hitmanis

Desperado | ASV| Meksika
Žanrs
IMDB
7.2 (165287 balsu)
Budžets
7,000,000.00$
Mūziķis El Mariači ierodas Meksikas pilsētā un tiek maldināts kā hīts. Viņš nonāk nepatikšanās ar vietējo narkotiku kungu un cenšas atriebties sava mīļākā nāvei.

The Replacement Killers | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (26169 balsu)
Budžets
30,000,000.00$
Ķīniešu kvartāla noziegumu boss Terence Vei lūdz noalgot slepkavu Džonu Lī noslepkavot policista Stana Zedkova jauno dēlu. Lī ir redzams zēns, bet viņa sirdsapziņa kļūst labāka, un viņš saudzē bērna dzīvību. Baidoties, ka Vejs atriebsies savai ģimenei Ķīnā, Lī meklē ekspertu viltotāju Megu Koburnu, lai iegūtu pasi, kas viņam nepieciešama, lai izietu no valsts, bet drīz viņa takā atrodas rezerves slepkavu grupa.

The Gauntlet | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (19951 balsu)
Budžets
5,500,000.00$
Fēniksa policists Bens Šoklijs ir ļoti paveicies, lai kļūtu par nolaidu, kad tiek norīkots pārvadāt liecinieku vārdā Gusu Maliju no Vegasas. Mally izrādās karojoša prostitūta ar mob saitēm un inkriminējošu informāciju par augstu novietotu figūru.

The Eiger Sanction | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (16632 balsu)
Klasiskās mākslas profesors un kolekcionārs, kurš darbojas arī kā profesionāls slepkava, tiek piespiests no aiziešanas pensijā, lai atriebtos par veca drauga slepkavību.

Wild Target | Francija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.8 (34607 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Viktors Maynards ir pusmūža vientuļnieks slepkava, kurš dzīvo, lai izpatiktu savai briesmīgajai mātei, neskatoties uz viņa paša nevainojamo reputāciju par letālo efektivitāti. Viņa profesionālā darbība tiek pārtraukta, kad viņš nonāk pie kāda no paredzētajiem upuriem. Pēc savas dzīves saudzēšanas, viņš negaidīti iegūst jaunu mācekli. Uzskatot, ka Viktors ir privātais detektīvs, viņa divi jaunie pavadoņi tagojas līdzās, kamēr viņš mēģina novērst viņa nelaimīgā klienta slepkavības uzmanību.

Red Rock West | ASV
Žanrs
IMDB
7.0 (19215 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Kad Teksanam Maiklam solītais darbs Vaiomingā neīstenojas, Maiks kļūdās no Veina kļūšanas par hitmanu, kuru viņš nolīga, lai nogalinātu savu neuzticīgo sievu Suzanne. Maiks pilnībā izmanto situāciju, savāc naudu un skrien. Atvaļinājuma laikā viss notiek nepareizi un drīz pasliktinās, kad viņš nokļūst īstajā hitmanā Lilijā.

Wild at Heart | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (77996 balsu)
Budžets
9,500,000.00$
Jaunie cienītāji Sailor un Lula darbojas no visdažādākajām dīvainībām, kuras Lula mamma ir nolīgusi, lai nogalinātu Sailor.

Eraser | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.1 (100055 balsu)
Budžets
100,000,000.00$
ASV maršals Džons Krīgers izdzēš liecinieku aizsardzības programmā uzņemto cilvēku identitātes. Viņa pašreizējais uzdevums ir aizsargāt Lelu Kullenu, kurš nav atklājis pierādījumus, ka ieroču ražotājs, kurā viņa strādā, ir pārdevis teroristu grupējumiem. Kad Krīgers atklāj, ka programmā ir korumpēts aģents, viņam ir jāsargā sava dzīvība, mēģinot aizsargāt Lī.

Assassins | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (74899 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Slepkava Roberts Rats ierodas bērēs, lai nogalinātu ievērojamo mobsteru, un tikai tāpēc, lai redzētu, kā sāncensis nolīgst ieroci, pabeidz viņa darbu - ar drausmīgiem rezultātiem. Šausmās par nevainīgu apkārtējo cilvēku slepkavību, Rāts nolemj veikt vienu pēdējo darbu un pēc tam atgriezties civilā dzīvē. Bet atrast savu izeju no slepkavošanas pasaules kļūst arvien bīstamāk, jo Rāts iekrīt sievietes mērķī un pats kļūst par ievērojamu vīrieti.

Get Carter | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (27608 balsu)
Budžets
63,600,000.00$
Pārtaisīt par britu klasiku. Džeks Kārters, mob piespiedu izpildītājs, kas dzīvo Lasvegasā, dodas atpakaļ uz savu dzimto pilsētu Sietlu uz brāļa bērēm. Šīs vizītes laikā Kārters saprot, ka viņa brāļa nāve nebija nejauša, bet gan slepkavība. Kārters ar šīm zināšanām cenšas nogalināt visus atbildīgos.

2 Days in the Valley | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (17913 balsu)
Mierīgajā guļamistabā LA pilsētā San Fernando ielejā divu notriektu vīriešu slepkavība ar profesionālu sportistu sāk notikumu ķēdi, kas sadursmes kursā liek pārdesmit cilvēku ikdienišķās dzīvības. Šī gudrā pasaka stāsta par diviem hit vīriešiem, kundzi, medmāsu, atriebīgu bijušo sievu, turīgu mākslas tirgotāju un viņa mīļo palīgu, pašnāvības rakstnieku un viņa suni, kā arī rūgtu policistu un viņa partneri.

The Hitman's Wife's Bodyguard | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (95270 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Miesassargs Maikls Braiss beidzot vat atviegloti uzelpot. Vainīgs ir trakais killers Dariuss Kinkeids, kurš piebeidzis veselu baru ļaužu visā pasaulē. Saule, mīļākā grāmata un ne domas par Kinkeidu – ko gan vēl varētu vēlēties, lai atgūtu labu formu.Piepeši uzradusies karstā dāmīte – Kinkeida sieva Sonjavienā acumirklī sagandē nupat sākušos atvaļinājumu. Līdz matu galiem apbruņotā Sonja ielaužas pludmalē ziņu – Kinkeids ir Itālijā, viņu nolaupījuši teroristi, viņi jāiznīcina!

1 2 3 4 5