dc komiksi

Aquaman | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
7.0 (332871 balsu)
Budžets
160,000,000.00$
Šis ir stāsts par to, kā bākas uzrauga Toma Karija un Atlantīdas karalienes Atlannas dēls Arturs Karijs kļuva par supervaroni vārdā Akvamens. Būdams pa pusei cilvēks, pa pusei atlantīdietis, Arturs jau pusaudža vecumā bija neticami ātrs un spēcīgs, spēja elpot zem ūdens un sarunāties ar zivīm. Kad viņa pusbrālis Atlantīdas karalis Orms piesaka karu virsūdens pasaulei, Arturam neatliek nekas cits, kā cīnīties pret ļauno radinieku un kļūt par savas tautas vadoni.

Red | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7 (311428 balsu)
Budžets
58,000,000.00$
Spriedzes komēdija ar Holivudas zvaigznēm un „Oskara” balvas laureātiem galvenajās lomās. Frenks (Brūss Viliss), Džo (Morgans Frīmens), Marvins (Džons Malkovičs) un Viktorija (Helēna Mirrena) ir bijušie slepenie aģenti. No pienākumu pildīšanas viņi ir atstādināti, jo zināja pārāk daudz... Tagad CIP viņu apsūdz noziegumos, kurus tie nav pastrādājuši, un vēlas četrotni nogalināt. Tomēr tas aģentūrai nenāksies tik viegli. Bijušie aģenti apvieno spēkus un iemaņas, lai notvertu savus nodevējus, ielauztos CIP galvenajā mītnē un atmaskotu grandiozāko sazvērestību ASV vēsturē. Lomās: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Helen Mirren Režisors: Robert Schwentke Scenārijs: Warren Ellis Producents: Lorenzo di Bonaventura

Green Lantern | ASV
Žanrs
Budžets
200,000,000.00$
Noslēpumainajā un plašajā Visumā kopš seniem laikiem pastāv spēks, kas sargā mieru un taisnību - Zaļā luktura brālība. Tajā apvienojušies miera cīnītāji no dažādām planētām, un katram no viņiem ir piešķirts zaļš gredzens, kas tam dod neparastas spējas. Kad Visumam draud briesmas, gredzens nonāk uz Zemes, kur Zaļā lukturu brālībai pievienojas lecīgais, taču talantīgais pilots Hals Džordans. Hals ir pirmais cilvēks, kam piešķirtas superspējas un milzu atbildība. Vai viņam izdosies gredzenu izmantot godam un kļūt par līdz šim labāko Zaļo lukturi? Fantastikas piedzīvojumu filmu uzņēmis „Kazino Royale” režisors Mārtins Kempbels, galvenajā lomā – Raiens Reinoldss. Lomās: Ryan Reynolds, Blake Lively, Peter Sarsgaard, Mark Strong, Jay O. Sanders, Temuera Morrison, Taika Waititi, Jon Tenney, Angela Bassett, Tim Robbins Režisors: Martin Campbell

Catwoman | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (3476 balsu)
Peišena Filipsa (Halle Berija) ir kautrīga un jūtīga sieviete, kura strādā par dizaineri milzīgā kosmētikas kompānijā, kuras reklāmas sauklis ir "jaunība un skaistums par katru cenu". Kad Peišena uzzina kompānijas tumšos noslēpumus un kļūst par sazvērestības upuri, mistisku notikumu rezultātā viņa transformējas pilnīgi jaunā sievietē - drosmīgā un spēcīgā, kura ir apveltīta ar kaķa izveicību. Viņa pārtop par Kaķsievieti. Ieguvusi neparastās spējas, Peišena uzsāk cīņu pret kompāniju. Kaķsieviete - amerikāņu komiksu personāžs, kuras vārds visbiežāk ir bijis saistīts ar Betmenu, pirmo reizi parādījusies ilustrēto žurnālu lapās 1940. gadā.

Constantine | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (292446 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Džons Konstantīns ir redzējis to, kas citiem pat nav rādījies visļaunākajos murgos. Kopš dzimšanas apveltīts ar neparastām spējām, viņš ir atgriezies no elles, lai sekotu līdzi gaišo un tumšo spēku līdzsvaram uz Zemes. Taču viņš nav svētais. Vīlies pasaulē, kurā viņš dzīvo, Konstantīns tikai dara savu darbu, necenšoties iegūt izglābto cilvēku simpātijas. Kad mīklainos apstākļos iet bojā policijas detektīves Endželas dvīņu māsa un tam seko mistiski, neizskaidrojami notikumi, izmeklēšanā tiek iesaistīts Konstantīns. Kurš gan vēl labāk par viņu pārzina eņģeļu un dēmonu pasauli un ir spējīgs glābt dvēseles no nokļūšanas ellē? Lomās: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou, Gavin Rossdale and Peter Stormare

