hitmanis

The Assignment | Francija| ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.9 (8764 balsu)
Budžets
5,000,000.00$
Ace slepkavu Franku Virtuvu divreiz šķērso gangsteri un tas nonāk negodīga ķirurga, pazīstama kā The Doctor, rokās, kurš viņu pārvērš par sievieti. Hitmana, kas tagad ir hitmane, mērķis ir atriebties, un viņai palīdz medmāsa Džonijs, kurai ir arī noslēpumi.

The Irishman | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (124913 balsu)
Budžets
159,000,000.00$
Risks parubīties!
Pensilvānijā, 1956. gadā Frenks Šīrans, īru izcelsmes kara veterāns, kurš strādā par kravas automašīnas vadītāju, nejauši satiekas ar mobsteru Raselu Bufalino. Tiklīdz Frenks kļūst par viņa uzticamo cilvēku, Bufalino nosūta viņu uz Čikāgu ar uzdevumu palīdzēt Džimijam Hoffa - spēcīgam arodbiedrības vadītājam, kas saistīts ar organizēto noziedzību, ar kuru Frenks saglabās ciešu draudzību gandrīz divdesmit gadus.

Gemini Man | ASV| Ķīna
Žanrs
IMDB
5.7 (61012 balsu)
Valdības algotajam pasūtījuma slepkavam Henrijam Brogenam (Vils Smits) pa pēdām, ar uzdevumu nogalināt, tiek nosūtīts viņa klons Juniors (Vils Smits) – par 28 gadiem jaunāka Henrija versija, kurš spēj paredzēt teju katru nākamo pretinieka soli un lēmumus. Henrijs nolemj atklāt, kas slēpjas aiz Juniora izcelsmes un, kā pasargāt viņu no lēmuma, kas var iznīcināt viņa nākotni. Kulta režisora Anga Lī (Life of Pi, Brokeback Mountain) jaunā kinolente ir specefektu un jaunās paaudzes kino paraugstunda, ļaujot skatītājiem piedzīvot vēl nebijušu klātbūtnes efektu. Filmas veidotāji uzsver, ka tajā apvienoti visi asa sižeta žanra labākie elementi, pasniedzot tos augstākajā kvalitātes līmenī, tā nodrošinot unikālu kino skatīšanās pieredzi. Aktiera Vila Smita atveidotie divi tēli filmā – 51 gadu vecais Henrijs Brogans un viņa klons, 23 gadus jaunais Juniors uz kinoekrāniem nonākuši pateicoties revolucionārai tehnoloģijai.

The Hitman's Bodyguard | ASV| Bulgārija| Nīderlande| Honkonga
Žanrs
IMDB
6.9 (159068 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Viņš ir augstākās klases miesassargs un viņa jaunais darbs ir apsargāt killeri, kuru visi sapņo novākt. Arī viņš pats būtu gatavs nožmiegt to mērgli, taču darbs ir darbs - kādreizējiem ienaidniekiem pagātnē ir jāapvienojas, lai izdzīvotu šodien. Taču viņu metodes ir tik dažādas, bet principi tik pretēji, ka kopīgais izdzīvošanas plāns ir zem liela jautājuma.

The Sisters Brothers | Francija| Spānija| ASV| Beļģija| Rumānija
Žanrs
IMDB
7.0 (22895 balsu)
Pārgalvīgie brāļi ar dīvainajiem uzvārdiem ir zeltrača un avantūrista Vorma meklējumos - šo uzdevumu viņi ir saņēmuši no noslēpumainā Komandora. Būdami atlīdzības mednieki, dzenoties pakaļ savam jaunajam upurim viņi pat nenojauš, ka ir iepinušies bīstamā spēlē, kurā savus neapvaldāmos raksturus būs jāapvieno ar asu prātu un prasmi rīkoties ar ieroci.

