dc komiksi

DC Showcase: The Spectre | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (2340 balsu)
Kad detektīvs Džims Korigāns izmeklē slepkavību, Spekts izdara vainīgajiem šausminošu taisnīgumu.

The Suicide Squad | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (357141 balsu)
Budžets
180,000,000.00$
Valdība apvienojusi pasaules lielākos ļaundarus un pavisam ķertus Belrevas cietuma ieslodzītos superslepenā specvienībā, kas tiek nosūtīta uz nomaļu un ienaidnieku apsēstu salu. Apbruņoti ar jaunāko tehnoloģiju ieročiem, viņi dodas cauri bīstamajiem džungļiem, lai veiktu bīstamu iznīcināšanas misiju. Kā jau parasti – viena nepareiza kustība, un ar viņiem ir cauri. Filmas sižets balstīts uz DC Comics ļaundaru tāda paša nosaukuma komandu.

Batman: Year One | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (29229 balsu)
Gothamas pilsētā ierodas divi vīrieši: Brūss Veins pēc gadiem ārzemēs pavada savu mūža apsēstību par taisnīgumu un Džims Gordons pēc pārāk godīga policista ar nepareiziem cilvēkiem citur. Apgūstot sāpīgas nodarbības par pilsētas korupciju tās ielās un policijas nodaļā, šis pāris iemācās cīnīties pret savu ceļu. Līdz ar to Gotham ļaundari no augšas uz leju tiek terorizēti noslēpumainajā Betmenā, un tikpat varonīgajam Gordonam ir uzticēts viņu noķert no biedriem, kuri gan viņu ienīst, gan baidās. Sekojošajā cilvēku medībās abiem ir daudz kopīga, jo negaidītas draudzības sēklas tiek liktas kopā ar papildu draugiem un konkurentiem, kas palīdz sākt leģendu.

Teen Titans Go! To the Movies | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (14781 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Visi lielākie DC supervaroņi filmās savās filmās, visi, izņemot pusaudžus titānus, tāpēc Robins ir apņēmies labot šo situāciju, pārvarot savu lomu kā blakus spēlētājs un kļūstot par filmu zvaigzni. Tādējādi Teen Titans ar dažām neprātīga idejām un iedvesmojošu dziesmu sirdī dodas uz Holivudu, lai piepildītu savus sapņus.

Jonah Hex | ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (53567 balsu)
Budžets
47,000,000.00$
Gunslingeru Džonu Heksu (Džošs Brolins) ieceļ prezidents Uliss Grants, lai izsekotu teroristam Kventinam Turnbullam (Džons Malkovičs), bijušajam konfederācijas virsniekam, kurš apņēmies atbrīvot elli uz zemes. Jons ne tikai nodrošina brīvību, pieņemot šo uzdevumu, bet arī atriebjas vīrietim, kurš nogalināja savu sievu un bērnu. Megana Foksa spēlē prostitūtu, kā arī Jona Heksa mīlestība filmā iekustina.

Batman & Robin | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
3.7 (225512 balsu)
Budžets
125,000,000.00$
Kopā ar noziedzības apkarošanas partneri Robinu un jauno personālu Batgirl, Betmens cīnās ar dubultu draudu, ko rada aukstais ģēnijs Freeze kungs un slepkavības veicošais dārzkopis Poison Ivy. Freeze plāno likt Gotham City uz ledus, kamēr Īvijs mēģina vadīt ķīli starp dinamisko duetu.

Batman Forever | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.4 (227245 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
Gotham City tumšais bruņinieks sastopas ar drūmo duetu: Divas sejas un Riddler. Bijušais apgabala advokāts Hārvijs Dents, Two-Face uzskata, ka Betmens izraisīja tiesas sēdes negadījumu, kura dēļ viņš bija izkropļots no vienas puses. Un Eduards Nygma, datoru ģēnijs un bijušais miljonāra Brūsa Veina darbinieks, gatavojas iegūt filantropu; kā The Riddler. Bijušais cirka akrobāts Diks Graisons, viņa ģimene, kuru nogalināja Two-Face, kļūst par Wayne palātu un Betmena jauno partneri Robinu.

