based on tv series

新世紀エヴァンゲリオン劇場版 Air/まごころを、君に | Japāna
Žanrs
IMDB
8.1 (64135 balsu)
Zīls pavēl veikt visaptverošu uzbrukumu NERV, lai iznīcinātu Evas, pirms Gendo var iedarbināt Trešo ietekmi un instrumentalitāti viņa kontrolē.

Le visiteur du futur | Francija
Žanrs
IMDB
6.4 (573 balsu)
Budžets
4,500,000.00$
Izpostītā nākotnē apokalipse apdraud Zemi. Pēdējā cerība ir cilvēkam, kurš spēj ceļot laikā. Viņa misija: atgriezties pagātnē un mainīt notikumu gaitu. Bet laika policija viņu medī katrā laikmetā. Nākotnes apmeklētājam sākas sacīkstes ar laiku...

The Bob's Burgers Movie | ASV
Žanrs
IMDB
7 (17791 balsu)
Budžets
38,000,000.00$
Šī ir animēta lielā ekrāna muzikālā komēdija - noslēpumaina piedzīvojumu filma, kuras pamatā ir Emmy balvas ieguvis seriāls. Tas aizsākas, kad tieši Boba burgeru priekšā plīst ūdensvada caurule, uz nenoteiktu laiku bloķējot ieeju. Kamēr Bobs un Linda cīnās, lai biznesu turpinātu, bērni mēģina atrisināt noslēpumu, kas varētu glābt viņu ģimenes restorānu. Palielinoties briesmām, viņi palīdz viens otram un cīnās, lai tiktu atpakaļ aiz letes.

Downton Abbey: A New Era | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.4 (22640 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Filmas "Dauntonas abatija" notikumi turpinās! Jaunajā kinolentē piedzīvosim atkalredzēšanos ar jau iemīļotajiem un labi zināmajiem televīzijas kulta seriāla un kinofilmas varoņiem. Viņus gaida vērienīgi notikumi – ceļojums uz Francijas dienvidiem, lai atklātu kādu intriģējošu notikumu grāfienes pagātnē, kā arī Holivudas cienīgi notikumi Dauntonā.

Kaamelott - Premier volet | Francija
Žanrs
IMDB
6.2 (3597 balsu)
Budžets
17,516,235.00$
Pēc slavētā seriāla beigām karalis Artūrs iestāsies pret Lanselota armiju, lai pēc viņa bēgšanas uz Romu atgūtu troni.

D'Artacán y los tres mosqueperros | Spānija| Indija
Žanrs
IMDB
5.2 (371 balsu)
D’Artanvau ir jauns musketieris, kurš sapņo par iespēju pievienoties leģendārajiem Musketsuņiem. Nonācis Parīzē, viņš pierāda musketsuņiem savas prasmes, iegūst viņu uzticību un kopā viņi dodas aizstāvēt karali no ļaunā kardināla Rišeljē plāna pārņemt varu.

Snake Eyes: G.I.Joe Origins | ASV| Kanāda| Japāna
Žanrs
IMDB
5.4 (39772 balsu)
Budžets
88,000,000.00$
Noslēpumainais un skarbais vientuļnieks Čūskacs izglābj sena japāņu klana mantinieku, un kā pateicības zīmi klans viņam atklāj gadsimtiem glabātas slepenās zināšanas. Bet pats galvenais: šeit viņš iegūst to, pēc kā tik ilgi tiecies – mājas un ģimenes sajūtu. Tomēr, kad kļūst zināmi viņa pagātnes noslēpumi, tiek apdraudēta viņa tuvāko cilvēku gods, lojalitāte un uzticība.

Star Trek | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (605885 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Grāvēlfilmas Mission: Impossible III, seriālu Lost un Alias režisors J.J. Abramss, kā arī Transformers un Mission: Impossible III scenārija autori nāk klajā ar jaunu visu laiku dižākās zinātniskās fantastikas Star Trek (Zvaigžņu ceļš) vīziju. Galaktikas liktenis ir niknāko sāncenšu – Aiovas pašpuikas un piedzīvojumu meklētāja Džeimsa Kērka (Chris Pine) un planētas Vulkāns iemītnieka – neatlaidīgā un apņēmīgā Spoka (Zachary Quinto) rokās. Galvenajās lomās: John Cho, Ben Cross, Bruce Greenwood, Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto, Winona Ryder, Zoë Saldana, Karl Urban, Anton Yelchin, with Eric Bana and Leonard Nimoy Režisors: J.J. Abrams