Hitman | Francija| ASV
Žanrs
Budžets
24,000,000.00$
Aģents 47 tika apmācīts, lai kļūtu par algotu slepkavu, kura spēcīgākie ieroči ir aukstasinība un apņēmība. 47 ir skaitlis, kas ietetovēts uz viņa kakla un arī viņa vienīgais vārds. Viņa nevainojamā karjera turpinās līdz tam brīdim, kamēr valdības intrigu rezultātā, 47 pats kļūst par galveno mērķi. Interpols un krievu specdienesti uzsāk Aģenta 47 vajāšanu pa visu Eiropu, kamēr vajātais mēģina noskaidrot, kurš un kādu motīvu vadīts ir viņu nodevis. Aģenta uzvedums kļūst grūtāks no brīža, kad viņš sastop austrumeiropas skaistuli Niku, kontaktēšanās ar kuru, atmodina slepkavošanas mašīnā jūtas un vainas apziņu. Lomās: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper, Ulrich Thomsen, Michael Offei Režisors: Xavier Gens

Bangkok Dangerous | ASV
Žanrs
Budžets
45,000,000.00$
Džo (Nikolass Keidžs) ir algots slepkava, kurš nepazīst žēlastības. Viņš tiek nosūtīts šķietami parastā uzdevumā uz Bangkoku, kur viņam ir jānogalina četri noziedznieki - kāda cita ietekmīga Taizemes mafijas bosa ienaidnieki. Džo ir pieradis darīt savu darbu pilnīgi viens, tomēr šoreiz viņš nolīgst Kongu, vietējo zaglēnu, lai veiktu dažādus nelielus uzdevumus un ievāktu informāciju. Tomēr drīz vien uzdevums kļūst nekontrolējams, un Džo saprot, ka viņam nāksies cīnīties ne tikai par savu dzīvību... Lomās: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Young, Panward Hemmanee Režisori: Oxide Pang, Danny Pang

Collateral | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (345963 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
Makss (Džeimijs Fokss) 12 gadus strādā par taksometra šoferi. Dienu no dienas taksometra atpakaļskata spogulī mainās braucēju sejas, nevienu no tām viņš nekad nav centies iegaumēt. Līdz šai naktij. Vinsents (Toms Krūzs) ir algots slepkava. Kad narkotiku izplatīšanas kartelī uzzina, ka pret tiem tiks izvirzīta apsūdzība valsts līmenī, tiek uzsākta plaša operācija, lai identificētu un nogalinātu lieciniekus. Šonakt ir pēdējais operācijas posms. Šonakt Vinsents ierodas Losandželosā un pieciem cilvēkiem ir jāiet bojā. Apstākļu sakritības dēļ Vinsents nolaupa Maksa taksometru un Makss pret paša gribu kļūst par situācijas ķīlnieku - nokļuvis nepareizā vietā nepareizā laikā. Vinsents piespiež Maksu vadāt viņu uz norādītajām adresēm. Kad Losandželosas policija un FIB nokļūst viņiem uz pēdām, Makss un Vinsents kļūst atkarīgi viens no otra, lai izglābtos.

Crank | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (216,310 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Pieredzējušā killera Čeva Čeliosa asinīs ir ielaista inde, kas viņu nogalinās, ja Čeva pulsa biežums nokritis zemāk par noteikto atzīmi. Tagad viņa vienīgā izeja ir, nepazeminot adrenalīna līmeni asinīs, pacensties atriebties saviem pāridarītājiem pirms inde sāk iedarboties... "Kurjera" un "Revolvera" zvaigzne Džeisons Stethems jaunajā grāvējfilmā "Adrenalīns"! Lomās: Jason Statham, Efren Ramirez, Amy Smart, Dwight Yoakam, Theresa Bennett, Jose Pablo Cantillo Režisors: Mark, Neveldine, Brian Taylor

Killing Them Softly | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (128023 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Mafija, pokers, netīra nauda – tas viss redzams saistošajā grāvējā „Kazino aplaupīšana” (Killing Them Softly), kas veidots pēc amerikāņu rakstnieka Džordža Higinsa bestsellera. Filma atzinīgi vērtēta Kannu kinofestivālā, un galveno lomu tajā tēlo pēdējās desmitgades zvaigzne Breds Pits. Piedalās arī „Soprano klana” vīrieši Džeimss Gandolfīni, Vinsents Kuratola un citi skatītāju iemīļoti aktieri. Tiek aplaupīta mafijas kontrolētā pokera spēle, un mafijas bosi, lai noskaidrotu laupīšanas apstākļus un glābtu nelegālo spēļu reputāciju, liek galdā savu dūzi – nolīgst pašu nežēlīgāko slepkavnieku Koganu, ko tēlo Breds Pits. Kad kaut kas jāizdibina, Kogans neklauvē pie durvīm, viņš tās izsit no eņģēm. Nogurusi seja, aukstas acis, nicīgs skatiens – nežēlība darījusi Koganu slavenu; viņš saskata savu upuru netikumus un vājības un ir gatavs līdz nāvei mocīt katru, kas gadījies ceļā, – sākot ar bezrakstura pērkamiem ielu bandītiem un beidzot ar divkosīgiem korumpētiem ierēdņiem.

