ārpusdzemdību attiecības

The Scarlet Letter | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (13895 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Iestatīts puritāniskajā Bostonā 1600. gadu vidū, stāsts par šuvēju Hesteri Prynne, kura tiek izstumta pēc tam, kad cienītais godbijnieks kļūst stāvoklī. Viņa atsakās atklāt tēva vārdu, tiek "notiesāta" par laulības pārkāpšanu un spiesta nēsāt skarbo "A", līdz Indijas uzbrukums apvieno puritānus un noved pie viņu likumu un tikumības pārvērtēšanas.

Primary Colors | Francija| Vācija| ASV| Lielbritānija| Japāna
Žanrs
IMDB
6.6 (26664 balsu)
Budžets
65,000,000.00$
Šajā vislabāk pārdotā romiešu valodas teksta pielāgošanā par Bila Klintona 1992. gada balvu balvu, jaunais un apdāvinātais Henrijs Burtons tiek piesaistīts, lai pārraudzītu gubernatora Džeka Stantona prezidenta kampaņu. Burtons tiek ievilkts politiķa krāsainajā pasaulē un izskatās pēc tā, kā Stantons - kuram ir klejojoša acs, kas varētu būt viņa krišana - sacenšas ar savu ambiciozo sievu Sjūzenu un izteikto padomnieku Ričardu Džemmonu.

The Humbling | ASV| Itālija
Žanrs
IMDB
5.6 (6137 balsu)
Budžets
2,000,000.00$
Pēc sabrukuma un pašnāvības mēģinājuma novecojošs aktieris iesaistās daudz jaunākā sievietē, bet drīz atklāj, ka ir grūti neatpalikt no viņas.

...And Justice for All | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (28926 balsu)
Ētiskajam Baltimoras aizsardzības juristam, kurš nepatīk pret nikno juridisko korupciju, tiek lūgts aizstāvēt tiesnesi, kuru viņš nicina izvarošanas tiesā. Bet, ja viņš to nedarīs, tiesnesis viņu atstās.

The Recruit | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (126443 balsu)
Brīnišķīgajam CIP praktikantam jāpierāda sava vērtība saimniecībā, aģentūras slepenajās apmācības vietās, kur viņš iemācās skatīties uz savu muguru un nevienam neuzticēties.

Wag the Dog | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (76321 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Prezidenta sacensību pēdējās nedēļās prezidents tiek apsūdzēts seksuālā pārkāpumā. Lai nepievērstu uzmanību sabiedrībai līdz vēlēšanām, prezidenta padomnieks nolīgst Holivudas producentu, lai palīdzētu viņam sākt viltus karu.

How to Make an American Quilt | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (10319 balsu)
Budžets
10,000,000.00$
Drīz vien jaunizveidotajam studentam somam Doddam rodas aukstas kājas, kad rodas aizdomas, ka līgavainis viņu krāpj. Lai notīrītu galvu, Soms apciemo savu vecmāmiņu Hy un lielisko tanti Glady Joe Cleary Grassā, Kalifornijas štatā, un Finns uzzina, ka Hy un Glady Joe ir kaislīgu stendu grupas locekļi. viņas vizītes laikā sievietes tiek mīlinātas par mīlestības un dzīves stāstiem, kuras ir uzkrājušas bagātīgu pieredzi un daudz gudrības.

Love and Other Disasters | Francija| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.2 (13335 balsu)
Flighty Emily "Jacks" Jackson strādā britu izdevuma Vogue žurnālā. Tā vietā, lai uzturētu attiecības, Džekss regulāri sadarbojas ar savu uzticīgo bijušo draugu Džeimsu Vārdstonu un dzīvo kopā ar geju scenāristu Pīteru Simonu. Kad Džeks satiekas argentīniešu fotogrāfa palīgu Paolo Sarmiento, viņa pieņem, ka viņš ir gejs, un mēģina viņu savest kopā ar Pīteru, neapzinoties, ka Paolo ir taisns un viņā iemīlējies.

A Perfect Murder | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (75853 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Miljonāru rūpnieks Stīvens Teilors ir vīrietis, kuram ir viss, izņemot to, ko viņš visvairāk alkst: sievas mīlestība un uzticība. Ļoti veiksmīgs spēlētājs Ņujorkas finanšu pasaulē, viņš to uzskata par savu visvērtīgāko iegādi. Bet viņai ir vajadzīgs vairāk nekā tikai žilbinoša aksesuāra loma.

A Little Chaos | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
6.5 (19324 balsu)
Ainavu dārznieku nolīgst slavenais arhitekts Le Nôtre, lai uzceltu lielos dārzus Versaļas pilī. Kad abi strādā pie pils, viņi nonāk viens pret otru un tiek izkonkurēti karaļa Luija XIV tiesā.

Crossing Over | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (22242 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Imigranti no visas pasaules katru dienu ierodas Losandželosā ar cerīgiem redzējumiem par labāku dzīvi, bet maz saprotot, ko šī dzīve varētu maksāt. Viņu izmisīgie scenāriji pārbauda imigrācijas noteikumu izpildes darbinieku cilvēcību. Filmā Crossing Over rakstnieks-režisors Wayne Kramer pēta amerikāņu sapņa pievilcību un realitāti, ko imigranti atrod un rada 21. gadsimta LA

Losing Isaiah | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (5278 balsu)
Budžets
17,000,000.00$
Khaila Richards, no plaisām atkarīga vientuļā māte, nejauši atstāj savu bērnu atkritumu izgāztuvē, kamēr ir augsta, un nākamajā dienā atgriežas panikā, lai atrastu, ka viņš ir pazudis. Patiesībā bērniņu adoptēja sirsnīga sociālā darbiniece Margareta Levina un viņas vīrs Čārlzs. Gadu vēlāk Khaila ir izgājusi rehabilitāciju un strādā vienmērīgi. Uzzinājusi, ka viņas bērns joprojām ir dzīvs, viņa izaicina Margaretu aizbildnībā.

1 2 3 4