vīriešu draudzība

The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy | ASV
Žanrs
IMDB
6.9 (6919 balsu)
Budžets
1,000,000.00$
Tuvākajai geju draugu grupai ir kopīgs dzīves, attiecību, draugu nāves, jaunu sākumu, greizsirdības, tēva un profesionālo panākumu emocionālais krāšņums. Dažādos dzīves posta posmos šiem jaunajiem vīriešiem ir humoristiskas un traģiskas attiecības, un uz viņiem vienmēr ir jāpaļaujas.

Silverado | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (35516 balsu)
Budžets
26,000,000.00$
Četri negribīgi varoņi šķērso ceļus savā ceļojumā uz miegaino Silverado pilsētu. Maz viņi zina, ka pilsētu, kurā dzīvo viņu ģimene un draugi, ir pārņēmis korumpēts šerifs un slepkavīgais postenis. Dienas taupīšana ir atkarīgs no četrām asām fotografēšanas spējām, taču vispirms viņi ir jāizrauj viens no otra no cietuma un jāiemācās, kas ir viņu īstie draugi.

Hard Eight | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (38253 balsu)
Budžets
3,000,000.00$
Svešinieks mentorē jauno Reno azartisko spēlētāju, kurš ved nūju un draudzējas ar vulgāru kazino.

That Awkward Moment | ASV
Žanrs
IMDB
6.1 (94749 balsu)
Budžets
8,000,000.00$
Labākie draugi Džeisons un Daniels ļaujas ikdienišķām spārnām un izbauda viņu bezrūpīgo, nepievienoto dzīvi. Uzzinājuši, ka viņu drauga Mikey laulība ir beigusies, viņi ar prieku uzņem viņu atpakaļ viņu lokā. Trīs jaunie vīrieši noslēdz paktu, lai izklaidētos un izvairītos no saistībām. Tomēr, kad visi trīs ir iesaistījušies nopietnās attiecībās, viņiem romances ir jāslēpj viena no otras.

The Irishman | ASV
Žanrs
IMDB
8.2 (124913 balsu)
Budžets
159,000,000.00$
Risks parubīties!
Pensilvānijā, 1956. gadā Frenks Šīrans, īru izcelsmes kara veterāns, kurš strādā par kravas automašīnas vadītāju, nejauši satiekas ar mobsteru Raselu Bufalino. Tiklīdz Frenks kļūst par viņa uzticamo cilvēku, Bufalino nosūta viņu uz Čikāgu ar uzdevumu palīdzēt Džimijam Hoffa - spēcīgam arodbiedrības vadītājam, kas saistīts ar organizēto noziedzību, ar kuru Frenks saglabās ciešu draudzību gandrīz divdesmit gadus.

Bucket List, The | ASV
Žanrs
IMDB
7.4 (206,913 balsu)
Budžets
45,000,000.00$
Stāsts par diviem neizdziedināmiem pensijas vecuma vīriem, kuri pirms nāves sastāda sarakstu ar savām pēdējām vēlmēm. Aizbēguši no slimnīcas, viņi sāk piepildīt sastādīto sarakstu, kurā ir atrodama gan lēkšana ar izpletni, gan autosacīkstes, gan pokera spēle Montekarlo. Taču līdzās plānotajām izpriecām, viņi saprot, ka galvenais uzdevums tomēr ir izdarīt visu, lai labotu savas attiecības ar tuviniekiem. Lomās: Jack Nicholson, Morgan Freeman Režisors: Rob Reiner

Dialogue avec mon jardinier | Francija
Žanrs
Vieglā franču komēdija stāsta par Parīzes mākslinieku, kurš noguris no pilsētas, nolemj doties uz māju laukos, kuru ieguvis mantojumā no mātes. Šeit viņš atklāj, ka reiz skaistais dārzs ir nolaists un aizaudzis, tamdēļ uzmeklē dārznieku. Vīrieši laiku pavada sarunās, atklājot savus dzīvesstāstus kopš abu pēdējās tikšanās reizes. Lomās: Daniel Auteuil, Jean-Pierre Darroussin Režisors: Jean Becker Scenārists: Jean Cosmos Producents: Louis Becker

