brālis

American History X | ASV
Žanrs
IMDB
8.5 (990960 balsu)
Budžets
20,000,000.00$
Dereks Vineyard ir nocietināts pēc tam, kad viņš ir izcietis trīs gadus cietumā par divu slepkavu nogalināšanu, kuri mēģināja iebrukt / nozagt viņa kravas automašīnu. Izmantojot sava brāļa Danny Vineyard stāstījumu, mēs uzzinām, ka pirms došanās uz cietumu Dereks bija ādgalvis un vardarbīgas baltu supremacistu bandas vadītājs, kurš visā LA veica rasu noziegumus, un viņa rīcība lielā mērā ietekmēja Danny. Reformists un svaigs no cietuma, Dereks pārtrauc kontaktu ar bandu un kļūst apņēmies neļaut Danny iet pa to pašu vardarbīgo ceļu, ko viņš darīja.

The Savages | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (35045 balsu)
Māsa un brālis saskaras ar ģimenes atbildības realitāti, kad sāk rūpēties par savu grūtībās nonākušo tēvu.

Raging Bull | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (304034 balsu)
Budžets
18,000,000.00$
Kad Džeiks LaMotta iekāpj boksa ringā un iznīcina pretinieku, viņš ir cīnītājs. Bet, kad viņš izturas tāpat kā pret savu ģimeni un draugiem, viņš ir ērču laika bumba, kas ir gatava jebkurā brīdī izlīst. Lai arī LaMotta vēlas savas ģimenes mīlestību, šķiet, ka kaut kas starp viņiem vienmēr notiek. Varbūt tas ir viņa vardarbīgais paranoja un greizsirdības uzliesmojums. Šāda veida niknums palīdzēja viņu padarīt par čempi, bet reālajā dzīvē viņš vijās vien gredzenā.

Gone in Sixty Seconds | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (252442 balsu)
Budžets
90,000,000.00$
Uzzinājis, ka viņam jāiznāk no pensijas, lai vienā naktī nozagtu 50 automašīnas, lai glābtu sava brāļa Kipa dzīvību, bijušais automašīnu zaglis Randall "Memphis" Raines piesaista palīdzību no dažiem "palielināt laimīgu" palu, lai veiktu šķietami neiespējamo varoņdarbu. Sākot ar neskaitāmām automašīnu pakaļdzīšanos un nerimstošiem policistiem, uzbudinājums ar augstu oktānskaitli palielinās, kad Randall grozās ap vairāk nekā dažiem ceļa blokiem, lai Kipu noturētu dzīvu.

Get Carter | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (27608 balsu)
Budžets
63,600,000.00$
Pārtaisīt par britu klasiku. Džeks Kārters, mob piespiedu izpildītājs, kas dzīvo Lasvegasā, dodas atpakaļ uz savu dzimto pilsētu Sietlu uz brāļa bērēm. Šīs vizītes laikā Kārters saprot, ka viņa brāļa nāve nebija nejauša, bet gan slepkavība. Kārters ar šīm zināšanām cenšas nogalināt visus atbildīgos.

Defiance | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (133873 balsu)
Budžets
32,000,000.00$
Ir 1941.gads, Austrumeiropas ebreji piedzīvo masu iznīcināšanu. Cerībā izbēgt no nenovēršamās nāves, trīs brāļi meklē patvērumu kopš bērnības pazīstamajos mežos. Tur viņi sāk izmisīgu cīņu ar nacistiem. Cīņa par elementāru izdzīvošanu izraisa nozīmīgas sekas – atriebjot tuvinieku nāvi, brāļi izglābj tūkstošiem citu dzīvību. Viņu uzdrīkstēšanās un pārdrošais plāns piesaista sievietes un vīriešus, jaunus un vecus, kas gatavi riskēt ar visu, lai pabūtu vēl kaut vai mirkli brīvībā. Liktenīgajā ziemā viņi spēj izveidot komūnu, saliedēt cilvēkus un uzturēt viņos dzīvu ticību, kad viss cilvēciskais ir zudis... Filmā „Nepakļaušanās”, kas uzņemta Lietuvā, galvenās lomas atveido Daniels Kreigs, Līvs Šraibers un Džeimijs Bells. Filmas režisors Edvards Cviks iepriekš uzņēmis tādas filmas kā „Asiņainais dimants” un „Pēdējais samurajs”. Lomās: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Alexa Davalos Režisors: Edward Zwick Scenārijs: Clayton Frohman, Edward Zwick

