Vertical Entertainment

The Donor Party | ASV
Žanrs
Seko Džeklinai, kura ļoti vēlas bērniņu, un saprot, ka viņai nav vajadzīgs vīrs, lai kļūtu par māti pēc nekārtīgas šķiršanās un iztērētiem tiešsaistes iepazīšanās gadiem, tāpēc viņa un viņas labākās draudzenes izveido plānu viņas grūtniecības iestāšanās ļoti īpašā ballītē. .

After Ever Happy | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (5752 balsu)
Tesa vairs nav naivā un paļāvīgā meitene, kuras pasauli līdz dziļumiem satrieca tikšanās ar pievilcīgo Hārdinu, kurā viņa iemīlējās ar beznosacījumu mīlestību. Viņai reizi par visām reizēm jāizlemj, vai turpināt kaislīgas attiecības, kurās ir tik daudz vilšanās un neskaidrības.

Abandoned | ASV
Žanrs
IMDB
3.7 (1665 balsu)
Pēc tam, kad jauns pāris kopā ar savu dēlu ievācas nomaļā lauku mājā, sievietes cīņas ar pēcdzemdību psihozi sāk saasināties... mājai atklājot savus noslēpumus.

Alice | ASV
Žanrs
IMDB
5.3 (2078 balsu)
Alise pavada savas dienas verdzībā Džordžijas lauku plantācijās, nemierīgi alkstot pēc brīvības. Pēc vardarbīgas sadursmes ar plantācijas īpašnieku Polu, Alise bēg cauri blakus esošajiem mežiem un paklupa uz nepazīstamu šosejas skatu, un drīz vien atklāj šokējošu realitāti, kas atrodas aiz koku līnijas.

Last Survivors | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (2201 balsu)
Attēls ir uzņemts pēc apokaliptiska notikuma, kas liek cilvēkiem nonākt galējā izolācijā. Tēvs un dēls, kuri jau 20 gadus dzīvo ārpus elektrotīkla, sastopas ar svešinieku, kurš draud sagraut viņu uzcelto utopiju.

In the Forest | ASV
Žanrs
IMDB
3.8 (626 balsu)
Helēna un viņas meita Emīlija negribīgi pavada Helēnas tēvu Stenu ģimenes kempingā, braucot dziļi mežā, lai izbaudītu īstu brīvdabas pieredzi, lai tikai ierodas dusmīgs zemes īpašnieks Hovards un piespiež viņus doties prom. Kad viņu RV iestrēgst, Helēna nolemj meklēt palīdzību, bet atklāj satraucošu noslēpumu vīrieša īpašumā. Pēc tam viņai ir jācīnās, lai aizsargātu savu ģimeni un dzīvai izkļūtu no meža, pirms viņu nomedīs.

American Siege | ASV| Kanāda
Žanrs
IMDB
3.4 (1834 balsu)
Bijušajam NYPD virsniekam, kurš kļuvis par šerifu mazā Džordžijas lauku pilsētiņā, jācīnās ar zagļu bandu, kas par ķīlnieku sagrābusi bagātu ārstu.

Death of a Telemarketer | ASV
Žanrs
IMDB
4.8 (602 balsu)
Raidīgs telemārketinga speciālists nonāk vīrieša žēlastībā, kuru viņš mēģināja izkrāpt.

Heart of Champions | ASV
Žanrs
IMDB
5.8 (1339 balsu)
Budžets
32,000.00$
Pēdējā gada laikā Ivy League koledžā 1999. gadā draugu grupas un komandas biedru dzīves uz visiem laikiem mainās, kad armijas veterinārārsts pārņem viņu disfunkcionālās airēšanas komandas treneri.

The Curse of La Patasola | ASV
Žanrs
IMDB
3.4 (342 balsu)
Nedēļas nogales kempinga ceļojumā divus grūtībās nonākušus pārus vajā La Patasola, slavenais vampīriskais briesmonis no Amazones folkloras, pārbaudot savas attiecības, morāli un vēlmi izdzīvot.

The Estate | ASV| Lielbritānija
Žanrs
IMDB
5.3 (1058 balsu)
Kad miljardiera patriarha izlutinātais dēls un jaunākā sieva plāno viņu noslepkavot, viņi izveido psihoseksuālu saikni ar savu nežēlīgi skaisto slepkavu, nogalinot un nogalinot (un nogalinot), tiecoties pēc bagātības un atzinības.

The Blazing World | ASV
Žanrs
IMDB
4.4 (607 balsu)
Kopš Mārgaretas sešu gadu vecuma viņu ir vajājusi atmiņa, ka viņa bija vērojusi, kā viņas māsa noslīkst sprādzienbīstamā cīņā starp viņas vecākiem. Būdama jauna sieviete, viņa slīd tālāk savā sagrozītajā iekšējā dzīvē, galu galā nonākot uz pašnāvības sliekšņa. Episkā ceļojumā pa savas iztēles dūmakainākajiem un baisākajiem gaiteņiem viņa mēģina izdzīt dēmonus, kas viņu spiež arvien tuvāk un tuvāk malai.

1 2