dejot

From Dusk Till Dawn | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
7.2 (274224 balsu)
Budžets
19,000,000.00$
Seth Gecko un viņa jaunākais brālis Ričards dodas uz priekšu pēc asiņainās banku aplaupīšanas Teksasā. Viņi aizbēgs pāri robežai uz Meksiku un nākamajā rītā, kad atmaksās vietējo ķegli, būs bez mājām. Viņiem vienkārši jāizdzīvo “no krēslas līdz rītausmai” satikšanās vietā, kas, izrādās, ir sloksnes locītavas elle.

Ballet Shoes | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.6 (8151 balsu)
Neparasts pētnieks vārdā Gums un viņa laipnais brāļameita adoptē trīs bāreņus - Paulīni, Petrovu un Poju - un audzina viņus par māsām 1930. gadu Londonā. Bet meitenēm ir sevi jānoraida, kad Gums neatgriežas no kāda no saviem piedzīvojumiem. Viņi kopā veido savu aizraušanos ar aktierdarbību, aviāciju un baletu šajā burvīgajā televīzijas adaptācijā Noela Streatfīlda romānā.

Paradise Alley | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (4397 balsu)
Silvters Stallone atkal cīnās ar koeficientu, šoreiz cīkstēšanās ringā. Būdams Cosmo Carboni, viņš kopā ar diviem brāļiem sapņo izkļūt no Hellas virtuves (aptuveni 1946. gadā) un nokļūt lielajā laikā. Izejas zīmes norāda uz Paradīzes aleju, neskarto privāto klubu, kurā šovu veido plaša cīņas cīņa ar lielām somiņām. Stallone ne tikai filmējās un uzrakstīja šo darbiem bagāto filmu, bet arī režijā debitēja šajā pasakā par trim puišiem, kuri varēja uzņemt jebko, ko Hell's Kitchen varēja izēst.

The Man Who Cried | Francija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (13829 balsu)
Jauns bēglis dodas no Krievijas uz Ameriku, meklējot pazaudēto tēvu, un iemīlas čigānu jātniekā.

All the Pretty Horses | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (12604 balsu)
Budžets
57,000,000.00$
Gads ir 1949. gads. Jauns Texans, vārdā Džons Gradijs, nonāk bez mājām pēc tam, kad viņa māte pārdod rančo, kur viņš ir pavadījis visu savu dzīvi. Kole un viņa draugs, ko uz dienvidiem no robežas vilina kovboju dzīves romantika un solījums par jaunu sākumu, dodas piedzīvojumā, kas pārbaudīs viņu noturību, definēs viņu briedumu un mainīs viņu dzīvi uz visiem laikiem.

Blue Valentine | ASV
Žanrs
Budžets
3,500,000.00$
Deins un Sindija dzīvo klusu dzīvi pieticīgā apkārtnē. Viņiem šķiet, ka pasaule ir viņu kājās attiecību sākumā. Tomēr viņa ambīciju trūkums un viņas atkāpšanās sevis absorbcijā rada potenciāli neatgriezeniskas plaisas viņu laulībā.

და ჩვენ ვიცეკვეთ | Francija| Zviedrija| Gruzijā
Žanrs
IMDB
8.0 (4599 balsu)
Merabs kopš mazotnes trenējas Nacionālajā gruzīnu ansamblī kopā ar savu deju partneri Mariju. Viņa pasaule pēkšņi tiek apgriezta otrādi, kad ierodas harizmātiskais un bezrūpīgais Irakli un kļūst gan par viņa spēcīgāko sāncensi, gan vēlmi. Šajā konservatīvajā vidē Merabs pamanās atbrīvoties un riskēt ar visu.

