3 Arts Entertainment

Brooklyn Nine-Nine | ASV
Žanrs
IMDB
8.4 (182034 balsu)
Vienas kameras ansambļa komēdija, kas seko eklektiskas detektīvu grupas dzīvībai Ņujorkas iecirknī, ieskaitot vienu slacēju, kurš ir spiests uzveidoties, kad iegūst jaunu priekšnieku.

The Call of the Wild | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
6.8 (18146 balsu)
Budžets
109,000,000.00$
Suņa Baka miermīlīgā dzīve apgriezās ar kājām gaisā zelta drudža laikos, kad no mājām Kalifornijā viņš nokļuva mežonīgajā un bargajā Aļaskā. Baka neticamie piedzīvojumi stāsta par viņa meklējumiem atrast savu vietu dzīvē un kļūt par tās saimnieku jaunajā pasaulē.

The Day the Earth Stood Still | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
5.5 (159600 balsu)
Budžets
80,000,000.00$
Galaktikas planētu federācija sūtījusi uz Zemi sūtni ar brīdinājumu – ja zemes ļaudis nepārtrauks postošo iejaukšanos dabas procesos, tad Zeme drīz vien ies bojā. Taču cilvēki uzskata atnācēju par agresoru un viņš spiests bēguļot, izliekoties par parastu zemes iedzīvotāju. Kamēr valdība un zinātnieki drudžaini cenšas izskaidrot svešnieka parādīšanos un viņa misiju, šajā lietā tiek iejaukta kāda sieviete un viņas audžudēls. Pavisam drīz viņi saprot, kādi ir patiesie atnācēja nodomi. Lomās: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Kathy Bates Režisors: Scott Derrickson Scenārists: David Scarpa Producents: Paul Harris Boardman

Guess Who | ASV
Žanrs
Budžets
35,000,000.00$
Vecākiem allaž lielus pārdzīvojumus sagādā iepazīšanās ar topošajiem znotiem. Taču Persijs Džonss ir šokēts, iepazīstoties ar meitas izredzēto - nēģeru ģimenē grasās ieprecēties baltais! Lai gan Persijs jau laikus ir sagatavojis vispārīgu "meitas aizsardzības programmu", dažas lietas viņš nav ņēmis vērā. It īpaši iespēju, ka, strīdoties ar puisi, izpelnīsies ģimenes sieviešu nicinājumu un sieva viņu pametīs pašā kāzu jubilejas priekšvakarā. Palikuši divatā, nākamais vīratēvs un znots ir spiesti izstrādāt stratēģiju kā izlūgties piedošanu savām mīļotajām, panākot, ka abas atgriežas mājās. Lomās: Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoe Saldana, Judith Scott

Beautiful Creatures | ASV
Žanrs
Budžets
60,000,000.00$
Zvaigznēs ierakstīts pārdabisks mīlasstāsts starp diviem jauniešiem Amerikas Dienvidos. Ītans – jauns cilvēks, kurš ar nepacietību gaida skolas izlaidumu, kad varēs doties prom no Dienvidu mazpilsētas, iemīl noslēpumaino jauno klasesbiedreni Līnu. Meitene, kuru Ītans pirms satikšanās jau redzējis sapņos, apmetas pilsētas visvecākajā un baisākajā namā pie sava tēvoča. Abi kopā viņi atklāj tumšus noslēpumus savu ģimeņu un klusās pilsētiņas pagātnē... Režisora Ričarda Lagravenesa (P.S. Es Tevi mīlu) pasaulslavenā bestsellera ekranizācijā galvenās lomas atveido jaunās zvaigznes Aldens Ernreihs un Alise Englerta, kā arī slavenie aktieri Džeremijs Airons, Emma Tomsone un Viola Deivisa.

The To Do list | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (35659 balsu)
Budžets
1,500,000.00$
Tusiņu vietā apzinīgā skolniece Brendija (Obrija Plaza) dod priekšroku mācību grāmatām, jo tuvojas izlaidums un drīz jādodas studēt. Bet viņa aptver, ka koledžā neklāsies viegli - viņas atzīmes ir teicamas, taču meitenei, kura nevienu reizi pat nav skūpstījusies ar puisi, būs ļoti grūti adaptēties studentu dzīvē! Un tad Brendija nolemj būt apzinīga arī šajā jomā un cītīgi apgūt iekavēto. Viņa rūpīgi izveido sarakstu ar visiem seksuālajiem uzdevumiem, kurus viņai vajadzētu paspēt atlikušajā laikā līdz koledžai...

Edge of Tomorrow | ASV| Kanāda| Austrālija
Žanrs
IMDB
7.9 (573317 balsu)
Budžets
178,000,000.00$
Filmas “Rītdienas robeža” darbība norisinās tuvā nākotnē, kurā citplanētieši ir uzsākuši iznīcinošu uzbrukumu Zemei. Cietuši sakāvi visās līdzšinējās kaujās, pasaules valstu armijas apvienojas izšķirošajam uzbrukumam. Virsnieks Viljams Keidžs ir armijas zinātnieks, kurš nav piedalījies nevienā kaujā līdz brīdim, kad tiek pazemināts rangā un nosūtīts doties uzbrukumā. Viņš tiek nogalināts dažu minūšu laikā pēc uzbrukuma sākuma, bet pēkšņi atmostas dienu pirms savas nāves. Keidžs nokļūst neizskaidrojamā laika atkārtošanās ciklā, piespiežot viņu atkal no jauna doties zaudētajā kaujā un mirt. Asa sižeta filmā galveno lomu spēlē Toms Krūzs ("Neiespējamā misija”) un Emīlija Blanta (“Laika cilpa”), tās režisors ir asa sižeta filmu “Borna identitāte” un “Smita kungs un kundze” autors Dags Līmans. Filma 3D formātā.

Unbroken | ASV
Žanrs
Budžets
65,000,000.00$
3 nominācijas ASV Kinoakadēmijas balvai "Oscar"! "Nesalauztais" ir episks, emocionāls un iedvesmojošs stāsts, kas balstīts uz patiesiem notikumiem. Filmu režisējusi ASV Kinoakadēmijas balvas ieguvēja Andželīna Džolija. Biogrāfiskā drāma balstīta uz patiesiem notikumiem un stāsta par olimpieti un kara veterānu amerikāni Luisu Zamperini, kurš piedalījās 1936. gada Olimpiskajās spēlēs Berlīnē un, sākoties Otrajam pasaules karam, devās uz fronti. Viņa lidmašīna tika notriekta, un kopā ar diviem biedriem viņš 47 dienas dreifēja glābšanas plostā. Zamperini nonāca japāņu gūstā un piedzīvoja neskaitāmas spīdzināšanas. Mājās viņš atgriezās tikai pēc kara. Filmas pamatā Lauras Hillenbrandas (Seabiscuit: An American Legend) bestsellers.

1 2 3 4