skumjas

Žanrs
IMDB
6.9 (77325 balsu)
Trifeļu medniekam, kurš dzīvo viens pats Oregonas tuksnesī, jāatgriežas pagātnē Portlendā, lai meklētu savu mīļoto cūku, kas meklē barību pēc viņas nolaupīšanas.

Color of Night | ASV
Žanrs
IMDB
5.2 (21961 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Kad Ņujorkas psihiatrs Bils Kapa apmeklē Losandželosu, lai pārņemtu noslepkavotā kolēģa terapijas grupu, viņš nokļūst noslēpuma biezumā, kad viņš uzlec Rozei un sāk kvēlo lietu.

The Lion King | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (182,633 balsu)
Budžets
260,000,000.00$
Karalim Lauvam piedzimst mantinieks un jau no pašas bērnības mazais Simba kļūst par upuri sazvērestībām, kuras kaldina viņa varaskārais onkulis. Agri iepazinis zaudējuma sāpes un nodevību, Simba atrod jaunus draugus un ir gatavs dzīves pārbaudījumiem, lai grūtā cīņā atgūtu to, kas viņam pienākas un kļūtu par īstu Karali.

By the Sea | Francija| ASV| Malta
Žanrs
IMDB
5.3 (17552 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Režisores Andželīnas Džolijas-Pitas jaunā filma! Francija, 70-to gadu vidus. Bijusī dejotāja Vanesa un viņas vīrs - amerikāņu rakstnieks Rolands apceļo Franciju. Ceļojums pamazām viņus atsvešina, taču viss mainās, ka viņi nonāk mazā pilsētiņā pie jūras.

Demolition | ASV
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Deiviss, veiksmīgs investīciju baņķieris, piedzīvo krīzi pēc sievas traģiskās bojāejas auto katastrofā. Pēc vienas sūdzību vēstules tirdzniecības automātu firmai Deiviss turpina rakstīt jaunas, atklājot pārsteidzošas personiskās atklāsmes. Klientu apkalpošanas pārstāve Karena saredz vēstulēs pašas emocionālās un finansiālās problēmas. Starp abiem izveidojas neparasta draudzība. Ar Karenas un viņas dēla palīdzību Deiviss sāk veidot jaunu dzīvi, no sākuma sagraujot savu iepriekšējo.

Manchester by the Sea | ASV
Žanrs
Budžets
9,000,000.00$
Pēc sava brāļa pēkšņās nāves Lī Čandlers ("Oscar" balvas nominants Keisijs Afleks) kļūst par brāļadēla aizgādni un ir spiests atgriezties dzimtajā miestā, kur viņu jau gaida bijusī sieva (Mišela Viljamsa) un tik rūpīgi slēptā un aizmirstā pagātne…

Collateral Beauty | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (85836 balsu)
Budžets
36,000,000.00$
Piedzīvojot lielu traģēdiju ģimenē, veiksmīgs Ņujorkas reklāmas aģentūras vadītājs atsvešinās no dzīves, draugiem un ikdienas pienākumiem darbā. Nespējot samierināties ar notikušo, viņš uzraksta vēstules adresētas Nāvei, Laikam un Mīlestībai. To uzzinot, viņa draugi izdomā neparastu plānu kā šīs trīs lietas izaicinās viņu stāties pretī savām bēdām. Un klusībā cerot, ka tas palīdzēs viņam atjaunot ticību dzīvei, tās jēgai un skaistumam.

Aftermath | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.7 (20136 balsu)
Budžets
10,500,000.00$
Stāsta centrā divi svešinieki – būvuzraugs Romans (Arnold Schwarzenegger) un gaisa satiksmes vadības dispečers Džeiks (Scoot McNairy), kuru dzīves ceļi, pēc kāda traģiska notikuma, paliks saistīti uz mūžiem. 478 dienas pēc nelaimīgās dienas viņi beidzot satiksies aci pret aci, un šīs tikšanās sekas būs neprognozējamas.

In her shoes | ASV
Žanrs
Megija ir ballīšu meiča, kurai knapi ir izdevies pabeigt vidusskolu un kura uzskata, ka viņas dzīves pamatvērtība ir pievilcība vīriešu acīs. Bez noteiktas dzīvesvietas, Megija svaidās apkārt pa draugu dzīvokļiem, vērtējot meikapu augstāk par grāmatām un pareizu apģērba aksesuāru izvēle ir viņas vienīgais talants. Rouza ir advokāte, kas izglītojusies Prinstonā un viņas dzīves atribūti ir perfekts dzīvoklis un veiksmīga karjera. Viņas dzīve savukārt paiet pelēkos ikdienas darba kostīmos, cīņā ar lieko svaru un bez īpašiem mīlas piedzīvojumiem. Vienīgais, kas veldzē dvēseli, ir - kurpes. Viņām nav nekā kopīga, izņemot vienu kājas izmēru un faktu, ka viņas ir māsas. Lomās: Cameron Diaz, Tonie Collette, Shirley MacLaine

Feast Of Love | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (16814 balsu)
Astoņi pāri, četras šķiršanās, divas kāzas, divas bēres, kaisle, sekss, sirdssāpes...Tas ir stāsts par parastu cilvēku neparastu mīlestību. Divi jaunieši, Hloja un Oskars satiekas Bredlija kunga kafejnīcā un iemīlas viens otrā. Pats Bredlija kungs nemaz nenojauš, ka viņa sieva viņu grasās pamest ar... citu sievieti. Un tikmēr respektablais fiolozofijas profesors Harijs, kurš sēro par sava dēla nāvi, tiek iesaistīts šajos notikumos. Kāda ir mīlestība? Vai Harijs, Bredlijs, Hloja un citi stāsta varoņi atradīs atbildi uz šo jautājumu? Romantiska filma ar izcilu aktieru ansambli! Lomās - Morgans Frīmens, Gregs Kinears, Selma Blēra un citi. Režisors: Robert Benton

Rabbit Hole | ASV
Žanrs
Budžets
5,000,000.00$
Vēl pirms astoņiem mēnešiem Beka un Hovards bija laimīga piepilsētas ģimenīte, kurai nekā netrūka. Tagad viņus nomāc nepanesamais mazā dēlēna zaudējums. Dzīvē ienāk sāpes, atmiņas, izmisums, ilgas, sarkasms, ko rada netaisnīgais labirints, no kura, šķiet, nemaz nav izejas. Varbūt tomēr ir? Kā vecākiem pārdzīvot bērna zaudējumu? Vai tas iespējams? Pāris sāk meklēt mierinājumu citos cilvēkos. Abiem būs nepieciešams iemācīties no jauna palūkoties vienam uz otru bez sāpīgo atmiņu rēgiem un noticēt, ka iespējams palikt kopā. Sāpīgākais šīs filmas jautājums saistīts nevis ar nāvi, bet gan dzīvi. Lomās: Nikola Kidmena, Ārons Ekharts, Daiana Vīsta, Mailzs Tellers, Temija Blanšarda Režisors: Džons Kamerons Mičels

Hereditary | ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (187306 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Līdz ar Grehemu ģimenes vecmāmiņas Ellenas nāvi, kādreiz viņas tik mierīgajā namā, kurā nu dzīvo meita ar ģimeni, sāk notikt neizskaidrojamas lietas. Šķetinot noslēpumainos notikumus, Ellenas meita atklāj arvien biedējošākus un šausminošākus faktus par savu dzimtu. Enija saprot, ka šausmu pirmssākumi meklējami senā pagātnē, bet vai viņai izdosies atrast lāsta noslēpumu, kas tiek nodots no paaudzes paaudzē?

1 2 3