā, tikai ne apklust. Animācijas filma uzņemta pēc Viljama Steiga grāmatas "Šreks".

Dobrynya Nikitich i Zmey Gorynych | Krievija
Žanrs
IMDB
7.2 (1,239 balsu)
Budžets
4,500,000.00$
Klasiskā krievu pasaka atdzimusi jaunā krāsainā animācijas projektā! Tas ir aizraujošs un komisks stāsts par to, kā spēkavīrs Brašulis Ņikitičs cenšas glābt kņaza māsasmeitu no ļaunā Pūķa Baisuļa. Viņu gaida grūts pārbaudījums - Nikitičam nāksies iepazīt rūgto nodevības garšu. Taču ļaundaru plāniem nav lemts piepildīties, jo nekādi ļaunie spēki nevarēs apturēt godprātīgo un atsaucīgo spēkavīru. "Brašulis Ņikitičs un Pūķis Baisulis" turpina animācijas filmas ciklu par trīs Krievijas pasaku spēkavīriem - Aļjošu Popoviču, Brašo Nikitiču un Iļju Muromcu. Pirmā filma no šīs piedzīvojumu pilnās sērijas, "Aļoša Popovič un Pūķis Tugarins", pērn tika atzīta par visienesīgāko pilnmetrāžas animācijas filmu Krievijā. Lomās: Valērijs Solovjovs, Sergejs Makoveckis, Jurijs Tarasovs, Jekaterina Gorohovska, Andrejs Tolubejevs Režisors: Iļja Maksimovs

Žanrs
Budžets
100,000,000.00$
Viens no pēdējā laika lielākajiem pasaules fantāzijas literatūras stāstiem uz lielā ekrāna! Stāsts no fantāzijas pasaules par jaunu puisi Eragonu, kurš nejauši atrod pūķa olu. Atradums nozīmē, ka viņš ir viens no pēdējiem, kura liktenis sūtību ir atklājis pūķis, tādējādi iemantojot arī nemirstību. Eragons, tagad pūķu valdnieks, tiek aiznests maģijas un mistiska spēka pilnā pasaulē, kur tikai viņa varā ir iznīcināt vai tieši otrādi, izglābt savu dzimto pusi no ļaunajiem spēkiem. Lomās: Edward Speleers, Jeremy Irons, Robert Carlyle, John Malkovich Režisors: Stefen Fangmeier

The Hobbit: The Desolation of Smaug | ASV| Jaunzēlande
Žanrs
Budžets
250,000,000.00$
Hobita Bilbo Baginsa aizraujošie piedzīvojumi tupinās. Kopā ar burvi Gendalfu un trīspadsmit rūķiem Torina Ozolvairoga vadībā Bilbo dodas episkā ceļojumā, mēģinot atgūt zaudēto rūķu valsti Ereboru. Negaidītā ceļojuma sākums jau ir aiz muguras, un draugi dodas uz Austrumiem, ceļā sastopoties ar ādu mainītāju Beornu un milzu zirnekļu baru. Pēc izglābušanās no bīstamo Drūmmeža elfu gūsta, tālāk rūķu ceļš ved uz Ezera pilsētu un visbeidzot uz pašu Vientuļo kalnu. Tur viņus sagaida lielākas briesmas – šausminošākā no visām radībām, kas pārbaudīs ne tikai viņu drosmi, bet arī draudzību un gudrību, dodoties šajā ceļojumā, – pūķis Smogs. Režisora Pītera Džeksona filma ir otrā daļa filmu triloģijā, kas uzņemta pēc populārā Dž.R.R. Tolkīna meistardarba „Hobits”. Filma 3D un 3D HFR formātā.

Justin and the Knights of Valour | Spānija
Žanrs
Budžets
22,000,000.00$
Sirsnīga pasaka par draudzību, godu un drosmi. Jauns puika pamazām pārvēršas par īstu vīru un piepilda savu sapni būt par bruņinieku.

