karavīrs

The Four Feathers | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.5 (31831 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Stāsts, kas iesākts 1875. gadā, seko britu virsniekam (Heath Ledger), kurš atkāpjas no amata, uzzinot par sava pulka plānu izvest uz Sudānu konflikta ar Mahdi dēļ. Viņa draugi un līgavainis viņam nosūta četras baltas spalvas, kas simbolizē gļēvumu. Lai izpirktu savu godu, viņš maskējas kā arābs un slepeni izglābj to cilvēku dzīvības, kuri viņu apzīmēja ar gļēvu.

Hamburger Hill | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (22788 balsu)
Bravo Company vīri saskaras ar kauju, kas notiek augšup ... līdz Hamburgera kalnam. Četrpadsmit kara laikā noguruši karavīri cīnās par dubļiem klātu zemes pilskalnu, kas tā nosaukts, jo tas sakošļā karavīrus kā sasmalcinātu gaļu. Viņi cīnās par savu valsti, līdzcilvēkiem un savu dzīvību. Karš ir elle, bet tas ir vēl sliktāk. Hamburgera kalns stāsta to, kā tas bija, kā patiesībā bija. Tas ir neapstrādāts, graudains un pilnīgi nepielūdzams dramatisks attēlojums par vienu no vissmagākajām Amerikas asiņainākā kara cīņām. Šis notika. Hamburgera kalns - karš vissliktākajā gadījumā, vīrieši labākajā gadījumā.

The Lucky Ones | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (13205 balsu)
Stāsts griežas ap trim karavīriem - Colee, TK un Cheaver, kuri atgriežas no Irākas kara pēc cietušajiem un uzzina, ka dzīve ir notikusi bez viņiem. Viņi nonāk negaidītā ceļa braucienā pa ASV

G.I. Jane | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (70653 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Senajai sievietei izdodas iesaistīt sievieti kombinētās izlūkošanas komandas apmācībā, kur visi sagaida, ka viņa piedzīvos neveiksmi.

5 Days of War | ASV| Gruzijā
Žanrs
IMDB
5.6 (13300 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Amerikāņu žurnālists un viņa kinooperators tiek pieķerti kaujas zonā pirmajos Krievijas gaisa uzlidojumos pret Gruziju. Glābjot uzbrukuma laikā no ģimenes ģimeni atdalīto Georgijas skolotāju Tatjanu, abi žurnālisti vienojas palīdzēt viņu apvienot ar ģimeni apmaiņā pret viņu kā tulku. Kad trīs mēģinājumi aizbēgt uz drošību, viņi ir liecinieki un dokumentē nevainīgo civiliedzīvotāju pilna mēroga krustojuma un aukstasinīgas slepkavības postījumus.

Whiskey Tango Foxtrot | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (47654 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Kabeļu ziņu producents Kims Bārkers 2002. gadā nolemj mainīt savu rutīnu, uzticoties drošsirdīgam jaunam uzdevumam Kabulā, Afganistānā. Atbrīvojies no sava ērtā amerikāņu dzīvesveida, Bārkers nonāk vidus ārpus kara kontroles zonas. Par laimi, viņa satiekas ar žurnālistes kolēģi Taniju Vanderpoelu, kas zem spārna ņem čaumalu satriekto reportieri. Atrodoties kaujinieku, karavadoņu un nakts ballīšu laikā, Bārkers atklāj atslēgu, lai kļūtu par veiksmīgu korespondentu.

Wag the Dog | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (76321 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Prezidenta sacensību pēdējās nedēļās prezidents tiek apsūdzēts seksuālā pārkāpumā. Lai nepievērstu uzmanību sabiedrībai līdz vēlēšanām, prezidenta padomnieks nolīgst Holivudas producentu, lai palīdzētu viņam sākt viltus karu.

Small Soldiers | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (88712 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Kad rotaļlietu darbības rādītāju uzlabošanai tiek izmantota raķešu tehnoloģija, rotaļlietas drīz sāk pārāk nopietni uztvert kaujas programmu.

The Thin Red Line | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
7.6 (165455 balsu)
Budžets
52,000,000.00$
Balstoties uz Džeimsa Džounsa grafisko romānu, plāna sarkanā līnija stāsta par vīriešu grupu, armijas šautenes kompāniju, kuras nosaukums ir C-for-Charlie, kas niknā pasaules kara laikā mainās, cieš un galu galā veic būtiskus atklājumus par sevi. II cīņa Gvadalkanālā. Tas seko viņu ceļojumam, sākot no pārsteiguma par nepiedāvātu nosēšanos, caur asiņainajām un nogurdinošajām kaujām, kas seko, līdz izdzīvojušo cilvēku pilnīgai aiziešanai. Šajā spēcīgi reālistiskajā militārā un morālā haosa okeānā Otrajā pasaules karā eksplodē jaudīga frontes līnija - tostarp Šons Penns, Niks Nolte, Vudijs Harrelsons un Džordžs Klūnijs.

Time Under Fire | ASV
Žanrs
IMDB
3.7 (428 balsu)
ASV zemūdene nonāk laika trūkumā. Īpašā vienība dodas misijā, lai redzētu, kas ir otrā pusē. Viņi atrodas alternatīvā distopiskā Amerikā, kas tagad ir viena cilvēka diktatūra. Viņi nolemj palīdzēt nemierniekiem.

Gardens of Stone | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (4879 balsu)
Seržantam jātiek galā ar savām vēlmēm glābt jauno karavīru dzīvības, kas tiek nosūtīti uz Vjetnamu. Nepārtraukti liedzot iespēju iemācīt karavīriem par savu pieredzi, viņš apmetās mēģināt palīdzēt veca armijas drauga dēlam.

Renaissance Man | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.2 (16131 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Danny DeVito spēlē reklāmas cilvēku, kurš lēnām slīd lejup. Kad viņš tiek atlaists no darba Detroitā, viņš paraksta bezdarbu. Kādu dienu viņi viņam atrod darbu; Domāšanas prasmju mācīšana armijas darbiniekiem. Viņš ierodas bāzē, lai noskaidrotu, ka klasei nav izveidota neviena struktūra.

1 2 3 4