ārpusdzemdību attiecības

Reindeer Games | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (36458 balsu)
Budžets
42,000,000.00$
Pēc tam, kad viņš ir pieņēmis mirušā kameras biedra identitāti, lai sazinātos ar savu draudzeni, ex-con atrod sevi kā negribīgo kazino dalībnieku.

Fall | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (1966 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Labākajām draudzenēm Bekijai un Hanterei dzīve ir saistīta ar baiļu pārvarēšanu un savu iekšējo robežu pārkāpšanu. Taču pēc tam, kad viņas ir uzkāpušas vairāk nekā 600 metru augstumā nomaļa un pamesta radio torņa virsotnē, viņām vairs neizdodas atgriezties lejā. Tagad Bekijas un Hanteres draudzība un kāpšanas prasme tiks pakļautas vēl nebijušam izdzīvošanas testam.

The Beach | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.7 (214848 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
Divdesmit kaut kas Ričards dodas uz Taizemi un nonāk savā īpašumā ar dīvainu karti. Baumas norāda, ka tas ved uz vientuļu pludmales paradīzi, tropisku svētlaimi - satraukts un ieintriģēts, viņš plāno to atrast.

Walk Hard: The Dewey Cox Story | ASV
Žanrs
IMDB
6.8 (64309 balsu)
Budžets
35,000,000.00$
Komēdijā - parodijā attēlots stāsts par izdomāta rokenrola karaļa Džuī Koksa iziešanu muzikālajā olimpā. 411 sievietes, 3 laulības, 22 bērni, 14 audžubērni, bezgalīgi šovi, draugi no Elvisa līdz Bītliem, visas pasaulē zināmās narkotikas..., neskatoties uz visu to Koks kļuva par nacionālo ikonu, un iekaroja savas īstās iecerētās dziedātājas Darlingas sirdi.

Jamón, jamón | Spānija
Žanrs
IMDB
6.4 (12189 balsu)
Hosē Luiss ir vecāku apakšveļas fabrikas izpilddirektors, kur veikala stāvā strādā viņa draudzene Silvija. Kad Silvija kļūst stāvoklī, Hosē Luisa viņai apsolīs, ka viņš apprecēsies, visticamāk, pret vecāku vēlmēm. Hosē Luisa māte ir apņēmības pilna pārtraukt dēla saderināšanos ar meiteni no zemākas klases ģimenes un nolīgst Raulu, potenciālo apakšveļas modeli un potenciālo vēršu cīnītāju, lai pavedinātu Silviju.

Žanrs
IMDB
7.7 (59809 balsu)
Budžets
6,800,000.00$
Lī Rejam Oliveram, nāves gadījuma ieslodzītajam, tiek dota otrā iespēja dzīvē, ja viņš piekrīt veikt jaunu ķīmisku apstrādi, ko izmanto uzvedības modificēšanai.

American Beauty | ASV
Žanrs
IMDB
8.3 (1018704 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Ārēji Lesters un Karolīna ir ideāls pāris, kas dzīvo ideālu dzīvi. Bet iekšēji Lesters pārzīvo pusmūža krīzi un slīkst arvien dziļāk un dziļāk depresijā. Viss mainās brīdī, kad viņš aizraujas ar vienu no meitas draudzenēm, pamet darbu un nolemj izdzīvot jaunību vēlreiz.

Rumor has it ... | ASV
Žanrs
IMDB
5.5 (46,535 balsu)
Budžets
70,000,000.00$
Cik vien Sāra sevi atceras, viņa vienmēr ir tikusi uzskatīta par ģimenes "melno avi", jo nav spējusi atrast savu īsto vietu dzīvē. Lai cik ļoti viņa mīlētu tēvu un māsu, viņa nespēj iedomāties savu dzīvi tenisa kortos un lauku atpūtas klubos. Kad Sāra saņem ziņu, ka viņas mazā māšele precas ar savu tenisa partneri, viņa saprot, ka tikšanās ar mīļotajiem radiem ir neizbēgama. Viņas braucienu uz Pasadenu kaut cik ciešamu padara dzēlīgā vecmāmiņa Katarīna, kura nejauši pastāsta, ka Sāra nav vienīgā ģimenes "melnā avs" un, ka pirms 30 gadiem Sāras māte pāris dienas pirms kāzām aizbēgusi kopā ar noslēpumainu vīrieti. Interesanti, ka tieši tobrīd mazajā pilsētiņā paklīdušas baumas par jaunu sievieti, kura aizbēgusi kopā ar jaunekli, kurš pirms tam paspējis pavedināt arī jaunās sievietes māti un tas viss beidzies ar milzu skandālu. Baumas kļuva par ideju grāmatai, bet grāmata - par ieceri kādai filmai. Stāsta saintriģēta Sāra sāk meklēt 1967.gada filmas "The Graduate" kaseti, jo viņu māc lielas aizdomas, ka notikumi viņas ģimenē varētu būt pamats visai šai jezgai, kurā viņas vecmāmiņa, iespējams, ir pavedinātā māte, bet pašas Sāras māte ir aizbēgusī līgava. Ir tikai viens jautājums - kas bija noslēpumainais jauneklis? Lomās: Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine, Mark Ruffalo, Mena Suvari, Steve Sandvoss, Jenny Wade Režisors: Rob Reiner