Dirty dancing 2: Havana nights | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (28668 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Netīrās dejas atgriežas! Tas ir mūžīgais stāsts par tiekšanos pēc mīlestības, juteklības un neatkarības, šoreiz tas ir kaislīga ritma un dejas inerces vadīts. Astoņpadsmitgadīgās Keitijas Milleres tēvs dodas strādāt uz Kubu 1958. gada novembrī, līdzi ņemot ģimeni. Havanā vecāki no meitenes turpina gaidīt "pareizo uzvedību" un cer, ka viņa pievienosies ekskluzīvajā "Miramar" viesnīcā kaimiņos dzīvojošajai jauniešu kompānijai, lai piedienīgi pavadītu laiku. Bet, tā kā Keitija ir apguvusi balles dejas skolu, tad viņas vienīgā vēlme ir ļauties kubiešu kaislīgajiem deju ritmiem un dejošanas manierēm. Viņa iepazīstas ar kādu puisi vārdā Havjers- viesnīcas baseina tīrītāju, kurš, izrādās, ir lielisks dejotājs. Slepus satiekoties vietējā naktsklubā, viņi apgūst dejas prasmi, un drīz vien starp viņiem rodas arī kaislīgas jūtas. Drīz Keitija Havjeru pierunā kopā piedalīties prestižā deju konkursā. Sacensībās viņi ir gatavi izpildīt savu deju, kad Kubā sākas revolūcija, un Fidels Kastro dod pavēli viesiem amerikāņiem, arī Milleru ģimenei, pamest valsti... Lielisko filmu "Lubene" un "Labais Vils Hantings" producents Lorenss Benders kopā ar scenāristu Ronu Bassu, kurš reiz ieguva Oskaru par scenāriju filmai "Lietus vīrs", un daudzo balvu saņēmēju Gaju Ferlandu piedāvā izbaudīt kaisli dejās un labu kino, kā arī uzlecošās zvaigznes Diego Luna un Romola Garai.

StreetDance 2 | ASV
Žanrs
Divtik kustību. Divtik kaisles. Ielu dejas atkal priecēs skatītājus un fanus! Londona, Parīze, Roma, Berlīne – vai Tu esi gatavs dubultot mūzikas un kustības prieku? Arī uz 3D filmu ekrāniem! Izsmiets uz skatuves un piedzīvojot pazemojošu sakāvi no amerikāņu komandas Invincible, ielu dejotājs Ešs nolemj izveidot savu komandu - savākt vislabākos dejotājus no visas pasaules uz vienas deju grīdas, kuri dejos tā, kā komandai Invincible nekad pat sapņos nav rādījies! Uzdevums nav viegls, bet Ešs nešaubās, ka tiks ar to galā. Lomās: Tom Conti, George Sampson, Falk Hentschel, Sofia Boutella Režisors: Max Giwa, Dania Pasquini

Magic Mike | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (127463 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Dinamiska Stīvena Soderberga komēdija par īstu vīriešu draudzību striptīza dejotāju pasaulē. Pieredzējis dejotājs (Č. Tatums) māca savam skolniekam (A. Petiferam) profesijas pamatus un iedvesmo viņu tiekties pēc slavas. Filmas scenārijs balstīts uz aktiera Čeninga Tatuma reālo dzīvi, kurš savu karjeru sāka ar dejošanu, kas viņu vēlāk aizveda uz Holivudu.

Silver Linings Playbook | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (613,181 balsu)
Budžets
21,000,000.00$
Pēc četriem psihiatriskajā klīnikā pavadītajiem gadiem galvenais varonis – bijušais skolotājs – atgriežas mājās. Sieva ir aizgājusi, tāpēc viņš pārceļas uz dzīvi pie savas mātes. Pazaudējis visus iepriekšējos draugus un visus vecos sakarus, viņš jūtas tā, it kā būtu pazaudējis sevi. Taču dzīve ir negaidītu pārsteigumu pilna! Pēc iepazīšanās ar meiteni vārdā Tifānija bijušā skolotāja dzīve sagriežas kājām gaisā.

Ex Machina | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.7 (551945 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
24 gadus vecais Keilebs uzvar uzņēmuma rīkotajā programmētāju konkursā un iegūst iespēju pavadīt nedēļu savrupmājā, kas pieder uzņēmuma īpašniekam multimiljardierim Neitanam. Kad Keilebs ierodas namā, kas atrodas kalnu ieskautā ielejā tālu prom no apdzīvotām vietām, viņš uzzina, ka viņa uzdevums būs piedalīties savādā un aizraujošā eksperimentā un pārbaudīt pasaulē pirmo mākslīgo intelektu - robotu pievilcīgas meitenes veidolā. Filmas režisors Alekss Gārlends ir kulta romāna "Pludmale" autors, kā arī filmu "Sunshine" un "28 Days Later" scenārija autors.

1 2 3