My Baby`s Daddy | ASV
Žanrs
IMDB
4.5 (3796 balsu)
Budžets
12,000,000.00$
Lonijs, Dominiks un Džī ir kaimiņi un labākie draugi jau kopš bērnības. Vņi visi trīs ir vecpuiši, taču, kad viņu draudzenes gandrīz vienlaicīgi paziņo, ka ir stāvoklī, jautrajai trijotnei nākas pārtraukt nemitīgo ballēšanos un uzdzīvi un saskarties ar jauniem pārbaudījumiem un jautriem pārpratumiem. Lonijs ir visnervozākais no jestrās trijotnes, jo viņa draudzenei ļoti patīk ballēties, atstājot visas rūpes viņam. Tomēr Dominikam un Džī neklājas vieglāk, jo arī viņi saskaras ar dažādām grūtībām. Neskatoties uz visiem piedzīvojumiem, ar kuriem draugiem nākas tikt galā, viņi pamazām gūst mācību un atziņas par ģimenes un draugu nozīmi dzīvē... Filmas režisore ir Cheryl Dunye, kas uzņēmusi pamācošu komēdiju ar agroamerikāņu zvaigzni Ediju Grifinu galvenajā lomā.

21 Jump Street | ASV
Žanrs
IMDB
7.2 (494172 balsu)
Budžets
42,000,000.00$
Šmits un Dženko skolā nebija tie labākie draugi, taču studijas policijas akadēmijā viņus satuvina. Nokļuvuši slepenajā vienībā 'Džapmstrīta', censoņi saņem uzdevumu iefiltrēties vidusskolā, kur notiek narkotiku tirdzniecība, un atklāt vainīgos. Izrādās, ka skolā vairs nav tik omulīgi kā pirms dažiem gadiem, un mūsdienās tur ir bīstamāk nekā pilsētas ielās.

Intouchables | Francija
Žanrs
Budžets
13,000,000.00$
Pēc nelaimes gadījuma, lidojot ar paraplānu, bagātais aristokrāts Filips ir paralizēts. Par palīgu viņš pieņem Drisu – jaunu vīrieti no priekšpilsētas, kas nesen atbrīvots no cietuma... Īsi sakot, cilvēku, kas šim darbam nemaz nav piemērots. Kopā viņi iedzīvinās Vivaldi, “Earth, Wind and Fire” – skaņās, vārdos, kostīmos un sporta tērpos. Divas pasaules sastapsies un saradīs, lai rastos draudzība – tikpat traka, dīvaina un stipra, cik negaidīta – neatkārtojamas attiecības, kas dzirkstīs un padarīs draugus neaizskaramus.

Last Vegas | ASV
Žanrs
Budžets
28,000,000.00$
„Pēdējā vecpuišu ballīte Vegasā” – šis ir stāsts par četriem bērnības draugiem – nu jau senioiriem, kas dodas uz Grēku pilsētu, lai nosvinētu gada visjautrāko vecpuišu ballīti! Starp saviem draugiem Bilijs vienmēr bijis rūdīts vecpuisis. Kad beidzot viņš uzdrošinājies bildināt par sevi gados daudz jaunāku draudzeni, viņa draugi - Pedijs, Arčijs un Sems nolemj nosvinēt šo nozīmīgo notikumu kā pienākas... Viņi visi ceļo uz Lasvegasu, nenojaušot, ka kopš viņu pēdējās vizītes pilsēta ir mainījusies līdz nepazīšanai, tāpēc vecpuišu ballīte var beigties visnegaidītākajā veidā! Režisora Džona Tartltauba („Nacionālie dārgumi”) komēdijā galvenās lomas atveido „Oskara” laureāti Roberts De Niro, Maikls Duglass, Morgans Frīmens, Kevins Klains un citi.

The Wedding Ringer | ASV
Žanrs
Budžets
23,000,000.00$
Dags Harriss (Džošs Gads) - pievilcīgs, bet ļoti nekomunikabls jauns cilvēks, pēc divām nedēļām gatavojas precēt savu sapņu meiteni (Keilija Kuoko-Svītinga). Bet tāda nelaime - Dagam nav vedēja, un nav zināms, kur to meklēt, jo tuvu draugu viņam nemaz nav! Pēc kāzu plānotāja padoma Dags dodas satikt kādu Džimiju (Kevins Harts). Džimijs ir tas cilvēks, kurš piedāvā vedēja pakalpojumus tādiem puišiem kā Dags. Viņš uzņemas kļūt par vedēju Daga kāzās, bet, lai viss izskatītos pa īstam, Džimijam nāksies notēlot Daga labāko draugu...

1 2 3