vīriešu draudzība

Let's Be Cops | ASV
Žanrs
Budžets
17,000,000.00$
Saņēmuši ielūgumu uz kostīmu ballīti, Džastins un Raiens nolemj pārģērbties par policistiem un draugi iegūst nedalītu popularitāti ballītes viesu vidū. Panākumu iedvesmoti, viņi nolemj turpināt šo spēli arī ikdienas dzīvē, taču pilnīgi nejauši iepinas īstā kriminālā notikumā. Tagad ir pienācis laiks kreisajiem poličiem likt lietā savu fizisko sagatavotību, atjautību, humora izjūtu un arī savus neīstos policistu žetonus.

Magic Mike XXL | ASV
Žanrs
IMDB
5.6 (50079 balsu)
Budžets
14,800,000.00$
Pagājuši jau trīs gadi kopš Maiks pielicis punktu savai veiksmīgajai striptīza dejotāja karjerai. Beidzot arī Maika bijušie kolēģi nolēmuši mainīt nodarbošanos, taču viņi vēlas aiziet ar satriecošu šovu, kurā uzaicina piedalīties arī leģendāro Maģisko Maiku. Pa ceļam uz pēdējās uzstāšanās vietu, piestājot pāris mazpilsētās, puiši atjauno senās draudzības saites, iegūst jaunus draugus un apgūst jaunas kustības, lai viņu uzstāšanās būtu sensacionāla un neaizmirstama.

The Night Before | ASV
Žanrs
IMDB
6.4 (62335 balsu)
Budžets
25,000,000.00$
Esat noguruši no cukursaldām romantiskām Ziemassvētku komēdijām? Skatieties pirmo Ziemassvētku komēdiju īstiem džekiem! Trīs bērnības draugiem - Ītanam, Aizekam un Krisam ir viena sena tradīcija – katrā Ziemassvētku vakarā viņi kopā iet ielās un pamatīgi uzdzīvo! Taču nu ir pienācis laiks kļūt pieaugušiem un rāmākiem, tāpēc šai labajai tradīcijai ir jāpieliek trekns punkts ar vēl vienu pēdējo ballīti. Un ja reiz pēdējo, tad vistrakāko!

The Young Offenders | Īrija
Žanrs
Konors un Džoks ir tipiski īru slaisti, kuri diendienā triec aliņus, niekojas ar zāli un vizinās ar zagtiem velosipēdiem pa dzimto Korku. Taču labāko draugu dzīves strauji mainās, kad netālu avarē narkotiku tirgotāju laiva, krastā izskalojot kokaīnu 440 miljonu eiro vērtībā. Lai tiktu pie kārotā kumosa, abiem draugiem ir jāpaspēj nokļūt avārijas vietā pirmajiem, apsteidzot fanātisku policistu, psihopātisku narkobaronu, vietējo bandītu un savus vecākus. Ir tikai viens āķis... To ir jāpaspēj izdarīt, kamēr abi vēl nav 16 gadus veci!

1 2 3