lauku apvidus

Just Add Water | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (2846 balsu)
Neveiksmīga romantiska komēdija par pieklājīgu puisi Reju Tuksbiju ar bezizejas dzīvi strupceļa pilsētā Tronā, Kalifornijā. Pēc tam, kad viņu pamudinājis kāds svešinieks, Rejs sāk atkal sapņot. Viņš nodzen parazītus savā dzīvē, izjauc nervu, lai turpinātu mīlestību bērnībā, un, visbeidzot, uzņem atpakaļ savu kopienu, apgāžot vietējo pusaudzi Met-baronu.

Jamón, jamón | Spānija
Žanrs
IMDB
6.4 (12189 balsu)
Hosē Luiss ir vecāku apakšveļas fabrikas izpilddirektors, kur veikala stāvā strādā viņa draudzene Silvija. Kad Silvija kļūst stāvoklī, Hosē Luisa viņai apsolīs, ka viņš apprecēsies, visticamāk, pret vecāku vēlmēm. Hosē Luisa māte ir apņēmības pilna pārtraukt dēla saderināšanos ar meiteni no zemākas klases ģimenes un nolīgst Raulu, potenciālo apakšveļas modeli un potenciālo vēršu cīnītāju, lai pavedinātu Silviju.

The Village | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (234657 balsu)
Budžets
60,000,000.00$
Nelielas Pensilvānijas lauku pilsētas kaimiņi dzīvo bailēs, jo apkārtējos mežos dzīvo dīvainas būtnes. Viņi lieliski zina, ka, lai izglābtos, viņiem ir skrupulozi jāievēro daži noteikumi: izvairieties no sarkanas krāsas redzēšanas, jo tas viņus piesaista, jāpaliek prom no meža, kur viņi gaida, kad kāds ieradīsies, un jāpakļaujas brīdinājuma zvanam, kas norāda, ka viņi ir tuvojas ciemam.

New in Town | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.6 (21129 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Lusija Hila ir ambicioza, daudzsološa speciāliste, kas dzīvo Maiami. Viņa dievina elegantas kurpes un smalkas mašīnas, virzīšanās pa karjeras kāpnēm ir viņas dzīves vadmotīvs. Kad viņa saņem piedāvājumu īslaicīgi doties kaut kur nekurienē vadīt rūpnīcas restrukturizāciju, viņa piekrīt, apzinoties, ka drīz sekos nozīmīgs paaugstinājums. Jaunais pavērsiens darbā Lusijas dzīvi negaidīti apgriež kājām gaisā, jo viņa atrod jaunu dzīves jēgu un pašai par pārsteigumu arī savu sapņu vīrieti... Lomās: Renée Zellweger, Harry Connick, Jr., J.K. Simmons, Frances Conroy, Siobhan Fallon Hogan Režisors: Jonas Elmer Scenārijs: Ken Rance, C. Jay Cox

Cars (RU) | ASV
Žanrs
IMDB
7.1 (310,926 balsu)
Budžets
120,000,000.00$
Iepazīstieties - lūk, Zibens Makvīns, slavenais sacīkšu vāģis! Makvīna dzīvei ir tikai viens mērķis - uzvarēt. Viņš uzskata, ka visu spēj paveikt viens pats un arī slava un atzinība pienākas tikai un vienīgi viņam. Taču viss mainās, kad Zibens Makvīns nejauši nokļūst Radiatormiestā - nomaļā pilsētiņā, kur, liekas, nenotiek nekas ievērības cienīgs. Tieši tur, viņš sastop īstus draugus un saprot, ka dzīvē ir kaut kas vairāk par sacīkšu trasi. Filmas autori ir slavenā datoranimācijas studija Pixar, kuras paspārnē tapušas filmas "Lieliskie", "Meklējot Nemo", "Rotaļlietu stāsts" u.c. Režisori: John Lasseter, Joe Ranft Filma ir dublēta krievu valodā

Messengers, The | ASV
Žanrs
IMDB
5.4 (35,994 balsu)
Budžets
16,000,000.00$
Tiek uzskatīts, ka bērni ir jūtīgāki pret paranormālām parādībām. Viņi redz lietas, ko pieaugušie nespēj. Viņi tic tam, ko pieaugušie pat nesaprot. Bērni cenšas brīdināt un pasargāt mūs. Maza, omulīga Ziemeļdakotas ferma, kur jauka, draudzīga ģimene dzīvo un nodarbojas ar saules puķu audzēšanu. Labestība un mīlestība ir šis ģimenes pamātā. Taču viss izmainās, kad ierodas Tas. Kas bīstams un ļauns ir ielauzies jaukajā ģimenes ligzdā. Tagad ģimenē valda haoss un nesaskaņas. Neuzticība, strīdi, slepkavība - šīs ģimenes dzīve nekad vairs nebūs tāda, kā agrāk… Lomās: Kristen Stewart, Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, John Corbett Režija: Oxide Pang Chun, Danny Pang