Wolke neun | Vācija
Žanrs
Budžets
98.00$
Inge ir vidusmēra sieviete, kura jau labu laiku kā pārsniegusi 50 gadu atzīmi un nonākusi dilemmas priekšā: vai tiešām Verners, ar kuru viņa nodzīvojusi kopā vairāk nekā 30 gadu, ir viņas īstais? Inge piepelnās, labojot drēbes, un, kad viens no klientiem tā dziļāk ieskatās sievietes acīs, viņa saprot, ka ir iemīlējusies. Lomās: Ursula Werner, Horst Rehberg, Horst Westphal Režisors: Andreass Dresen Scenārists: Andreas Dresen, Jörg Hauschild, Laila Stieler, Conny Ziesche Producents: Dagmar Mielke Filma vācu valodā ar subtitriem angļu un latviešu valodā.

Derailed | ASV| Lielbritānija
Žanrs
Budžets
22,000,000.00$
Nokavējis rīta vilcienu uz darbu, Čārlzs nokļūst notikumu virknē, kura pilnībā izsit no sliedēm viņa ierasto dzīves ritmu. Nejauša iepazīšanās ar pievilcīgo svešinieci Lusindu un dzīve pārvēršas par ļaunu murgu, kuru izbeigt ir gandrīz neiespējami… Lomās: Clive Owen, Jennifer Aniston, Vincent Cassel Režisors: Mikael Hafstrom

Where the Truth Lies | ASV
Žanrs
Budžets
25,000,000.00$
Vinss Kolinss (Kolins Fērts) un Lenijs Moriss (Kevins Beikons) ir piecdesmito gadu Amerikas spožākais šovbiznesa duets. Viņu šarms ir neatvairāms, it īpaši daiļā dzimuma vidū. Tomēr, kad dueta viesnīcas numurā tiek atrasta mirusi jauna, skaista sieviete Morīna, viņu karjera izirst. Viņiem ir nesatricināmi alibi un viņi tiek attaisnoti jebkādos kriminālpārkāpumos, taču šis skandāls liek nešķiramajam pārim katram iet savu ceļu. Piecpadsmit gadus vēlāk mīts par Kolinsa un Morisa saistību ar mīklaino sievietes nāvi joprojām piesaista publikas uzmanību. Jauna un ambicioza žurnāliste Kerena O'Konora (Alisona Lomena) apņemas atklāt abu vīriešu noslēpumu un uzrakstīt noklusēto stāstu. Vinsam Kolinsam tiek piedāvāts viens miljons dolāru ar vienu noteikumu: patiesībai par skandālu, kas izjauca duetu, ir jānāk gaismā. Kas īstenībā notika tai naktī, kad nomira Morīna? Armēņu izcelsmes kanādiešu režisora Atoma Egojana (Eksotika, Skaistā nākotne, Ararats) filmas "Kur slēpjas patiesība" pamatā ir Ruperta Holmsa romāns. Lomās: Kevin Bacon, Colin Firth, David Hayman, Rachel Blanchard, Alison Lohman Režisors Atom Egoyan

Keeping Mum | Lielbritānija
Žanrs
Budžets
169,000.00$
Kādā Anglijas mazpilsētiņā dzīvo mazliet dīvains un neveikls mācītājs Volters Gudfelovs ar sievu Gloriju un viņu abiem bērniem - Holiju, kura ik nedēļu ir kopā ar jaunu puisi, un Pītiju, kuru regulāri iekausta skolas brašuļi. Glorija neveiksmīgi pūlas izlikties, ka ir laba mācītāja kundze, tomēr nespēj vairs paciest dzīvi blakus savam bezpalīdzīgajam vīram un bērniem un nolemj pamest ģimeni kopā ar savu amerikāņu golfa instruktoru Lensu. Viņas dzīve nonākusi strupceļā, viņai ir līdz kaklam kaimiņu suņa rejas, apkārtējo ziņkārība, laulība bez seksa un Lensa neapdomība - katru nakti viņa lūdzas pēc glābiņa. Kā atbilde uz Glorijas lūgšanām mācītājmājā ierodas burvīga, klusa mājkalpotāja Greisa, kura glabā kādu noslēpumu un kurai ir sava unikāla pieeja saimniekošanai un problēmu risināšanai šai namā... Galvenajās lomās "Misters Bīns" - britu komiķis Rovans Atkinsons, Kristīna Skota Tomasa, Megija Smita kā arī Patriks Sveizijs. Lomās: Rowan Atkinson, Kristin Scott Thomas, Maggie Smith, Patrick Swayze, Tamsin Egerton, Emilia Fox, Liz Smith, James Booth, Toby Parkes, Jack Ryan Režisors: Niall Johnson

1 2 3 4