Vertical Entertainment

Collection | ASV
Žanrs
IMDB
4.4 (450 balsu)
Sērojošais tēvs cīnās ar graujošo, manipulatīvo parādu piedziņas pasauli, vienlaikus cenšoties atbrīvoties no savas pagātnes traģēdijas. Viņš nonāk pretstatā savam labākajam draugam ar satraucošām sekām.

Small Engine Repair | ASV
Žanrs
IMDB
6.5 (3934 balsu)
Šķietami ikdienišķā trīs veco draugu atkalapvienošanās neelastīgā remontdarbnīcā maskē slēpto darba kārtību, ko veicinājusi priviliģēta jauna jupija ierašanās.

Rushed
Žanrs
IMDB
5.7 (2639 balsu)
Barbaras O'Braienas, īru katoļu mātes, dzīve ir apgriezusies kājām gaisā, kad viņas dēls, koledžas pirmkursnieks, tiek iesaistīts traģiskā negadījumā. Ņemot taisnīgumu savās rokās, viņa ceļo pa valsti, ierakstot mātes, kuras ir zaudējušas dēlus, lai pierādītu universitātes atbildību. Saskaroties ar korupciju un piesegšanu, viņa vēlas atriebties vienam cilvēkam, kuru viņa uzskata par patiesi atbildīgu, pierādot, ka ellē nav tādas dusmas kā mātei.

Out of Death | ASV
Žanrs
IMDB
3.3 (5153 balsu)
Kad Šenona, sieviete, kura vēlas izmest sava tēva pelnus mežā, ir lieciniece korumpētam policistam, kurš tirgojas ar narkotikām ar narkomānu, viņai jāmēģina bēgt, jo viņu tracina divi neuzticami policisti, kuri redz viņu slepeni fotografējam viņus. noziegumu manevrs. Pēc tam viņi spēlē kaķa un peles spēli pa mežu, kad Šenona sadarbojas ar pensionētu šerifu, lai iegūtu papildu pastiprinājumu. Tā ir tikai izdzīvošanas un egalitārisma novirzīšanās.

Rogue Hostage | ASV
Žanrs
IMDB
3.4 (2415 balsu)
Bijušais jūras kājnieks sacenšas ar laiku, lai glābtu ķīlnieku grupu, tostarp savu jauno meitu un kongresmeni, kad bruņoti kaujinieki pārņem viņa patēva veikalu.

After We Fell | Francija| ASV
Žanrs
IMDB
4.7 (15802 balsu)
Budžets
700,331.00$
Tesa ir gatava jaunam dzīves posmam. Spožais prestižas koledžas diploms paver jaunas iespējas. Meitene atrod sapņu darbu starptautiskā kompānijā. Viņas nodoms pārcelties uz Sietlu nemaz neiepriecina Hārdinu. Viņa neapmierinātība, pārmetumi un mūžīgā greizsirdība sāpīgi ievaino Tesu un rada bažas. Vai ir vērts visu likt uz kārts un upurēt daudzsološu karjeru? Taču kā lai aizmirst kopā pavadītās naktis un un kaislīgos skūpstus, viņa ciešos vīrieša apskāvienus un tuvību, kas dara traku?

Every Breath You Take | Vācija| ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (5810 balsu)
Psihiatrs, kura klients izdara pašnāvību, atklāj, ka viņa ģimenes dzīve ir izjaukta pēc tam, kad viņas pārdzīvojušais brālis ir iepazīstināts ar viņa sievu un meitu.

The Seventh Day | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (4766 balsu)
Slavens eksorcists sadarbojas ar iesācēju priesteri savā pirmajā apmācību dienā. Kad viņi iegrimst dziļāk ellē uz zemes, robežas starp labo un ļauno izplūst, un parādās viņu pašu dēmoni.

Body Brokers | ASV
Žanrs
IMDB
5.9 (10 balsu)
Jūta un viņa draudzene Opāla ir narkomāni, kas dzīvo Ohaio lauku ielās. Pēc tam, kad viņu pieņēma darbā ķermeņa mākleris Vuds un piedāvāja ārstēties Losandželosā, Vuds paņem Jūtu zem paspārnes un iepazīstina ar ārstniecības centra magnātu Vinu. Vuds un Vins ienes Jūtu savā ienesīgajā un nelegālajā darījumā, kur dzīvības glābšana ir otrajā vietā.

Ava | ASV
Žanrs
IMDB
5.7 (871 balsu)
Slepkava melnajā operā ir spiesta cīnīties par savu izdzīvošanu pēc tam, kad darbs kļūst bīstami nepareizs.

Žanrs
IMDB
6.5 (20776 balsu)
Budžets
4,357,373.00$
Vīrietis, kurš spēj iekļūt tautu atmiņās, pieņem spožas, satrauktas sešpadsmit gadus vecas meitenes lietu, lai noteiktu, vai viņa ir sociopāts vai traumas upuris.

The Hating Game | ASV
Žanrs
IMDB
6.2 (18314 balsu)
Apņemoties sasniegt profesionālos panākumus, neapdraudot viņas ētiku, Lūsija sāk nežēlīgu spēles uzvedību pret auksto un efektīvo Nemesis Joshua, sāncensību, kuru sarežģī viņas arvien pieaugošā pievilcība pret viņu.

1 2