Batman Begins | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.2 (10,928 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Filma atklāj Betmena leģendas pirmsākumus un Tumšā bruņinieka - Gotemas pilsētas aizstāvja dzimšanu. Sekojot pa pēdām savu vecāku slepkavam, Brūss Veins klīst pa pasauli, meklējot iespēju cīnīties pret netaisnību un ļaunumu. Viņš atgriežas Gotemā, lai atklātu savu slēpto būtību: Betmenu - maskā tērptu cīnītāju, kurš liek lietā spēku, zināšanas un arī moderno tehnoloģiju viltības, lai uzveiktu ļaunos spēkus, kas apdraud pilsētas mieru. Lomās: Christian Bale, Michael Cane, Liam Neeson, Morgan Freeman, Gary Oldman, Ken Watanabe, Katie Holmes u.c. Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

The Dark Knight Rises | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (1451043 balsu)
Budžets
250,000,000.00$
Kristofera Nolana episkās triloģijas noslēdzošā daļa. Pēc tam, kad Gotemas aizstāvis Betmens ir uzveicis psihiski nelīdzsvaroto ļaundari Džokeru, pilsētā valda relatīvs miers. Tomēr, kad ar neticamu spēku un inteliģenci apveltīts terorists Beins un viņa noziedznieku armija negaidīti uzbrūk pilsētai, Tumšajam bruņiniekam Betmenam nākas atgriezties, lai cīnītos par Gotemas pastāvēšanu.

Man Of Steel | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.0 (668781 balsu)
Budžets
225,000,000.00$
Šovasar uz lielajiem ekrāniem atgriežas visu laiku populārākais un spēcīgākais supervaronis - Supermens jeb Tērauda vīrs! Kāds mazs zēns atklāj, ka viņam piemīt neparastas spējas un viņš nav no šīs planētas. Pieaudzis viņš cenšas noskaidrot savu izcelsmi un sūtību. Kad pasaulei draud iznīcība, viņā snaudošais varoņa gars atmostas un viņš kļūst par visas cilvēces cerību iemiesojumu. Filma „Tērauda vīrs" ir jauna un vērienīga kino versija stāstam par ikonisko supervaroni. Filmas režisors ir Zaks Snaiders („300: Termopilu kauja", „Sargi" u.c.), producents Kristofers Nolans ("Tumšais bruņinieks atgriežas", "Pirmsākums" u.c.), un titullomu tajā atveido Henrijs Kavils, viņam līdzās Emija Adamsa, Rasels Krovs, Kevins Kostners un citi. Filma 3D formātā.

Batman v Superman: Dawn of Justice | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (589064 balsu)
Budžets
250,000,000.00$
Baidoties, ka Metropoles pārcilvēciskā varoņa Supermena rīcība izgājusi ārpus kontroles, spārnotais atriebējs Betmens pamet dzimto Gotemu, lai pārmācītu Supermenu. Kamēr Betmens un Supermens cīnās viens pret otru, bet sabiedrība lauž šķēpus par to, kāds varonis tai īsti vajadzīgs, cilvēci negaidot piemeklē lielākais apdraudējums, kādu tā līdz šim piedzīvojusi…

Suicide Squad | ASV
Žanrs
IMDB
6.0 (572659 balsu)
Budžets
176,000,000.00$
Cik labi ir būt sliktam! Pasaules lielākie ļaundari apvienoti valdības specvienībā, lai uzņemtos grūtākās, pašnāvnieciskākās misijas. Tā ir vienīgā iespēja apturēt Džokeru, jo pat Betmens nevar to izdarīt. Ja Tev nebūtu, ko zaudēt, arī Tu būtu gatavs uz visu!

Batman: The Killing Joke | ASV
Žanrs
Budžets
3,500,000.00$
Kamēr Betmens bez rezultātiem mēģina noķert no Arkhemas psihiatriskās slimnīcas izbēgušo Džokeru, tas terorizē komisāra Gordona ģimeni, spēlējot ar Betmenu neprātīgu un nāvējošu psiholoģisku spēli, kuras rezultāts novedīs pie kāda bojāejas... Balstīts uz tāda paša nosaukuma grafisko noveli, kuras autori ir Alans Mūrs un Brajens Bollands. FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM.

Justice League | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.4 (344468 balsu)
Budžets
500,000,000.00$
Pēc Supermena nāves viss ir mainījies. Zemei draud līdz šim neparedzētas briesmas un Betmens ir nolēmis apvienot supervaroņus kopīgai cīņai pret šo ļaunumu. Bet tas nebūs tik vienkārši kā viņam šķiet. Katrs no tiem ir citādāks un visi tik vienkārši vien nepieņems Betmena aicinājumu. Turklāt būs jau par vēlu, lai glābtu cilvēkus no tuvojošās katastrofas. Filmā pirmo reizi plecu pie pleca cīnīsies Betmens, Brīnumsieviete, Akvamens, Kiborgs un Zibsnis.

1 2 3 4