3 Arts Entertainment

Mythic Quest: Raven's Banquet | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (26996 balsu)
Iepazīstieties ar visu laiku lielākās vairāku spēlētāju videospēles komandu. Taču darbavietā, kas koncentrējas uz pasauļu veidošanu, varoņu veidošanu un leģendu radīšanu, vissmagākās cīņas nenotiek spēlē — tās notiek birojā.

Upload | ASV
Žanrs
2033. gadā cilvēkus, kas ir tuvu nāvei, var “augšupielādēt” virtuālās realitātes viesnīcās, kuras pārvalda 6 tehnoloģiju firmas. Nauda, kurai pietrūkst naudas, Nora dzīvo Bruklīnā un strādā klientu apkalpošanā, lai iegūtu greznu “Lakeview” digitālo dzīvi. Kad LA ballītes zēna / kodētāja Nātana pašbraucošā automašīna avarē, viņa apkopes draudzene viņu pastāvīgi augšupielādē Noras VR pasaulē.

I Love You, Daddy | ASV
Žanrs
IMDB
6.3 (3542 balsu)
Kad veiksmīga televīzijas rakstnieka meita kļūst par novecojoša režisora ar drausmīgu pagātni interesi, viņš uztraucas, kā rīkoties šajā situācijā.

Bio-Dome | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (25249 balsu)
Budžets
15,000,000.00$
Buds un Dailija ir divi zaudētāji, kuri neko nedara ar savu dzīvi. Abas viņu draudzenes aktīvi iesaistās apkārtējās vides glābšanā, bet abiem draugiem par Zemes glābšanu nevarēja rūpēties mazāk. Kādu dienu, kad zinātnieku grupa sāk misiju gadu dzīvot "Bio Domā" bez ārēja kontakta, Buds un Doile kļūdaini kļūst par projekta daļu.

Insecure | ASV
Žanrs
IMDB
7.8 (9949 balsu)
Seko mūsdienu afroamerikāņu sievietes neveiklajai pieredzei un pārdzīvojumiem.

The Fugitive
Žanrs
Maldīgi apsūdzēts Losandželosas metro vilciena sprādzienā ar “tūlīt, apstipriniet, vēlāk” žurnālistiku, zila apkaklīšu darbiniekam Maikam Ferro jāpierāda sava nevainība, atklājot patieso vainīgo, pirms izmeklēšanas vadītais leģendārais policists viņu var aizturēt.

Man with a Plan
Žanrs
IMDB
6.9 (6906 balsu)
Kad sieva atgriežas darbā, un vīrs paliek mājās, lai rūpētos par bērniem, viņš saprot, ka bērnu audzināšana ir daudz grūtāka, nekā viņš bija domājis.

Tacoma FD | ASV
Žanrs
IMDB
7.9 (1584 balsu)
Ugunskuģī, kas atrodas vienā no Amerikas lietainākajām pilsētām un kurā ir viegli dzirdami ugunsgrēki, kuru dzēšana ir nepieciešama, tā ekipāža sevi izklaidē ar radošām sacensībām, draudzīgām pirmās palīdzības sniedzēju sāncensēm un dīvainiem ārkārtas izsaukumiem.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi | ASV| Maroka| Malta
Žanrs
IMDB
7.3 (110318 balsu)
Budžets
50,000,000.00$
Pēc tam, kad uzbrukumā ASV bāzei Lībijā tiek nogalināts Amerikas vēstnieks, drošības komanda pūlas savaldīt haosu.

Girl, Interrupted | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
7.3 (154853 balsu)
Budžets
40,000,000.00$
60. gadu beigās mainīgajā pasaulē Sūzenas Kaisenas noteiktais psihoterapeita “īsais atpūta”, kuru viņa bija sastapis tikai vienreiz, kļūst par dīvainu, nezināmu ceļojumu uz Alises Brīnumzemi, kur viņa cīnās ar plānu līniju starp parasto un trako. Susanna drīz saprot, cik grūti ir izkļūt no brīža, kad ir izdarījusi saistības, un galu galā viņai jāizvēlas starp cilvēku pasauli, kas pieder iekšienē, vai sarežģīto realitātes pasauli ārpus tās.

National Lampoon's Loaded Weapon 1 | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (43065 balsu)
LA detektīvs tiek noslepkavots, jo viņai ir mikrofilma ar recepti kokaīna sīkdatņu pagatavošanai. "Letālā ieroča" stila policistu komanda mēģina atrast un apturēt draugus, pirms viņi var tautu aplaupīt, izplatot savus izstrādājumus, izmantojot sīkdatņu disku "Wilderness Girls".

Better Things | ASV
Žanrs
IMDB
7.7 (10485 balsu)
Sems Fokss ir vienots, strādājošs aktieris bez filtra, kurš mēģina audzināt savas trīs meitas - Maksu, Frenku un Hercogu - Losandželosā. Viņa ir mamma, tētis, tiesnesis un policisti.

1 2 3 4