Austrālija

Tracks | Austrālija
Žanrs
IMDB
7.2 (26243 balsu)
Tikai viņas uzticīgā suņa un četru kamieļu pavadībā austrāliete apmierina tieksmi pēc vientulības, uzsākot solo ceļojumu pāri tuksnesim no Alisspringsa līdz Indijas okeānam.

Flirting | Austrālija
Žanrs
IMDB
7.2 (5494 balsu)
Gads ir 1965. gads, un Danny Embling, neveikls, mazattīstīts pusaudzis, kurš cieš no gadījuma stostīšanās, apmeklē internātskolu visu vīriešu dzimšanas vietā Jaundienvidvelsā, Austrālijā. pagājis kāds laiks kopš Danny ir bijušas romantiskas attiecības ar meiteni. Viņš lēnām sāk interesēties par Thandiwe Adjewa, Ugandas, Kenijas un Lielbritānijas meiteni, kura apmeklē visu meiteņu skolu pāri ezeram.

Strange Planet | Austrālija
Žanrs
IMDB
5.6 (799 balsu)
Alise, Džūdija un Sallija ir trīs Austrālijas istabas biedri, kuri ir nelaimīgi iemīlējušies. Gada laikā viņi piedzīvo daudzus personīgus kāpumus un kritumus. Tikmēr Īvāns, Džoels un Neils ir draugi un kolēģi ar līdzīgām problēmām, un pakāpeniski viņu dzīves dažādā mērā krustojas ar sieviešu trijnieku. Vai kāds no šiem jauniešiem beidzot atradīs apmierinošas attiecības?

Oscar and Lucinda | ASV| Lielbritānija| Austrālija
Žanrs
IMDB
6.6 (6309 balsu)
Pēc bērnības, kad viņa evaņģēliskais tēvs ir varmācīgi izturējies, nepareizs apģērbs Oskars Hopkinss kļūst par anglikāņu ministru un attīsta dievišķo azartspēļu apsēstību. Lucinda Leplastrier ir bagāta Austrālijas mantiniece, kas Londonā iepērkas materiāliem viņas tikko iegādātajai stikla rūpnīcai mājās. Nolemjot ceļot uz Austrāliju kā misionāram, Oskars tiekas ar Lucindu uz kuģa un uzzied savstarpēja apsēstība. Viņi izdara likmi, kas mainīs katra viņu likteni.

The Dressmaker | Austrālija
Žanrs
IMDB
7.1 (49622 balsu)
Budžets
11,930,000.00$
1950. gadu Austrālijā skaistā, talantīgā šuvēja Tilly atgriežas savā mazajā dzimtajā pilsētā, lai labotu savas pagātnes kļūdas. Mēģinot samierināties ar māti, viņa sāk iemīlēties, pārveidojot pilsētas modi.

Holy Smoke | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
5.9 (13502 balsu)
Atrodoties eksotiskā Indijā, skaistā, jaunā Rūta Bārona nonāk harizmātiskā reliģiskā guru ietekmē. Viņas izmisušie vecāki pēc tam nolīgst PJ Waters, macho kulta de-programmētāju, kurš konfrontē Rūtu attālā tuksneša slēptuvē. Bet PJ ātri uzzina, ka ir ticies ar savu maču seksīgajā, inteliģentajā un dzelzs gribas Rūtā.

Žanrs
IMDB
6.4 (27434 balsu)
Austrālijā, ziemeļrietumu Viktorijā četri vīri- Neds Kellijs, viņa brālis Dens un vēl divi vīri - Stīvs Hārts un Džojs Birns- dibināja bandu, kas no 1878 līdz 1880 pamanījās īstenot apjomīgas laupīšanas. 1880. gadā Kellijs tika notverts un Melburnā sodīts ar pakāršanu. Stāsts ir par to, kā bēguļojošais noziedznieks un kriminālās pasaules ikona Neds Kellijs ar savu bandu ierodas pilsētiņā ar nosaukumu Glenrovena, aplaupa tās banku un saņem pilsētas iedzīvotājus par ķīlniekiem, par savu štābu ievēloties vietējo bāru. Pēc trīs policistu nogalināšanas bandas rīcībā nonāk informācija, ka ceļā uz pilsētiņu ir vilciens ar papildus policijas spēkiem, lai atbrīvotu ķīlniekus. Kellija banda, gaidot vilcienu, kuram pēc bandas plāniem paredzēta noskriešana no sliedēm, turpina nebeidzamās izpriecas bārā. Noziedzīgo ieceri izjauc kāda skolotāja, kas brīdina vilcienu… Filma ir balstīta uz rakstnieka Roberta Drū (Robert Drew) stāstu par Neda Kellija bandu, tās režisora gods uzticēts Džordžam Džordanam, bet izpildījums lieliskajiem aktieriem Heath Ledger, Orlando Bloom, Naomi Watts, Geoffrey Rush

