3 Arts Entertainment

It's Always Sunny in Philadelphia | ASV
Žanrs
IMDB
8.8 (229310 balsu)
Četri egocentriski draugi vada īru krogu Filadelfijā un cenšas atrast ceļu pieaugušo darba un attiecību pasaulē. Diemžēl viņu izkropļotie uzskati un nedrošie spriedumi bieži noved pie nepatikšanām, radot neskaitāmas neērtas situācijas, kuras parasti tikai pasliktinās, pirms tās kļūst labākas.

The Sex Lives of College Girls | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (22863 balsu)
Sekojiet četriem koledžas istabas biedriem, kad viņi ierodas Jaunanglijas prestižajā Eseksas koledžā. Daudzas pretrunas un hormoni, šīs meitenes ir vienlīdz mīļas un satriecošas, jo viņas dzīvo savu jauno, brīvo dzīvi universitātes pilsētiņā.

Ordinary Joe | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (2728 balsu)
Izpētiet trīs paralēlās Džo Kimbro dzīves pēc tam, kad viņš savas dzīves krustcelēs ir izdarījis galveno izvēli. Seriāls uzdod jautājumu par to, cik savādāka varētu izskatīties dzīve, ja lēmumu pieņemtu, balstoties uz mīlestību, lojalitāti vai aizraušanos.

Q-Force | ASV
Žanrs
IMDB
6.6 (5861 balsu)
Geju superspiegs un viņa niķīgā LGBTQ komanda cīnās, lai pierādītu sevi aģentūrai, kas viņus nenovērtēja. Šodien Rietumholivuda... rīt pasaule!

Master of None | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (73961 balsu)
30 gadus vecais Ņujorkas aktieris Devs uzņemas tādus brieduma pīlārus kā pirmais lielais darbs, nopietnas attiecības un dzimumnoziedznieku pārvarēšana metro.

Hacks | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (31722 balsu)
Izpētiet tumšo mentoru, kas veidojas starp Deboru Vensu, leģendāro Lasvegasas komiķi, un 25 gadus veco, tiesīgo, atstumto.

Girls5eva | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (3811 balsu)
Kad 90. gadu meiteņu grupu ar vienu hitu brīnišķīgu grupu iepazīst jauns reperis, tās dalībnieki atkal apvienojas, lai vēlreiz īstenotu savus popzvaigznes sapņus. Tās var būt pieaugušas sievietes, kas līdzsvaro dzīvesbiedrus, bērnus, darbu, parādus, vecāku novecošanu un plecu sāpes, bet vai viņas nevar būt arī Girls5Eva?

Rutherford Falls | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (2729 balsu)
Neliela pilsēta Ņujorkas štatā tiek apgriezta kājām gaisā, kad vietējā leģenda un pilsētas vārdamāsa Neitans Raterfords cīnās pret vēsturiskas statujas pārvietošanu.

A Black Lady Sketch Show | ASV
Žanrs
IMDB
7.5 (3149 balsu)
Stāstījumu sērija, kas norisinās neierobežotā maģiskā realitātē, kas ir pilna ar dinamiskiem, jautriem varoņiem un slavenību viesiem, kas demonstrē skečus, ko izpilda galvenā melnādaino sieviešu grupa.

Chad | ASV
Žanrs
IMDB
3.1 (5414 balsu)
14 gadus vecs persiešu zēns izmisīgi cenšas iekļauties, tikt galā ar mātes randiņu dzīvi un izdomāt savu kultūras identitāti.

Mr. Mayor | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (4732 balsu)
Kāds pensionēts uzņēmējs kandidē uz Losandželosas mēra amatu, lai pierādītu, ka viņš "joprojām ir sapratis". Kad viņš uzvar, viņam ir jāsaprot, ko viņš aizstāv, jāiegūst sava lielākā kritiķa cieņa un jāsazinās ar savu pusaugu meitu, vienlaikus cenšoties kaut ko izdomāt Amerikas otrajai dīvainākajai pilsētai.

Space Force | ASV
Žanrs
IMDB
6.7 (66292 balsu)
Četru zvaigžņu ģenerālis nežēlīgi sadarbojas ar ekscentrisku zinātnieku, lai sagatavotu ASV armijas jaunāko aģentūru — Kosmosa spēkus — pacelšanai.

1 2 3 4