Violet & Daisy | ASV
Žanrs
„Oskara” laureāts Džefrijs Flečers (par labāko scenāriju filmai „Dārgumiņš”) Toronto kinofestivālā debitējis ar savu pirmo režijas darbu – filmu „Violeta un Deizija”. Tā līdzinās Tarantīno daiļradei un pamatoti tiek atzīta par Flečera šedevru. Galvenās varones ir pusaudzes – filma nosaukta viņu vārdā. Viņas ir algotas slepkavas, viņu mērķis – nopelnīt lielu naudu. Kinozvaigznes Džeimss Gandolfīni, Denijs Treho, Sīrše Ronana un Aleksa Bledela īstenojušas visas režisora ieceres. Filmā savijas kopā komēdijas elementi, cīņas skati un pusaudžu naivums; to vainago slepkavu un upura konfrontācija, kas skar visu varoņu dzīvi. Ja nebūtu zināms, kas ir filmas režisors, droši varētu sacīt: tas ir Kventina Tarantīno darbs. Jaunajām aktrisēm A.Bledelai un S.Ronanai nākas iemiesoties neierastās lomās. Filmas „Dārgie pīšļi” zvaigzne Sīrše Ronana parasti tēlo raksturlomas, taču šajā filmā viņas varone ir maigā un pakļāvīgā Deizija. Jaukā un vēlīgā A.Bledela tēlo pusaudzi Violetu, kam dzīve jau darījusi pāri. Viņa kļūst cietsirdīga, top par aukstasinīgu slepkavu un nešaubīdamās nošauj labāko draudzeni. Šajā filmā vienu no pēdējām lomām tēlojis Džeimss Gandolfīni – „Soprāno ģimenes” zvaigzne. Itāliešu izcelsmes aktieris tika uzskatīts par Holivudas ģēniju, sadarbojies ar pašiem slavenākajiem Holivudas režisoriem un 51 gada laikā nospēlējis 51 lomu.

The Frozen Ground | ASV
Žanrs
Budžets
27,220,000.00$
Skota Volkera filmas sižets par maniaku, kas slepkavo Aļaskā, balstīts reālos notikumos. Galvenajās lomās – Nikolass Keidžs un skaistule Vanesa Hadžensa. Filmā piedalās arī slavenais reperis 50 Cent un Rada Mičela („Klusais kalns”). Maniaks Roberts Hansens (Dž. Kjūsaks) savus noziegumus pastrādāja XX gs. 80. gados un tiek turēts aizdomās par 20 sieviešu noslepkavošanu. Viņš aizveda savus upurus Aļaskas savvaļā, vēroja tos un pēc tam medīja kā dzīvniekus. Maniaks dzīvoja kā gluži parasts cilvēks – bija kārtīgs ģimenes tēvs, ceptuves īpašnieks un krietns mednieks. Policijas centieni aizturēt slepkavu cieta sakāvi, un tā turpinājās veselus 13 gadus. Tikai policijas seržants Džeks Halkombs (N. Keidžs) nenolaiž rokas un pamazām tuvojas mērķim – slepkavību noslēpuma atminējumam. Atklāt noziegumus seržantam palīdz pusaudze, kurai izdevies aizbēgt no maniaka. Viņi kopā izstrādā slepkavas notveršanas plānu un izdomā, kā ievilināt viņu savos tīklos. Notiek sarežģīta šaha partija – spēle uz dzīvību un nāvi. Vai viņiem izdosies apturēt maniaku un novērst noziegumus?

1 2 3 4 5