Lawless | ASV
Žanrs
Budžets
26,000,000.00$
Režisora Džona Hilkouta ("Ceļš", "Ierosinājums") vesterna „Nelikumība” pamatā ir patiess stāsts par nelāgas slavas apvītajiem Bondurānu brāļiem – trim kukurūzas kandžas dzinējiem, kuri cenšas sasniegt amerikāņu sapni laikā, kad valda sausais likums. Virdžīnijā, Frenklinas apgabala kalnos, pārdzīvojuši karu, Bondurānu brāļi, ar ieročiem cīnās par savu biznesu un ģimenes cieņu, kļūst par vietējo leģendu. Kamēr jaunākais brālis Džeks (Šia Labofs) met acis uz skaisto Bertu (Mia Vasikovska), vienmēr drūmais vidējais brālis Forests(Toms Hārdijs)visus tur aizdomās par krāpšanu, vecākajam – Hovardam(Džeisons Klārks) nākas risināt riskantā ģimenes biznesa problēmas. Laiki nav no vieglajiem un štatā valda bezdarbs, taču Bondurāni ir uzņēmēji, kas aizsākuši plaukstošu vietējo biznesu, dzenot stipru un iecienītu sīvo, kas iesaukts par "mēnesnīcu". Taču kandžas dzinēju labās dienas Frenklinas apgabalā iet uz galu, jo pilsētā no Čikāgas ieradies specaģents Čārlijs Reiks (Gajs Pīrss). Jaunais "likums", ko pūlas iedibināt Reiks, nes nāvi un veicina korupciju. Tas rada šķēršļus brāļu iecerēm un ideāliem. Tomēr Bondurāni ir apņēmušies nelocīt ceļus neviena priekšā.

Walking with Dinosaurs | ASV| Indija| Lielbritānija| Austrālija
Žanrs
Budžets
80,000,000.00$
Pirmo reizi kino vēsturē, skatītājam būs iespēja redzēt un sajust to laiku, kad dinozauri valdīja uz Zemes. Ieguvis popularitāti kā šovs, "Pastaiga ar dinozauriem" ir neaizmirstams 3D piedzīvojums uz lielā ekrāna visai ģimenei. Filma tiek demonstrēta 2D un 3D formātā.

Ted Sieger's Molly Monster | Vācija| Šveice| Zviedrija
Žanrs
Briesmonīte Mollija bijusi ģimenes uzmanības centrā, tagad jāgatavojas ģimenes pieaugumam un savai jaunajai vecākās māsiņas lomai. Mollija ir bezgala laimīga, viņa ada mazajam monstriņam cepurīti. Mammas izdētā ola tētim, turot to siltumā, saudzīgi jānogādā Olu salā, kur monstriņi nāk pasaulē. Tētis un mamma dodas ceļā, bet Molijai tas nav ļauts. Nākamajā rītā pēc vecāku aizbraukšanas viņa ierauga, ka viņi steigā aizmirsuši paņemt līdzi noadīto cepurīti. Mollija nolemj sekot vecākiem pa pēdām.

Manchester by the Sea | ASV
Žanrs
Budžets
9,000,000.00$
Pēc sava brāļa pēkšņās nāves Lī Čandlers ("Oscar" balvas nominants Keisijs Afleks) kļūst par brāļadēla aizgādni un ir spiests atgriezties dzimtajā miestā, kur viņu jau gaida bijusī sieva (Mišela Viljamsa) un tik rūpīgi slēptā un aizmirstā pagātne…

Hell or High Water | ASV
Žanrs
Budžets
12,000,000.00$
Baidoties pēc mātes nāves zaudēt ģimenes īpašumu kreditoriem, divi brāļi (Kriss Pains un Bens Fosters) ar kriminālu pagātni laupa bankas Teksasas apkaimē ar mērķi savākt nepieciešamo naudas summu kredīta atmaksai. Drīz vien brāļiem uz pēdām iziet vietējais šerifs-leģenda (Džefs Bridžess), kuram šis būtu pēdējais jau tā godalgām bagātās karjeras triumfs pirms pensijas. Katram no stāsta dalībniekiem ir sava taisnība, bet kopā tām sadzīvot nav lemts…

Good Time | ASV
Žanrs
Divi brāļi nesekmīgi mēģina aplaupīt banku, policija ir viņiem uz pēdām. Konijam izdodas aizbēgt, bet Nikam nelaimējas. Konijs dara visu, lai brāli izpestītu no cietuma. Viņam jāmetas briesmu, vardarbības un izmisuma virpulī, lai glābtu brāli un sevi.

1 2 3