The Flash | ASV
Žanrs
Budžets
200,000,000.00$
Kad Berijs izmanto savas superspējas, lai dotos atpakaļ laikā un mainītu pagātnes notikumus, notiek pasauļu sadursme. Kad viņa mēģinājumi glābt savu ģimeni maina nākotni, Berijs tiek iesprostots realitātē, kurā atgriezies un ar pilnīgu iznīcību draud ģenerālis Zods, bet nav supervaroņu, kas steigtos palīgā. Ja vien Berijam neizdosies pierunāt aktīvā darbībā atgriezties pavisam citādu Betmenu un izglābt ieslodzīto Kriptonieti. Vai ar šo upuri pietiks, lai atjaunotu Visuma kārtību?

Kino Kults: V for Vendetta | Vācija| ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
8.2 (1130705 balsu)
Budžets
54,000,000.00$
Filmas darbība norisinās tuvā nākotnē totalitārā režīma Lielbritānijā. Jaunas meitenes Īvijas (Natālija Portmane) dzīvību izglābj kāds noslēpumains cilvēks "V", kura seju sedz maska. Valstī uzliesmo revolūcija, kad harizmātiskais un nežēlīgais "V" uzspridzina divus Londonas vēsturiskos pieminekļus un sagrābj savās rokās pirms tam valsts kontrolētos saziņas kanālus, aicinot pilsoņus sacelties pret tirāniju un apspiešanu. Kad Īvija uzzina, kas slēpjas aiz ļauni smīnošās maskas, viņa atklāj arī patiesību par sevi. Viņa pievienojas "V" cīņā, lai atgūtu brīvību un taisnīgumu sabiedrībā, kuru ilgstoši mocījis naids un korupcija.

The Dark Knight | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
9.0 (2155602 balsu)
Budžets
185,000,000.00$
Betmens izvirza likmes karā par noziedzību. Ar leitnanta Džima Gordona un apgabala advokāta Hārvija Denta palīdzību Betmens plāno demontēt atlikušās kriminālās organizācijas, kas nomoka ielas. Partnerība izrādās efektīva, taču viņi drīz nonāk haosa valdīšanas upurā, kuru ir atbrīvojusi pieaugošā kriminālā pavēlniece, kuru Gothamas šausminātie pilsoņi pazīst kā Džokeru.

Joker | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
8.5 (726142 balsu)
Budžets
55,000,000.00$
Pirmo reizi uz lielajiem ekrāniem filma par ikonisko Gotemas ļaundari - Džokeru. Arturs Fleks ir vīrs, kurš cenšas atrast savu vietu pilsētas sašķeltajā sabiedrībā. Dienā strādājot par klaunu gadījuma darbos, bet vakaros cenšoties kļūt par atzītu stand-up komiķi, viņš nonāk pie atziņas, ka izjokots tiek viņš pats. Ierauts vienladzības un nežēlības cilkliskajā esamībā, Arturs pieņem vienu sliktu lēmumu, kas uzsāk ķēdes reakciju viņa transformācijā par Džokeru.

Shazam! | ASV
Žanrs
Budžets
80,000,000.00$
Katrā no mums slēpjas supervaronis, vajag tikai maģijas pieskārienu, lai tas atklātos. Pusaudzim Billijam Batsonam atliek izkliegt tikai vienu vārdu – Šezam! – un viņš ar sena burvja gādību pārvēršas par supervaroni vārdā Šezams. Ar atlētisku pieauguša vīrieša ķermeni, bet sirdī joprojām bērns, Šezams dara to, ko darītu ikviens pusaudzis ar pēkšņi iegūtām superspējām – izklaidētos, liekot tās lietā!

1 2 3 4