Hot Fuzz | Lielbritānija
Žanrs
IMDB
7.9 (7.9 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Londonas konstebls Nikolass Endžels ir dzimis savam darbam - veiktie aresti par 400% pārsniedz jebkura cita viņa kolēģa sasniegumus. Viņš ir gudrs, labi trenēts un fanātiski uzticīgs likumam. Darbs policijā ir viņa dzīves jēga. Tāpēc nav nekāds brīnums, ka viņu pamet mīļotā, bet priekšniecība, rūpējoties par kopējo darbu rādītāju, aizsūta viņu tālu prom no Londonas uz provinces ciematu Sendfordu. Taču neskatoties uz ārējo mieru un labklājību, ar kādu viņš sastopas jaunajā darba vietā, Nikolass drīz vien kļūst par liecinieku noslēpumainu slepkavību sērijai, kuru vietējie policisti noraksta kā nelaimes gadījumus. Lomās: Simon Pegg, Nick Frost, Jim Broadbent, Paddy Considine, Steve Coogan, Timothy Dalton, Martin Freeman, Paul Freeman, Bill Nighy, Lucy Punch, Anne Reid, Billie Whitelaw, Stuart Wilson, Edward Woodward Režisors: Edgar Wright

Homefront | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (102651 balsu)
Budžets
22,000,000.00$
Fils Brokers ir bijušais narkotiku apkarošanas aģents. Pēc sievas nāves Fils ar meitu pārceļas uz nelielu pilsētiņu, lai aizmirstu pagātni. Taču izrādās, ka apburošā pilsētiņa tikai no malas izskatās klusa un mierīga. Patiesībā šeit valda vardarbība un narkotikas, un to visu pārrauga neģēlis ar iesauku Aligators.

Lost River | ASV
Žanrs
Budžets
2,000,000.00$
"Zudusī upe" ir drūma pasaka par mīlestību, ģimeni un centieniem izdzīvot, par spīti briesmām. Tikpat kā pamestajā Lostriveras ciematā vientuļā divu bērnu māmiņa Billija nonāk drausmā pazemē, cenšoties izglābt bērnības mājokli un ģimenes pavardu. Viņas pusaugu dēls Bounss izdibina noslēpumu par Lostriveras izcelsmi. Tas viņu ieintriģē un mudina doties neparastā ceļojumā, kas kļūst par pārbaudījumu gan viņa paša spējām, gan tuvinieku izturībai.

Far from the Madding Crowd | ASV
Žanrs
Viktorijas laikmeta Anglijā neatkarīgā un stūrgalvīgā Batšeba Everdena ir lepna un skaista sieviete, kura piesaista triju dažādiem sabiedrības slāņiem piederošu vīriešu uzmanību. Pēc Batšebas tikšanās ar aitu fermas īpašnieku Gabriēlu Ouku pārgalvīgo seržantu Frensisu Troju un turīgo vecpuisi Viljamu Boldvudu, viņu dzīves vairs nekad nebūs tādas, kā iepriekš. Filmas pamatā ir Tomasa Hārdija klasiskais mīlas romāns.

Žanrs
Brāļi Gumi un Kidi ir aitkopji, kas lepojas ar labākajiem ganāmpulkiem Islandē. Tomēr, lai gan brāļus vieno nodarbošanās, bet viņu aitas – kopīgs sencis, abi nav runājuši jau gadu desmitiem. Kad Kidi ganāmpulks inficējas ar nāvējošu slimību un valdība nolemj, ka visas aitas jāiznīcina, brāļiem jāpārvar nesaskaņas, lai novērstu katastrofu un glābtu savas saimniecības. Bruņojušies ar bisi un izdomu, Gumi un Kidi ir gatavi visam. Pieredzējušā dokumentālista Grimura Hakonarsona otrā spēlfilma ir sirsnīga traģikomēdija par cilvēkiem un auniem, kas ieguvusi Kannu kinofestivāla balvu "Un Certain Regard" programmā, kurā apkopoti festivāla neparastākie un oriģinālākie darbi. Filma islandiešu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Per qualche dollaro in più | Spānija| Vācija| Itālija
Žanrs
Budžets
600,000.00$
Monko (Klints Īstvuds) ir atlīdzību mednieks, kurš medī nežēlīgo El Indio un viņa rīkļuravēju bandu. Meklējumu laikā viņš satiek vēl vienu atlīdzību mednieku, pulkvedi Daglasu Mortimeru (Lī Van Klifs), un viņi nolemj uz laiku apvienoties, lai notvertu El Indio. Procesa laikā abi neuzticās viens otram, kas noved pie dažādām negaidītām, bet vienmēr saspringtām situācijām... jo neviens no viņiem nav tas, par ko uzdodas. Serdžio Leones klasiskās vesternu triloģijas otrā daļa. FILMA ANGĻU VALODĀ, BEZ SUBTITRIEM.

1 2 3