How to Train Your Dragon 2 | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (291617 balsu)
Budžets
145,000,000.00$
Aizraujošā otrā daļa episkajai "Kā pieradināt pūķi" triloģijai mūs aizved atpakaļ fantastiskajā Hika un Nezoba pasaulē piecus gadus pēc tam, kad abi bija veiksmīgi savā starpā samierinājuši pūķus un vikingus. Kamēr Astrīda, Snūģis un pārējā banda izaicina viens otru pūķu sacīkstēs (mīļākais sporta veids Berkas salā), abi nešķiramie draugi veic ilgus gaisa ceļojumus, lai izveidotu kartes visām līdz šim neatklātajām teritorijām. Kārtējā ceļojuma laikā viņi uziet savādu alu, kurā mīt simtiem, līdz šim vēl nezināmas sugas pūķu un noslēpumainais Pūķu Jātnieks. Hiks un Nezobis tiek ierauti kaujā, kuras mērķis ir glābt pasauli - viņiem jācīnās par to, kam viņi tic un tikai kopīgiem spēkiem abi draugi spēs izmainīt cilvēku un pūķu nākotni. Filma 2D un 3D formātā.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies | ASV| Jaunzēlande
Žanrs
Budžets
250,000,000.00$
"Hobits: Piecu armiju kauja" ir trešā, noslēdzošā daļa episkajai filmu triloģijai, kas uzņemta pēc britu rakstnieka Dž.R.R. Tolkīna pasaulslavenā fantāzijas romāna "Hobits" motīviem. Pēc rūķu valsts atgūšanas hobita Bilbo Baginsa, Torina Ozolvairoga un rūķu briesmu pilnie piedzīvojumi nebūt nav galā. Saniknotais pūķis Smogs izgāž savas ugunīgās dusmas uz Ezera pilsētas neaizsargātajiem iedzīvotājiem, bet Torina prātu apmiglojuši dārgumi, kuru dēļ viņš gatavs upurēt draudzību un godu. Bilbo nekādi neizdodas vest viņu pie prāta, tādēļ hobits spiests izdarīt riskantu izvēli, nenojaušot, ka tuvojas vēl lielākas briesmas - Viduszemes ļaunākais ienaidnieks Saurons nosūtījis orku leģionus uz Vientuļo kalnu. Ap savstarpēji karojošajām tautām savelkas tumsa, tādēļ rūķu, elfu un cilvēku rasēm jāizvēlas - apvienoties, vai tapt iznīcinātiem. Bilbo attopas piecu dižu armiju kaujas epicentrā, kur notiek cīņa uz dzīvību un nāvi, bet Viduszemes nākotne karājas mata galā. Arī šo, tāpat kā abas pirmās daļas, režisējis "Oskara" laureāts Pīters Džeksons (triloģija "Gredzenu pavēlnieks"), kurš kopā ar Gijermo del Toro, Frenu Volšu un Filipu Bojenu ir arī filmas scenārija autors. Vērienīgajā kino projektā atkal iesaistījušies skatītāju iemīļotie aktieri - Martins Frīmens Bilbo Baginsa lomā, Īens Makkelens Gendalfa un Ričards Armitedžs Torina Ozolvairoga lomā. Citu varoņu ādās iejutušies Keita Blanšeta, Orlando Blūms, Hugo Vīvings, Kristofers Lī, Evandželīna Lilija, Lūks Evanss, Benedikts Kamberbačs un citi. Filma 2D, 3D un HFR 3D formātā.

Он – дракон | Krievija
Žanrs
Budžets
18,000,000.00$
Efektīgā fantāzijas filma 3D formātā "Drakons" ļauj vērot jūtu cīņu pret nežēlīgu likteni un aicina nebīties mīlestības. Kāzu dzīru laikā pūķis nolaupa kņazi Miroslavnu un aiznes uz savu midzeni. Sagūstītā kņaze klinšainā salā gaida ierodamies glābējus. Neparastajā cietumā Miroslavna nav viena – blakus daiļajai kņazei vienmēr ir skaists jauneklis Armāns. Kas viņš ir un kā tur nokļuvis, Mira saprot par vēlu. Viņa jau ir iemīlējusi cilvēku pūķi.

Kung Fu Panda 3 | ASV| Ķīna
Žanrs
Budžets
145,000,000.00$
Atradis savu sen pazudušo tēvu, Po dodas uz slepenu vietu, kuru dēvē par pandu paradīzi, lai satiktu savus jautros sugas brāļus. Taču drīz vien līdz viņiem nonāk ziņa par ļaundari Kaju, kurš ir sācis metodiski iznīcināt visus Ķīnā mītošos kung fu cīņas meistarus. Po ir jāizdara neiespējamais - īsā laikā jāapmāca savus neveiklos draugus visiem cīņas mākslas noslēpumiem, lai jaunizveidotā kung fu pandu komanda stātos pretī Kajam.

Pete's Dragon | ASV
Žanrs
Budžets
65,000,000.00$
Aizbēdzis no saviem audžuvecākiem, Pīts meža biezoknī sastop neparastu būtni, ar kuru viņam izveidojas cieša draudzība. Jaunā drauga vārds ir Eliots, viņam piemīt spēja kļūt neredzamam un viņš ir...pūķis.

How to Train Your Dragon 3 | ASV| Japāna
Žanrs
IMDB
7.5 (88842 balsu)
Budžets
129,000,000.00$
Hika un Nezoba aizraujošie piedzīvojumi turpināsies "Kā pieradināt pūķi" jaunajā filmā! Gaidām uz ekrāniem 2019. gadā!

1 2 3 4