The Rover | Austrālija
Žanrs
Budžets
12,250,000.00$
Deivida Mišo filma ROVERS, kurai prognozē tikpat lielus panākumus kā DZĪVNIEKU KARAĻVALSTIJ (ANIMAL KINGDOM), stāsta par pasauli 10 gadus pēc tās finansiāla sabrukuma. Tajā likumiem vairs nav nekādas varas, un dzīve kļuvusi ārkārtīgi grūta. Filmas centrā ir vientuļnieks Ēriks (Pīrss), kurš klejo pa pamestām pilsētām un nomaļiem ceļiem. Kad noziedznieku banda nolaupa viņa auto, viņš dodas tiem pa pēdām un ceļā sastop bandas locekli Reju (Patinsons), kurš, būdams ievainots, pamests iepakaļ. Ērikam atliek vien paļauties uz Reja palīdzību, lai varētu sadzīt pēdas laupītājiem un atgūt savu automašīnu – vienīgo lietu, kas viņam ir būtiska.

The Water Diviner | ASV| Austrālija
Žanrs
Budžets
22,500,000.00$
Filmas "Rīkstnieks" darbība risinās Turcijā 1919. gadā, trīs gadus pēc Gallipoles kaujas, kas bija izmisīgs Sabiedroto mēģinājums ieņemt nocietināto Osmaņu impērijas pussalu, taču prasīja milzīgu skaitu upuru abās pusēs. Pēc Pirmā pasaules kara beigām austrāliešu fermeris Konors mēro tālo ceļu no Austrālijas līdz Turcijai, lai atrastu savu trīs kritušo dēlu kapa vietas un pārvestu viņu mirstīgās atliekas uz dzimteni. Šķetinot pagātnes notikumus, Konoram pavīd cerība, ka viens no viņa dēliem varētu būt dzīvs. Drāma risinās uz vēsturiskās Stambulas fona, kas aizved tēvu līdz patiesībai par savu dēlu likteni. Filmas "Rīkstnieks" režisora krēslā debitē Rasels Krovs ("Gladiators", "Noass", "Tērauda vīrs"), kurš pats ir arī galvenās lomas atveidotājs. Kopā ar viņu filmā spēlē Olga Kuriļenko ("Novembra cilvēks", "Aizmirstība", "Septiņi psihopāti") un Džejs Kortnijs ("Citādie", "Es, Frankenšteins", "Cietākais rieksts").

Mad Max: Fury Road | ASV| Austrālija
Žanrs
IMDB
8.1 (763608 balsu)
Budžets
150,000,000.00$
Apokaliptiskie notikumi risinās mūsu planētas nomaļākajā nostūrī - bezgalīgā, neauglīgā tuksnesī, kur siro motorizētas bandas. Nespējot rast sirdsmieru kopš sievas un dēla traģiskās nāves, bijušais policists Trakais Makss niknā apņēmībā viens pats cīnās par izdzīvošanu. Taču, kad viņa ceļš krustojas ar dumpīgo imperatori un viņas pavadoņiem, Trakais Makss pievienojas braucējiem un iesaistās nežēlīgās cīņās pret brutālajām bandām, kas viņus vajā.

Strangerland | Austrālija
Žanrs
Budžets
10,000,000.00$
Pārkeru ģimene pārceļas uz nomaļu Austrālijas tuksneša pilsētiņu. Ģimeni satriec negaidīta traģēdija – kamēr pilsētiņa gatavojas smilšu vētrai, Pārkeru bērni noslēpumaini pazūd no mājām. Satrauktie vecāki vēršas policijā. Pēc norīkotā izmeklētāja ierosinājuma meklējumos iesaistās vietējā kopiena. Pilsētnieki sākumā aktīvi piedāvā palīdzību, bet mīklainu baumu iespaidā sāk ar aizdomām raudzīties uz jaunajiem iedzīvotājiem.

1 2